ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Hvala ti puno!Ali stvarno nema potrebe,moji su u Beogradu a i u nasim apotekama mogu da se nabave Schollovi proizvodi.Bas si srce,hvala ti puno
Novo je to sto sam skoro ceo dan provela napolju pa sam tek uvece malo radila svoj posao.Prija pauza
Ma kad je lepo vreme sve je lakse mada sam cula da su se u Bgd danas smenila 3 godisnja doba.Ali ipak se oseca prolece u vazduhu.Sta ti radis?

Novo je to sto sam skoro ceo dan provela napolju pa sam tek uvece malo radila svoj posao.Prija pauza

Draga moje evo i mene. Vidim prozivate me, a nama danas poceo PESAH ili uskrs, pa svima zelim CHAG SAMEAH, a Mikalji zelim posebno da ne prima sve k srcu i da se ne nalazi uvek prozvana, jer mi stvarno nije namera nikoga da prozivam. Vrlo dobro je razumem, i nikoga ne cackam dok mene ne pocnu da cackaju. Prema tome, u ime Pesaha ja zakopavam sekiru, a ostali kako hoce.
[/b]

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav za sve.Nadam se da ste se umile sa vodom u kojoj je cvetze prenocilo?Da budete celu godinu lepe i mirisne
.Tako su nas ujutru terali na Cveti ili ti Cvetnu Nedelju dok smo bili mali.
.A nokat i jod,ma muke su to sa noktima.Meni su to chupali odstranjivali ceo nokat .I to su Tantalove muke
.Ali dok za malo godinu ili dve opet pochnu da urastaju u meso i ?
.Pa su mi rekli da ih pustim da istrpim da nokat probije sebi put da izraste kud on hoce?I to sam jedne godine muchila muke .I pustala i trpila a nokat je probijao sve dublje i dublju unutra.Jer raste sa strana podvija se unutar prsta.Sad je taaaaako podgnojio?Kucka po celu noc kao sat.Sad mi rekoshe da stavim bokvicu i da trpim da sazri ono zagnojeno pa da pukne.Videt cu.Sa jodom nisam probala nit sa schollovim proizvodima.Pa bit ce neshto.Nocas sedim i previjam prst pa se mislim?Kako je onaj poslanik bivshi iz Svilajnca Bidza odsekao sam sebi prst
..Izgleda da cu ga morati zvati i moliti za uslugu
..
Pozdrav za sve...

Pozdrav za sve...

Kao prvo izvinjavam vam se sto jos nista ne pisem o onom jodu,crkao mi telefon,i ne mogu da se cujem sa majkom
valjda ce sutra da poprave,obecali ovi iz telekoma,ako ne slazu
Meni treba druga vrsta pomoci,nije bas medicinska,mada..i smirenje zivaca je medicinska kategorija;dakle trazim stan,podstanar sam
,za nas dvoje,do 200 eura,jednosoban ili vecu garsonjeru[sa odvojenom kuhinjicom,a sve to mi treba pre 03.05.pa ako neko nesto zna neka mi javne pliiiiiiiiiiiz
Hvalaaaaaaaaaa

Meni treba druga vrsta pomoci,nije bas medicinska,mada..i smirenje zivaca je medicinska kategorija;dakle trazim stan,podstanar sam

Hvalaaaaaaaaaa