Super sam
Kako si ti?Ova tema je pravo mesto za caskanje,glupo je na ostalim temama o dijetama pricati svoje zivotne price pa je nasa draga Leajj nekada otvorila ovu.Malo je tema zamrla pa reko da je ozivimo!
mislim da je jednom upala na forum,ljuta sto je grazza,kako ona tada rece"pobegla"bez najave,nesto u tom stilu i da si joj ti malo skrenula paznju na ponasanje,posto je bila bas gruba...ne znam vise tacno,a nije ni vazno,zao mi je sto tako sve extremno prima k srcu,to je malo tuzno...tu mi nista ne mozemo pomoci izgleda
Svetlana Vojinovic napisao:Evo i mene,ovde izgleda zabavno
ccccccc,grazzo,grazzo,sto nam mikalju rasplaka,vidis da je preosetljiva,martat je jednom izgrdila na intoleranciji i od tad nam vise ne svraca
cmmmmmmmmmmmmmmmok
Rekoshe mi da me pominjete Svetlana srecitze moja ne moze mene grazza rasplakati.Jer za mene je njen nick samo hladno slovo ,od osobe koja me ne dotiche.Imam ja ko me i nasmeje i za kim suze krokodilske idu .To je moje dete koga sam jako zeljna jer mi je na kraj sveta .Nit me martat moze da ruzi.Pile moje nisam ja dete koje izruzish i oterash u coshak.I neshirim negativnu energiju . Naprotiv pogledaj moje postove,ja sam osoba koja se uvek smeje bar kad drugi gledaju!!!A ovo nije nichija prcija i kad bude irtz privatan nekog od njih ili?E onda moze me izruziti ,isterati ili shta vetz?A normalno da se sklanjam ,da ne ulazim tamo gde pozeljna nisam.Bash iz razloga da ne bi nikoga nervirala,jer nije mi to namera nikad bila nit ce.A dushitze moja shta ja treba da se raspravljam s tobom ili bilo kim slichnim tebi?Pa ti si odprilike vrshnjakinja moje cerkitze mog jedinog deteta .Sve moje tuge i moje sretze .I shta mislim tebi neka bude njoj !
Zelim ti sve naj bolje u zivotu kao i svima tu.
Budite mi zive i zdrave,SRECA VAM PEVALA ceo zivot ...
Pozdrav za sve...
Tema Vam je super .Dieta ide nekako guram .Hvala na pitanju mila.Meni je jako teshko dietu drzati zato shto sam i diabetichar .To su mi poklonili diabetes posle mozdanog udara ,poklonishe mi diabetes da me podseca misha mu.I sad jako teshko mi je drzati dietu.Razgovarala sam sa svoim endokrinologom i on mi kaze da mooram jesti minimum 5 puta pomalo.I to hrana je posebna.Tako da sam samo na rizi to mi ne smeta.I naravno vezbe tj fizichke aktivnosti.To i radim koliko god mogu.Za ovo 70 dana skinula sam 5.5 kg.Shta znam za sad sam zadovoljna ?Kad ne mogu bolje.Videt cemo .
Iskrene pozdrave od srca tu sam ti ostavila i naj lepshe zelje .Tu su levo od tebe 2 koraka .. Najlepshe zelje nisu chokolada,mada moze i to poshto ja nesmem a stizu chokoladitza za Vaskrs .Pa deliti mi samo preostaje.A i to me chini sretznom.
Cmok
Za 2,5 meseca skinuti 5 kg nije mala stvar!Super
Najvaznija je fizicka aktivnost i vise manjih obroka sto iskreno receno samo zvuci lako,a u stvari nije.ali vredi truda.Pozdrav
Ma da, shta je tu je?Vezba se koliko se moze podneti? Pa vidt cemo?Uvek neki vrag.Sad mi urasta nokat u meso i tako mi je otekao prst ,pocheo se gnojiti .Uf to su muke tantalove.I sad mi smeta pri vezbanju na nordijcu a i shetnji.Inache to je sastavni deo mene s chim se muchim vetz goodinama ...
Pozdravche
Cao Svetlana,kako si?
Ajde mi malo pojasni za taj jod i urasle nokte,molim te.Moje dete ima problem,a pre par meseci su joj hirurski odstranili taj deo koji je urastao.Medjutim sada kada je noktic porastao ponovo pocinje da urasta,a ne pada nam na pamet da opet idemo kod hirurga.Ja sam cula za neke Schollove kapi pa cu pokusati da ih nabavim.Ajde napisi nesto vise ako si imala pozitivno iskustvo sa jodom.Pozz