ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Evo grazza ne ljuti se ja sam tu.
Nego nesto sam razmisljala da kupim,pa me ti posavetuj.
Videla sam u jednoj radnji vibro masazer,tipa stanes na postolje ima one trake zakacis i ono te drma-trese.
Kaze mi koleginica da to poprilicno moze da zategne kozu,kosta oko 13500hilj.
Sta Vi mislite o tome?
Nego nesto sam razmisljala da kupim,pa me ti posavetuj.
Videla sam u jednoj radnji vibro masazer,tipa stanes na postolje ima one trake zakacis i ono te drma-trese.
Kaze mi koleginica da to poprilicno moze da zategne kozu,kosta oko 13500hilj.
Sta Vi mislite o tome?
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Evo malo da vam pisem o onoj knjizi koju sam obecala.
Knjiga se zove Kako se najlakse ugojiti ili oslabiti?
Ili 7 koraka do optimalne tezine.(Gregorij Nazarov)
Prvi korak-Oslobodite debelo crevo od naslaga stare stolice,kojih svaka prosecna osoba nosi u sebi od tri pet kg,a u nekim slucajevima kolicina naslaga moze biti i nekoliko puta veca( od25-30).
Drugi korak-Omogucite postepeno normalnog obima zeluca(400-450ml)
Treci korak-omogucite normalizaciju crevne mikroflore,time poboljsavajuci i optimizirajuci proces varenja hrane,smanjujuci potrebu za hranom na realni nivo ,kao i smanjujuci nadimanje,stvaranje otrovnih gasova u crevima.
Cetvrti,peti i sesti korak su oslobadjanje organizma viska soli i tecnosti ,toksicnih i masnih naslaga.
Sedmi korak-vezbanje
Ciscenje debelog creva uz pomoc klistiranja
sto bolujemo i kako mozemo
Za vreme praznika ,ucenici i bolesni ljudi okupili su se oko Isusa Hrista i pitali ga:"Isuse ,ti znas sve,mozes sve,reci nam zasto mi bolujemo i kako mozemo postat zdravi?"
Isusov odgovor je bio:"Vi ste zaboravili da ste deca Majke Prirode i njenih andjela:svetlosti,vode,vazduha i hrane.
Dalje u tekstu:Vaistinu vam govorim,unutrasnja prljavstina jos je veca necistoca,nego spoljasnja.Zato taj koji cisti sebe samo spolja ,ostaje prljav iznutrai lici na grobnicu-spolja vrlo lepo oslikanu,ali iznutra punu smrdljive prljavstine.itd...posle Isus objasnjava ljudim kako da se klistiraju.
Ako vas je bar malo zainteresovalo kupite knjigu,ima je na trafici 300din.
Meni se mnogo svidela i veoma je poucna.
Ljubim vas[/b]
Knjiga se zove Kako se najlakse ugojiti ili oslabiti?
Ili 7 koraka do optimalne tezine.(Gregorij Nazarov)
Prvi korak-Oslobodite debelo crevo od naslaga stare stolice,kojih svaka prosecna osoba nosi u sebi od tri pet kg,a u nekim slucajevima kolicina naslaga moze biti i nekoliko puta veca( od25-30).
Drugi korak-Omogucite postepeno normalnog obima zeluca(400-450ml)
Treci korak-omogucite normalizaciju crevne mikroflore,time poboljsavajuci i optimizirajuci proces varenja hrane,smanjujuci potrebu za hranom na realni nivo ,kao i smanjujuci nadimanje,stvaranje otrovnih gasova u crevima.
Cetvrti,peti i sesti korak su oslobadjanje organizma viska soli i tecnosti ,toksicnih i masnih naslaga.
Sedmi korak-vezbanje
Ciscenje debelog creva uz pomoc klistiranja
sto bolujemo i kako mozemo
Za vreme praznika ,ucenici i bolesni ljudi okupili su se oko Isusa Hrista i pitali ga:"Isuse ,ti znas sve,mozes sve,reci nam zasto mi bolujemo i kako mozemo postat zdravi?"
Isusov odgovor je bio:"Vi ste zaboravili da ste deca Majke Prirode i njenih andjela:svetlosti,vode,vazduha i hrane.
Dalje u tekstu:Vaistinu vam govorim,unutrasnja prljavstina jos je veca necistoca,nego spoljasnja.Zato taj koji cisti sebe samo spolja ,ostaje prljav iznutrai lici na grobnicu-spolja vrlo lepo oslikanu,ali iznutra punu smrdljive prljavstine.itd...posle Isus objasnjava ljudim kako da se klistiraju.
Ako vas je bar malo zainteresovalo kupite knjigu,ima je na trafici 300din.
Meni se mnogo svidela i veoma je poucna.
Ljubim vas[/b]
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.