Niko se tebi nije ni obratio!Niti te je iko ikada zezao sto si smrsala.Sto se mene tice,mozes i da se prepolovis.Nije TO tema razgovora.Ne znam zasto se pravis da ne vidis o cemu se ovde radi.Da li to znaci da podrzavas Mikalju u njenom vredjanju na rasnoj osnovi?Budi fer pa odgovori na ovo pitanje.jesy napisao:nevidim razlog zashto bi se ja bilo kome izvinjavale,niko se nije ni meni izvinjavao dok su me zjb kako sam smrshala...nepada mi napamet,kada nisam kriva da se ma kome izvinjavam.Ja ostajem ovde na ovom forumu zato shto ja tako zhelim,i odushevljena sam delotvornoshcu rizhe.Izdrzhacu do kraja,pozzzzz za sve dobronamerne dame na forumu
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zashto lazete i dokle vise?
Herculence,shvatam sve ali vidim da samo onaj ko je trebao da se izvini,to nije uradio.Jos jednom,zao mi je u ime drugih.Imas moju podrsku i sta god da treba slobodno se javi na pp.Veliki i srdacan pozdrav!
_________________Martrat ,grazza i sanyalica .Nije tacno da se nisam izvinula!Samo shto vas to ne interesuje i nevidite od svog sopstvenog bezobrazluka i pakosti.Vi "duzebriznice"Ne bih me chudilo da ste nekog ubacili samo da me isprovocirate nadjete tech bzv i onda skochite ovako.Ne mogu nit zelim sa Vama da delim tu bljuvotine jer vec ste preterale od juche ,Ja sam se izvinula i to ne jednom?A Ako zele nek me brishu banuju shta ja mogu. Grazza kako mozes tako da ser*njas i ja prosta?Koe ste mi uvrede uputile to pas s maslom nebi pojeo.A za jesy kazes draaga duso to sad >Niste je ismejavale,kad god progovori da je smrsala procitajte se nije je jednom glava od vas zabolela ili malisku dusu ste joj pojele ismejavajuci BAS STE ALAPACE i vise od toga,A izvinila sam se i ovde i na ppp Gospodji devojci ili sta vec .Pa ja vise ne mogu.Jos jednom se izvinjavam ali ne zbog Vas :briznih"ALAPACA i providni ku*ki nego zbog Herculence ako zeli nek prihvati izvinjenje a ako ne shvatit cu da nije mogla od Vas.A Vi bi mogle da se meni izvinete ,Sta ste mi izgovorile SRAM VAS BILO!I Molila da prekinete ali nije vredelo dok ste imale snage izivljavale ste se..A sad morala sam i s tudjegh kompa da ovo radim ali?Ako sam kriva?Nek me banuju ..A VAMA ALAPACE SAN NE DOLAZIO NA OCHI DOK MENE NE MOLILE ZA MILOST!!!!
Herculence,shvatam sve ali vidim da samo onaj ko je trebao da se izvini,to nije uradio.Jos jednom,zao mi je u ime drugih.Imas moju podrsku i sta god da treba slobodno se javi na pp.Veliki i srdacan pozdrav!
_________________Martrat ,grazza i sanyalica .Nije tacno da se nisam izvinula!Samo shto vas to ne interesuje i nevidite od svog sopstvenog bezobrazluka i pakosti.Vi "duzebriznice"Ne bih me chudilo da ste nekog ubacili samo da me isprovocirate nadjete tech bzv i onda skochite ovako.Ne mogu nit zelim sa Vama da delim tu bljuvotine jer vec ste preterale od juche ,Ja sam se izvinula i to ne jednom?A Ako zele nek me brishu banuju shta ja mogu. Grazza kako mozes tako da ser*njas i ja prosta?Koe ste mi uvrede uputile to pas s maslom nebi pojeo.A za jesy kazes draaga duso to sad >Niste je ismejavale,kad god progovori da je smrsala procitajte se nije je jednom glava od vas zabolela ili malisku dusu ste joj pojele ismejavajuci BAS STE ALAPACE i vise od toga,A izvinila sam se i ovde i na ppp Gospodji devojci ili sta vec .Pa ja vise ne mogu.Jos jednom se izvinjavam ali ne zbog Vas :briznih"ALAPACA i providni ku*ki nego zbog Herculence ako zeli nek prihvati izvinjenje a ako ne shvatit cu da nije mogla od Vas.A Vi bi mogle da se meni izvinete ,Sta ste mi izgovorile SRAM VAS BILO!I Molila da prekinete ali nije vredelo dok ste imale snage izivljavale ste se..A sad morala sam i s tudjegh kompa da ovo radim ali?Ako sam kriva?Nek me banuju ..A VAMA ALAPACE SAN NE DOLAZIO NA OCHI DOK MENE NE MOLILE ZA MILOST!!!!
