Hvala lepo devojke na cestitkama za rodj. hvala Bogu prosao je a i mi ispratili veceras poslednje goste...one u zaostatku s vremenom
Devojke kako ste,mrsa li ko ovde?
Ja sam ubedjena da se gojim al' na vagu ne stajem iz principa,u svadji smo.
@Grazzo ja ukapirala da ti imas psa i sad provalim da spominjes macku al' sam ja pobrkala locice
Martat draga, nisam najbolje shvatila ono sa baterijama. treba mi par pojasnjenja:
1. da li su male ili one vece od 1,5 v
2. da li koristis pre ili posle uzimanja pirinca
3. imas li punjac za njih
izvini ako te smaram cokic
E,vi shtrikate dok ja nisam tu,pa to je chudo Do malo pre sam imala goste glava mi je teshka i mrtva sam umorna,ali moram da vam se javnem,i zahvalim za chestitke DIVNE STE HVALA VAM Inache sam se ubijala od hrane kao stoka,stvarno sam preterala uzas A,htela sam sve da probam,da vidim jel stvarno lepo kao shto izgleda,e a ja cu stvarno da drzim onu menu 29. ja mislim da sam ovaj viken okachila kilo u guzu
Leeaj,jesi u kliku sutra,mozda prodjem krajem?
Kisssssss za sve
pa cekaj draga nije mi jasno jel moraju da budu alkalne baterije ili mogu i one obicne, i da li je bitna boja, ne mogu ovde kod mene preko puta da nadjem ni jednu drugu osim crvene. Ako je bas bitno da bude zelena otici cu do grada. cokic, lepo spavaj
JASSE napisao:E,vi shtrikate dok ja nisam tu,pa to je chudo Do malo pre sam imala goste glava mi je teshka i mrtva sam umorna,ali moram da vam se javnem,i zahvalim za chestitke DIVNE STE HVALA VAM Inache sam se ubijala od hrane kao stoka,stvarno sam preterala uzas A,htela sam sve da probam,da vidim jel stvarno lepo kao shto izgleda,e a ja cu stvarno da drzim onu menu 29. ja mislim da sam ovaj viken okachila kilo u guzu
Leeaj,jesi u kliku sutra,mozda prodjem krajem?
Kisssssss za sve
jupiiiiiiiii naravski da sam tu! divno divno!
cmok