joj to znaci nocas u 3.18 prekidam sa jedenjem do subote 3.18 ujutru????
I kioliko vode treba da popijem?? Bure vode? 2 bureta vode? 3?
Ni kafa ujutru? ni raz ni ovas, moja omiljena hrana? uhhhhhh. samo ti jedi grazzo pa se posle muci da smrsas e tako ti i treba
Dobro vece devojke,
ko rece meseceva mena?
Evo me ko zapeta puska Znaci od veceras tj. nocas dok spavamo(cet-pet) ....pa....sutra voda ceo dan.....pa tek(pet-sub) subota noc u 3.18prestaje?
Jao ova mi nekako dugo traje jos u pocetku priprema...
Jutro!!!
22 zrna... ne preveliki gubitak. Ali moram da priznam... prevarila sam najbolju drugaricu... a ne, to je iz reklame Htedoh reci da sam sinoc jela kinesku hranu ali da se vaga nije mrdnula jutros!!! (a uglavnom mi pokaze par stotina grama vise posle imanja vecere)
Necu vise da veceram, bar ne tako jaku hranu... a sada odoh na spremanje za jos jedan radni dan.
Kuckamo se
Dobro jutro mrsavice
Danas 22 sprat, meseceva mena, pijem voduuuuuuuu da vidim dokle cu izdrzati. Bockey, ukrala si kocku u I razredu, ups to je iz reklame
@ Dundica i Grazza: I ja sam na vodenom danu...Izdrzacemo mi to!!!!
A bogami, sutra pravim przenice- istina, sa beskvasnim ovsenim hlebom, i mesavinom jaja i vode (jer to sve smem)-ali ipak przenice...uh, plus jogurt od ovsa...milina!
znaci nas 3 na vodi jupiiiiiiiiii ja mislim da cu da ustanem u 3.18 da jedem. Salim se, ali uopste ne osecam glad. Popila sam jutros pirinac i nalivam se vodom. Bravo za nas.