- mikalja
- Stalni član
mikalja napisao:Mislim izazvana od dotichne osobe sa teme ALAPACA koja pokusava vec danima da nas ovde provocira i ne samo mene.Jesam reagovala burnije.Mada ne vidim da sam Vas uvredila tj Rome?Boze moj pa i vi se depilirate zar ne?Ali nije mi teshko ni da se izvinem ROMIMA ZA UVREDU .Ako se smatraju uvredjenim zbog ovog posta?herculence napisao:SRAM DA VAS BUDE GOSPODJO MIKALJA! Ja sam Romkinja i ne mogu da verujem da takav prostakluk je moguc ovako javno na forumu. Molim Vas za javno izvinjenje svim pripadnicima romske nacionalnosti, ili cemo preduzeti odgovarajuce mere.
A dotichnoj "dami"poruchujem da se smiri jednom A i ona sanyalica ,poludela sto smo je odkrili sto je upala ovde da provocira i do te mere da nam avatare uzima.Sad likuju .Ali BEDNE SU ! I nek samo nastave tako.Martrat opominjem te prekini !Zar te nije sramota vishe?Trazit cemo od admina zashtitu ,a ako ne videt cemo ?NEKA SE STIDE!!!!!
- mikalja
- Stalni član
Eto to je bilo jos sinoc ! Pa sad nek kazu opet da se nisam izvinula?Sram ih bilo.A ja odoh ne mogu ih gledati ALAPACE POKVARENE
.Nek sede admin ili bilo ko pa redom vidi sta one rade?ZELE DA OTERAJU SVE "finocom " Bruke jedne i da ostane grazza zlobna da se shiri.
Prijatno......
Ako me banuju?A i imadnu zqashto?Zbogom.......
Sinoc satro pretece poruke kazu ja saljem?Uh sta nisu radile ali proci ce sve samo njihova podlost NIKADA
PozZZZ

.Nek sede admin ili bilo ko pa redom vidi sta one rade?ZELE DA OTERAJU SVE "finocom " Bruke jedne i da ostane grazza zlobna da se shiri.
Prijatno......
Ako me banuju?A i imadnu zqashto?Zbogom.......
Sinoc satro pretece poruke kazu ja saljem?Uh sta nisu radile ali proci ce sve samo njihova podlost NIKADA
PozZZZ
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
samo bez nervoze,mikalja se vec izvinula,prochitala sam to vec nekolko puta,a sada idemo dalje....ja se nikome ne izvinjavam samo nastavljam dalje sa pirinchom,kome se nesvidjaju moji postovi nemora da ih chita,ljubim vas sve,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
stavi najlepshi osmeh na lice TI TO MOZHESH.Korachaj hrabro kroz zhivot TI TO SMESH.Voli i budi voljena TI TO ZASLUZHUJESH pozzz za sve pirinchane damice,nadam se da ce me slediti ovom porukom,samo napred,i nemoj da zaboravite pirinach da popijete
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
Kao prvo, niko nije napadao jesy, pogresno si procitala, mislila sam da ne znas da pises, ali ti imas i problema sa citanjem, a kao drugo, iscitaj malo unazad pa ces videti da si ti prva pocela da napadas, i zene su polako pocele da odlaze. Prvo mene, pa Skubisu, pa Kzoju, pa Martat pa Herculence... Ma tebi je to dusevna hrana, a pritom si vrlo prosta zenturaca i koristis psovke i uvredljive reci. Tebe niko nije psovao, a ti u nedostastku kulture upravo to radis. Cilj ovog foruma je da se druzimo i pomognemo jedna drugoj, a iz tebe izbija zloca i to pokusavs da preneses na sve ostale. Zao mi je, ovde nema zlobnih i nekulturnih, jedino si ti ta. I mislim da bi trebala da se izvines prvo MENI, pa ostalima i da zakopamo ratne sekire, jer zapamti, ti si jedna a nas je puno....