ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

bockey, ovde kod Genexa ima strasna indijska radnja, nesto kao diskont, sada imaju snizenje, sve je 100% pamuk i ima dobrih stvarcica, verovatno ima i u gradu tih radnjica, prosetaj malo mozda nadjes
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dundica ! »

Ljudi Ja sinoc krenula na fitnes(posle 3meseca pauze)....i sreca sto nisam niti najstarija niti najdeblja.....a bome i nisam u najboljoj formi u odnosu na deblje od mene......srednja zalost..........
kakva kombinacija :o kombuha+riza+fitnes+ meseceve mene
ako ne udjem na leto u omiljene pantalonice zaplakacu se......... :lol: :lol:

ima li ko jedinstven i najefikasniji nacin za odrzavanje postignute kilaze?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

sex,sexxxxxxxxxxxxxx, sexxxxxxxxxxxxxx i samo sexxxxxxxxxxxx :lol: 8)
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Bravo za Grazzu!!!!!Slažem se!Dundice,kad si već udata,(s)eksploatiši tog muža što višeeeeeeeeee(ja jedva čekam da se udam samo zbog redovnosti je li :lol: )hehehehe jesam zloća....šta ću kad volim :lol: Grazzo,popravi mi raspoloženje kao i uvijek....Cmok za tebe veeeeliiiikkkiiiiii :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Pa Vjera ja se trudim od jutros te tulipani te kolaci, te karanfili ali SEX je izgleda magicna rec 8)
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Naravno :lol: :lol: navedeno se ne može porediti sa magičnom aktivnošću....hehehehee...kolači i cvjeće dolaze nakon...je li..."vježbanja"....
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Znam da sam obecala tu knjigu,ali nikako ne stizem.
Juce vadila umnjak,danas sva otecena,dva sata trajalo(operacija).Kaze cika zuba da takav koren kao moj u zivotu nije video(u obliku suknje)
I da vam kazem kakve nere,kakve mene pa ja od juce dva cela kila skinula ,jutros se zaprepastila kada sam stala na vagu 55kg.
A i mislim da glina radi svoje,i muz kaze da mu se smanjio apetit(on inace ima 105kg na 190cm)smrsao dva kila od prosle mene,a ulazimo u drugu nedelju sa glinom.

Spremamo se za Kopaonik tako da me nece biti nedelju dana,jedino ako budem gore nasla neki inter.cafe pa se javim.

Pozdrav
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera, moze pre ili posle, vazno je ono izmedju hehe :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dacooooooooooooooo sta radite sa glinom, pa to nismo dogovorili!!! Pisi draga sta je sa glinommmmmmmmmm :o
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

I ja sam pila glinu dugo za detoksikaciju i to je super ali nisam mršala :o :o :o Zar se može?Blago ti se što ideš na Kop.....joooooj povedi mi meneeeeeeeeee :wink:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Ma glina je super,rekla meni koleginica i ja ajde da probam.
Imam stolicu svaki dan(nekada i po dve) i to onu lepu formiranu,nije kako kada pijes senu i sl.
Ona nije predvidjena za mrsavljenje ali na mene deluje.

Imas glinu za spoljnu upotrebu i oralnu.
Evo nekih delova iz upustva.
Zahvaljujuci velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata,glina je dala pozitivne rezultate kod velikog broja slucajeva.Njenim koriscenjem stice se imunitet protiv svih bolesti,jer snazno izbacuje otrove z organizma,a po tradicionalnoj istocnjackoj medicini nagomilani toksini su uzrocnik svih oboljenja.

Upotreba gline:
Svako vece jednu punu kasicicu gline potopiti u pola case vode.
PRVA NEDELJA:svako jutro na prazan stomak pola sata pre jela ili sat posle jela popiti samo vodu iznad gline.
DRUGA NEDELJA:promesati sacekati da malo odstoji (5-10min)pa popiti do gline
TRECA NEDELJA:popiti i vodu i glinu
CETVRTA NEDELJA:pauza
PETA,SESTA I SEDMA NEDELJA:piti i vodu i glinu.

Ovakav tempo se preporucuje ako se glina uzima kao preventiva.
Pozeljno je da se glina uzima 6 nedelja na prelazu dva god.doba i deset dana mesecno.Pauze praviti 15 dana

Posle sest nedelja uzimanja gline postize se regulacija metabolizma,tako da se potreba za hranom i varenje uravnotezuju,a samim tim i tezina prirodno regulise.
E pise i da se promeni nacin ishrane(ja to nisam) da se sto vise izbace namirnice ziv.porekla da se umesto sec.koristi jecmeni slad iliti malteks i tako dalje...udavih vas.

Super je probajte.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Joj draga, izgleda dobro, ali ja sa testom intolerancije, pa pirinac, pa kzoja dala (sada cu da pogresim a vjera ce umreti od smeha) test (hehe) nemogu da se pohvatam vise sta kada. Bar da se skinem sa jednoga od ovih pa da probam u svakom slucaju hvala i lepo se provedi na Kopu. Cokic
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

grazza napisao:bockey, ovde kod Genexa ima strasna indijska radnja, nesto kao diskont, sada imaju snizenje, sve je 100% pamuk i ima dobrih stvarcica, verovatno ima i u gradu tih radnjica, prosetaj malo mozda nadjes
Odlicna informacija :) bokca mu, postajem kupoholicarka :P
Jel moze malo detaljnije, gde kod Genexa!? Nepoznat mi je taj kraj draga, a i deluje mi malo konfuzno.
Hvala!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

znas li gde je genex kula na Novom Bgd u Narodnih heroja?
tom stranom produzis, prodjes most odnosno autoput i na levoj strani je diskont, tacno preko puta je trzni centar. Ja sam u kuli na 24 mozemo da se nadjemo da ti pokazem. ja idem sutra do njih nesto sam narucila pa stiglo.
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Mozda bi i mogle :) Javicu ti se kad budem imala slobodno. Verovatno ne pre 13h.

A gde je leajj!?!? :( Duuuuugo je nema, bas mi nedostaje :( smrc
Zaključana tema