ja od dosade poceh da cistim i otvori seposo,zavesa se pere ipri kraju samsa dnevnom sobom,a sutra decja na redu,lepo vrene pa da iskoristim,kod nas rano nestaje voda pa shta ugrabim do tada pocelu noc nemamo vode,a preko dana ima, navikne se chovek nasve,pozzz idem se istushirati dok dok ne nestane ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Ja sad stigoh i idem da se okupam...Bash mi se i neda ..A bwe kupala sam se za N.Godinu .I sad moram opet ..Sta te briga shto nema nocu vode .Bar se nemorash kupati hehe .Idem pravatz u kupatilo,bash sam se neshto uzvrishtala
PC-->se gasi Svetla se gase !Odoh i ja i Pozdravljam sve Vas.I ljubim Vas sve i laq notz do sutra ako Bog da??? Mirnu noc i lepe snove Vam zelim..Bye' Bye' Bye' Bye
pa mikalja cim sam ustala popih 12 pirincha i krenuh sa nastavkom od juche,sredjivanjem dechje sobe,kuhinje i shpajza,otvori se poso bez posla sad sam ruchala i sedoh da provirim u porukice ima ih ima...pa normalno razmishlja neko pozdravljam sve dame
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Heheh! Mika znas da sam posllije isla i trazila zadnji post da widim jesam li dobro izbrojala hehe ludaca
E sad vec juce, sam popila 43, znaci danas ide 44... ljepote hehe
jooooj jos 7 dana dok odem u cg kod dragog... ne mogu da docekam! joj odoh, jub was swe! :*
Samo da se prijavim popijeno 50 zrna hehehehe
2,5 kg manje
Da pozdravim sve lepotice a naročito Mikalju,kako si mi kako je danas dan počeo,lepše je vreme pa ćemo se svi bolje osećati.
Dobro jutro mile moje .Evo i ja kao ledenica vratih da prochitam koliko sam juche zrna popila pa da se upishem? Mrzi me ustajata i gledati u tabelu.Znachi: Jutros popih 65 zrna ,merih se jutros i ukupno 5.5 kg manje .Ja zadovoljna .rami pozdrav srecko i super je to brej .Nema nam te i ja raspisala poternitzu bila .Srecko moj ledenitze josh 7 dana do C Gore i dragog?Superrrrrr nadam se da cesh se lepo provesti ?Kako kazu?Kao kod svoje kutze .Ljubim Vas sve i pozdravljam, vezbe raditi treba.A vetz sam jutros jedno 20 minuta.Idem sad komplet da odradim polako .
Cmokitzak za sve KosoOke moje
pozdrav svima... evo me sestro zrno popijeno... za vikend sam se ubila od hrane... taman mi svi rekli da se vidi da sam smrsala kad evo opet koje kilo gore ali od danas opet stari rezim... ne jedem i rezim ::)