ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja se skinula sa "zvake/a" kad sam bila na Neeri i super mi je ...sad se malo pozelim al' ne smem da kupim jednu paklicu jel' se bojim da cu se ponovo navuci...pa .....grazza napisao:joj sto sam gladnaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dobicu upalu vilice od zvake
Al' sam gladna...i ceo dan se svadjam na svakom koraku i sad razmisljam kako bi pregrizla nesto...uf....
bolje da bezim na spavanje.
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Kontakt:
Evo i mene da se javim(posle sto godina) i ja juce bila na febrili.
I opet jedno kilo izgubila,ali dobro je to sto i dalje stojim na istoj kilazi kako sam prestala sa Nerom a prosle su pune dve nedelje.Svidja mi se to sa menama nastavicu i dalje i nagovorila sam muza koji drzi sa mnom vec drugi put ,a poceli smo da pijemo glinu koja je fenomenalna.
I opet jedno kilo izgubila,ali dobro je to sto i dalje stojim na istoj kilazi kako sam prestala sa Nerom a prosle su pune dve nedelje.Svidja mi se to sa menama nastavicu i dalje i nagovorila sam muza koji drzi sa mnom vec drugi put ,a poceli smo da pijemo glinu koja je fenomenalna.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
-
- Aktivan član
To se kaze ja pokushala opet....i opet nisam izdrazla.....grazza napisao:Dobro jutro ja postila do 15,oo a onda bogumi jela hehe

Ja sam ovaj put poslusala savet i izbacila cedjene sokove i izdrzala na vodi al' sam popila dve kafe

A samo da znate izgubila sam samo 0.600 kg
'ocu reci ni kilo nisam smrsala,isto kao i kad sam pila sokove

Pozdrav za sve mesecarke a za Grazzu poseban jer se nadam da ce sledecu menu izdrzati...cmok.....
-
- Aktivan član
@DacoYu
pa gde si nema te 100god? Ija sam uspela da nagovorim muza na novitet
"kombuha"...sad za sad nemam nekih vidnih promena...tripujem da mi je lice cistije i malo su mi nokti
jaci...tripujem.....
Ja sam malo kilaze od Neere vratila cela 3kg...i besna sam.
@Leaj,gde siiiiiiiiii nema te..........?????????????
pa gde si nema te 100god? Ija sam uspela da nagovorim muza na novitet
"kombuha"...sad za sad nemam nekih vidnih promena...tripujem da mi je lice cistije i malo su mi nokti

Ja sam malo kilaze od Neere vratila cela 3kg...i besna sam.
@Leaj,gde siiiiiiiiii nema te..........?????????????
-
- Aktivan član
Gde da odustanem sad kad mislim da mi prijavjera napisao:To je fenomenalna stvar,Dundice ne odustaj.Sve što o njoj možeš pročitati na netu istina je,na meni dokazano!Ne volim ni da pričam o njoj,da ne ureknem.Kažem ti-ne odustaj.