DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Providne ste sad smo trazili i sve su snimljene poruke sa svih strana PA KO JE KRIV ZNA SE! Sad ste preterale i zvala sam muza da ,zatrazi pomoc.!Od admina trazite sve je snimljeno a ja gasim komp ..Jer stvarno ste pokvarene zle gadure.
Zbogom a vi igrajte se sa zivcima nekog drugog i sa nekim ko ima jezik pogan kao VASH CAOOOOOOOO 

LJUDI sta se ovo desava, kakve su ovo poruke, sad sam ustala, rekoh da skoknem malo na pirinac , proju, al nisam u toku, sta sam propustila? Otkud odjednom ovoliki ljudi na pirincu, sta se desava?
Ko se skim prepucava? SAd cu detaljno da procitam postove, da bi utvrdila..Ja otisla u bioskop, a na forumu haos, idem da citam postove, pa se kuckammmm!!!POOZZZ
Ko se skim prepucava? SAd cu detaljno da procitam postove, da bi utvrdila..Ja otisla u bioskop, a na forumu haos, idem da citam postove, pa se kuckammmm!!!POOZZZ
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 1:52 pm
Smatram svojom duznoscu, u ime svojih sunarodnika, ali i svih ljudi dobre volje, da vas upoznam sa elementarnim postulatima naseg pravnog sistema u oblasti zastite prava nacionalnih manjina, te s tim u vezi pozivam vas da procitate izvod iz Ustava RS i to: Član 18. koji glasi:
Ljudska i manjinska prava zajemčena Ustavom neposredno se primenjuju.Ustavom se jemče, i kao takva, neposredno se primenjuju ljudska i manjinska prava zajemčena opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava, potvrđenim međunarodnim ugovorima i zakonima.
Takodje, vazno je i sledece iz dela Zabrana izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje, a to je Član 49. koji glasi:
Zabranjeno je i kažnjivo svako izazivanje i podsticanje rasne, nacionalne, verske ili druge neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti
U vezi sa napred navedenim, podsecam na KRIVIČNI ZAKONIK,GLAVA SEDAMNAESTA-KRIVIČNA DELA PROTIV ČASTI I UGLEDA i
Član 174.
Ko javno izloži poruzi narod, nacionalnu ili etničku grupu,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri meseca.
Unapred zahvalna na strpljenju i razumevanju, pozdravljam vas.
Ljudska i manjinska prava zajemčena Ustavom neposredno se primenjuju.Ustavom se jemče, i kao takva, neposredno se primenjuju ljudska i manjinska prava zajemčena opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava, potvrđenim međunarodnim ugovorima i zakonima.
Takodje, vazno je i sledece iz dela Zabrana izazivanja rasne, nacionalne i verske mržnje, a to je Član 49. koji glasi:
Zabranjeno je i kažnjivo svako izazivanje i podsticanje rasne, nacionalne, verske ili druge neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti
U vezi sa napred navedenim, podsecam na KRIVIČNI ZAKONIK,GLAVA SEDAMNAESTA-KRIVIČNA DELA PROTIV ČASTI I UGLEDA i
Član 174.
Ko javno izloži poruzi narod, nacionalnu ili etničku grupu,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri meseca.
Unapred zahvalna na strpljenju i razumevanju, pozdravljam vas.
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
nevidim razlog zashto bi se ja bilo kome izvinjavale,niko se nije ni meni izvinjavao dok su me zjb kako sam smrshala...nepada mi napamet,kada nisam kriva da se ma kome izvinjavam.Ja ostajem ovde na ovom forumu zato shto ja tako zhelim,i odushevljena sam delotvornoshcu rizhe.Izdrzhacu do kraja,pozzzzz za sve dobronamerne dame na forumu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema