martrat niko nije uzeo juche prvo moj avata?Pa sam onda uzela ja od jesy da bi se razlikovali i onda sanyalica nije uzela i te da prkosi?iIma tamo na temi kod vas gde pise vidi kakvu serpicu imam.Modni krik?Ti joj kazes ajd jos koi.Ona uzme od jesy i onda smo bili isti i nemozes razlikovati.A grazza ko je za L .Lazarevica to se vidi?I da pijemo nas tri samo rizu?Jeli to tvoj problem ili?I prestani me prozivati ZADNJI PUT TE MOLIM!!!!!I ledenica pije rizu a i nije riza u pitanju.Negopo da se ja shikaniram .I PRSTANITE sa provokacijama jednom.No ja radih jutros vezbe alipokvario mi se nordijac.Nadam se da ce ga uspeti doneti danas?I ja idem dalje koliko god mogu?Za sad sam prezadovoljna.Shto reche jesy i komshinice pochele uz mene, ali tek su na 10-om zrnu ..Idemo dalje
Poslednja izmena od mikalja u Čet Jun 05, 2008 1:17 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Gde mi je maliskica nasha?Sunashce malo izgubilo se .Podrav za nju veliki i bubim jee...makice napisat cu ti pp samo malo da me glava pusti ..Tu sam ja nishta ne brini mila..dobila sam na e-mail odavde poruku od Admina ili koga vec da udjem na temu te to i chinim
Pozdrav veliki!!
Idem da neshto popijem za glavu .NE BEZIM NEGO IDEM,i vracam se
Zao mi je sto nekim necu uchiniti uslugu i skloniti se.Ako sam kriva nek me uklone ?A sama necu jer se ne osecam krivom a i lepo mi je ovde
JA TEBI?NE POD*EBAVAJ! JA TEBI NIT SAM PSOVALA KAO TI MENI,nit cu se tebi ikad izvinuti da znash!Ko si ti ?I Prekini vishe ,krivo ti shto sam tu?Reci otvoreno zeno
Ti mozes sve da vredjash ovde?Prekini se ponashati kao da je tvoj irtc .I nije za mene uvreda da sam iz Laze.L .jel?I nemoj da pretish vishe prekiniiiiiii znas li ti chitati zeeeno.OSTAVI ME NA MIRU!! Bar 10x sam te zamolila ajoj Necu sama otici ne vredi ti grazza ..Ne
A sad ostavi me na miru zeno dokona..I koga ja vredjam?Zenu ako sam sllucajno povredila IZVINULA SAM SE nekoliko puta a tebe ne smatram u ljude tako da? BEZI .Jos malo beli luk cu morati na sajt nositi zbog tebe Caoooooooo