ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ljudi Ja sinoc krenula na fitnes(posle 3meseca pauze)....i sreca sto nisam niti najstarija niti najdeblja.....a bome i nisam u najboljoj formi u odnosu na deblje od mene......srednja zalost..........
kakva kombinacija
kombuha+riza+fitnes+ meseceve mene
ako ne udjem na leto u omiljene pantalonice zaplakacu se.........
ima li ko jedinstven i najefikasniji nacin za odrzavanje postignute kilaze?
kakva kombinacija

ako ne udjem na leto u omiljene pantalonice zaplakacu se.........

ima li ko jedinstven i najefikasniji nacin za odrzavanje postignute kilaze?
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Kontakt:
Znam da sam obecala tu knjigu,ali nikako ne stizem.
Juce vadila umnjak,danas sva otecena,dva sata trajalo(operacija).Kaze cika zuba da takav koren kao moj u zivotu nije video(u obliku suknje)
I da vam kazem kakve nere,kakve mene pa ja od juce dva cela kila skinula ,jutros se zaprepastila kada sam stala na vagu 55kg.
A i mislim da glina radi svoje,i muz kaze da mu se smanjio apetit(on inace ima 105kg na 190cm)smrsao dva kila od prosle mene,a ulazimo u drugu nedelju sa glinom.
Spremamo se za Kopaonik tako da me nece biti nedelju dana,jedino ako budem gore nasla neki inter.cafe pa se javim.
Pozdrav
Juce vadila umnjak,danas sva otecena,dva sata trajalo(operacija).Kaze cika zuba da takav koren kao moj u zivotu nije video(u obliku suknje)
I da vam kazem kakve nere,kakve mene pa ja od juce dva cela kila skinula ,jutros se zaprepastila kada sam stala na vagu 55kg.
A i mislim da glina radi svoje,i muz kaze da mu se smanjio apetit(on inace ima 105kg na 190cm)smrsao dva kila od prosle mene,a ulazimo u drugu nedelju sa glinom.
Spremamo se za Kopaonik tako da me nece biti nedelju dana,jedino ako budem gore nasla neki inter.cafe pa se javim.
Pozdrav
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Kontakt:
Ma glina je super,rekla meni koleginica i ja ajde da probam.
Imam stolicu svaki dan(nekada i po dve) i to onu lepu formiranu,nije kako kada pijes senu i sl.
Ona nije predvidjena za mrsavljenje ali na mene deluje.
Imas glinu za spoljnu upotrebu i oralnu.
Evo nekih delova iz upustva.
Zahvaljujuci velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata,glina je dala pozitivne rezultate kod velikog broja slucajeva.Njenim koriscenjem stice se imunitet protiv svih bolesti,jer snazno izbacuje otrove z organizma,a po tradicionalnoj istocnjackoj medicini nagomilani toksini su uzrocnik svih oboljenja.
Upotreba gline:
Svako vece jednu punu kasicicu gline potopiti u pola case vode.
PRVA NEDELJA:svako jutro na prazan stomak pola sata pre jela ili sat posle jela popiti samo vodu iznad gline.
DRUGA NEDELJA:promesati sacekati da malo odstoji (5-10min)pa popiti do gline
TRECA NEDELJA:popiti i vodu i glinu
CETVRTA NEDELJA:pauza
PETA,SESTA I SEDMA NEDELJA:piti i vodu i glinu.
Ovakav tempo se preporucuje ako se glina uzima kao preventiva.
Pozeljno je da se glina uzima 6 nedelja na prelazu dva god.doba i deset dana mesecno.Pauze praviti 15 dana
Posle sest nedelja uzimanja gline postize se regulacija metabolizma,tako da se potreba za hranom i varenje uravnotezuju,a samim tim i tezina prirodno regulise.
E pise i da se promeni nacin ishrane(ja to nisam) da se sto vise izbace namirnice ziv.porekla da se umesto sec.koristi jecmeni slad iliti malteks i tako dalje...udavih vas.
Super je probajte.
Imam stolicu svaki dan(nekada i po dve) i to onu lepu formiranu,nije kako kada pijes senu i sl.
Ona nije predvidjena za mrsavljenje ali na mene deluje.
Imas glinu za spoljnu upotrebu i oralnu.
Evo nekih delova iz upustva.
Zahvaljujuci velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata,glina je dala pozitivne rezultate kod velikog broja slucajeva.Njenim koriscenjem stice se imunitet protiv svih bolesti,jer snazno izbacuje otrove z organizma,a po tradicionalnoj istocnjackoj medicini nagomilani toksini su uzrocnik svih oboljenja.
Upotreba gline:
Svako vece jednu punu kasicicu gline potopiti u pola case vode.
PRVA NEDELJA:svako jutro na prazan stomak pola sata pre jela ili sat posle jela popiti samo vodu iznad gline.
DRUGA NEDELJA:promesati sacekati da malo odstoji (5-10min)pa popiti do gline
TRECA NEDELJA:popiti i vodu i glinu
CETVRTA NEDELJA:pauza
PETA,SESTA I SEDMA NEDELJA:piti i vodu i glinu.
Ovakav tempo se preporucuje ako se glina uzima kao preventiva.
Pozeljno je da se glina uzima 6 nedelja na prelazu dva god.doba i deset dana mesecno.Pauze praviti 15 dana
Posle sest nedelja uzimanja gline postize se regulacija metabolizma,tako da se potreba za hranom i varenje uravnotezuju,a samim tim i tezina prirodno regulise.
E pise i da se promeni nacin ishrane(ja to nisam) da se sto vise izbace namirnice ziv.porekla da se umesto sec.koristi jecmeni slad iliti malteks i tako dalje...udavih vas.
Super je probajte.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Odlicna informacijagrazza napisao:bockey, ovde kod Genexa ima strasna indijska radnja, nesto kao diskont, sada imaju snizenje, sve je 100% pamuk i ima dobrih stvarcica, verovatno ima i u gradu tih radnjica, prosetaj malo mozda nadjes

Jel moze malo detaljnije, gde kod Genexa!? Nepoznat mi je taj kraj draga, a i deluje mi malo konfuzno.
Hvala!