DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I jeste me vodio.Kao da je to preko sveta?A kad je mene vratio on je nastavio sa svoim aktivnostima.On je i na P Jezero isao s poslom.Vratio se i nastavio svioim poslom .ZLOBNICE JEDNE!Ne mozete bez prozivke pa to je chudo jedno.Ja senilna i lazem ?Pa dokle ce te vredjati zlobnice jedne .A shta je chudno shto sam dobila nordijatz?Shta bi radile da sam rekla da mi je doneo ili kupio Audia.Pa Vi bi poludele ako mozete Vishe?Vid sad preshle na muzeve?Kao ona maliskica ,u razgovoru rece da joj je muz lekar qqqqq .Pa vi se niste prestale zatvarati vratnice,ismejavajuci je
.Ona je cutala i pozali se nama ali ste preterale, kukuku .Jako ste ZLOBNE! Prochitajte malo ,shta ste pod*ebavale NON STOP!I onda ja opasna babetina luda iz Laze Lazarevica,pustila korenje .A ZNAM DA VAM SMETAM I radujeme to jako
Pa ste namestile sinoc onu glupost ,i izdigle do neba .KAO ?AXA SAD CE MO JE OTERATI
.Pa stvarno
...Pa prozivke da Vam saljem PPP ??????
Onda smo lepo napisali na ovu adresu e-mail. Nek snime sve poruke i dolazne i odlazne .Nisam ja djubre takvo. I kazem ako sam pogresila ,ja jesam u revoltu rekla neshto zashto sam se izvinula po ne znam koliko puta vishe.Ali ako treba snositi odgovornost tu sam bre!!Ili nek banuju ili shta vec.Ali ne, Vi ne preterujete sa pod*ebavanjem
.Ako nisam tu ?Vidi, krije se.Nema je ,boi s.Ako sam tu ?Napadate ,ismejavate.samo sebi to radite .Kako radili i mislili tako i ziveli.Sad ce opet .Evo kune,drzte je itd itd
Sad moj muz vam na tapetu ..Pa ako nemate svoje zivote ,brinite se s`moim i onako ova luda vremena dobro ce doci pomoc ALAPACA!
Zasele tu ,pobeze i Pipiverkica
.Kaze promashila temu.One zasele i o svom pa o svom kao pokvarena plocha.
Mislim i nadam se da ce te me ostaviti na miru?Jer vec mi vas je pun kuverat ..
Caoooooooo

Pa ste namestile sinoc onu glupost ,i izdigle do neba .KAO ?AXA SAD CE MO JE OTERATI

Sad moj muz vam na tapetu ..Pa ako nemate svoje zivote ,brinite se s`moim i onako ova luda vremena dobro ce doci pomoc ALAPACA!
Zasele tu ,pobeze i Pipiverkica

Mislim i nadam se da ce te me ostaviti na miru?Jer vec mi vas je pun kuverat ..
Caoooooooo