grazza napisao:Pa vidis Dundice, mucila se ne mucila isto ti dodje. Ja skinula 1kg a postila do 15,oo ti postila ceo dan smrsala 6oo grama, ako sam dobro razmela
Grazzo draga ,
ti si mi retko interesantan i bajkovit lik...prosto mi se svidjas...jer ti uvek uspeva da s manje truda postignes odlicne rezultate i drago mi je sto je tako,
ja eto sam u zivotu te srece da moram oko svega da ulozim veliki trud i rad ....i retko sam zadovoljna postignutim jer sam perfekcionista...uvek mislim "MOGU BOLJE" ....i to me tera da izdrzim .
Pozrav za mrsavice i buce i mesecarke i ...........cmok.........
Dundice draga, samo je poenta u pozitivnoj energiji. Dugo mi je trebalo to da shvatim, ali veruj mi, ako nesto zelim ja to i uradim. Ja sam jarac i ne biram sredstva ako treba i glavom kroz zid
zdravo devojke
Ja nemam problem s pozitivnom energijom i odlocnoscu
nego verovale ili ne s KILOGRAMIMA......s tim se ja drage moje borim,
trenutni problem je +/-3kg ili cak 5do idealne tezine
Dundice draga, ako pozitivno mislis odose i kg. Svako vece pre spavanje razmisljaj i ponavljaj ja sam mrsavaaaaaaaaaa. Videces da posle 10 godina sigurno deluje. hehe
10godina... hihihihi.... onda bi svi bili manekeni
Naravno, moc podsvesti se ne sme zanemariti, mocna je i vise nego sto mislimo. Mozda bi trebalo krenuti sa mantrom 'nisam gladna' ili 'ne volim slatko', ali 'ja sam mrsava'... moze da pomogne samopouzdanju, ne znam koliko i samom mrsavljenju.
Drage moje sto sam danas naisla na dobru knjigu,sutra je sigurno kupujem.Ne znam tacno bas kako se zove nesto u fazonu 7 nacina za zdravo gojenje i mrsavljenje.
Znaci vrh je ,pisacu vam malo o njoj narednih dana.
Ljubim i pozdravljam vas sve!
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Hm? Ovde je stvarno palo spavanje? A ja vrednaaaa posle svega sam bila u gradu isprobavala haljine. Treba mi za jedno spec priliku jedna duga crna... necete verovati... 10-16 000 !!!
Ali ja nisam nasla haljinu... pa marak i za tolike pare Najbolja je fora sto su pokusali da mi prodaju da su to satenske haljine. Na jednoj je iznutra bila odsecena deklaracija, a na drugoj je pisalo 100% poliester...