Kazem ja tebi da su se pantalone skupile,nije do tebe.Ja se za 4 dana merim pa cu ti reci koji je rezultat posle dva meseca intolerancije.A mozda ti i necu reci hehe
Devojke, ko ima vremena neka udje malo na KAKO UCIITI FORUM BOLJIM. Ja taman pomislila ona *Padam* se smirila, a ona ne odustaje, opet nas proziva. Ponovo joj postaje dosadno.
isla, nasla, pricitala. ja se necu sa njima raspravljati a vidim da smo prve na tapetu za zakljucavanje. apsolutno me ne zanima jos jedna runda prepucavanja.
Devojke, meni sa Reductilom ide sjajno (iako je drugi dan), juce sam imala samo 3 obroka (u principu imam 5 do 6 obroka, naravno racunajuci i uzine), a treci mi se nije ni jeo!
Za sada danas 2, mozda uzmem jos jedan, ali to je sve...Takodje silna vezana voda mi se otpustila, pa imam oko 1 kg manje, a osecam se 100 kg lakse!!!
draga a jel nema pojacano trckanje u wc? malo je to nezgodno kada radis. Ma ja se ispucala sa lovom, ali cim bude plata krecem. gde si nasla u kojoj apoteci?
Jel ima nekih kontraindikacija ili je sve ok. Hajde ako te ne mrzi napisi malo o tome slatka moja
Devojke dobro vece,
nema nikog sem Grazze....?????
Kakva je to cudotvorna sprava Grazzo koju si pazarila,ima li efekta?
Ja i dalje pijem kombuhu i trenutno sam ispod 65kg ali obimno ne izgledam mrsavo nego naduto i to me nervira
i cekam sledecu menu tj pocinje sutra u 11.46 i ko ce sa mnom sem Grazze ???????????????
Dundice, to ti je sprava za magicne nogice. Magic leg narucila preko teleshopa. Ja inace imam kuci teretanu (silne sprave) pa izvolite, za vas u pola cene hehe