Super,Gico,moguće je ,kako ne!Ja baš mao švrljala po netu,ma nema osobe koja nije držala a da nije smršala.Pa,ja sam skinula 6 kg za 14 dana(sutra se važem).Mada,da budem iskrena,važnije je je mjeriti obim,to je pravi pokazatelj.Vaga mjeri i vodu i salo i mišiće...a metar samo salo.Moja kolegica na ovoj dijeti smršala samo 5 kg za 3 mjeseca ali zato 30 cm!!!!Ne možeš vjerovati,a reklo bi se da je izgubila 30 kg koliko se stanjila.Samo treba biti uporan ko mazzzzzgaaaaa!!!!I još ova rižica ma bićemo ko Adriana Lima
Moram još da kažem ovo-imam prijateljicu u Beogradu,bila buca čitav život i ode kod neke maje astaloš ili tako nešto.Izgubila 25 kg,sad je mršavicaaaa ne mo'š vjerovati a imala 5 obroka.I večeru!Pa,eto,za ove naše Beograđankice informacija....
Bas mi je zao Daco, nadam se da se bar ti osecas lakse, pa makar i kad to prokletstvo zvano vaga nije na nasoj strani. Bitan je i osecaj (to je za tesenje odlican izgovor)
Verujem u pirinac, zato se i pridrzavam... danas sam uzela 16! Ali mi se cini da se taj pirinac svari do popodne A da pocnem da ga uzimam u podne!? Nesto pred rucak? Salim se... guram ovako, i jedva cekam jos 5-10 dana pa i prve vece rezultate (po iskustvima vas sto ste vec na long run-u)
[quote="leajj"][quote="grazza"]ma ja ne vejujem niukakve madjije, jedina madjija rajferslus na usta, sto se mene tice. [/quote]
nije grazo hehehe ja bas nesto verujem u pirincac i u nutricionisticki predlog ishrane a verujem vam i za intoleranciju na hranu
a to staviti rajfeslus je i najpogresnije jer telo onda pravi zalihe u strahu da se ostane bez hrane![/quote]
Leajj ja u potpunosti delim tvoje misljenje.Cinjenica je da kada ne jedes onda mrsavis ali ne mozes zauvek tako.Pa hranimo se da bi preziveli.
Neki zive da bi jeli i u tome je srz problema.
Ja bih voljela da Kzoja pita tu svoju kolegicu da li je ona imala apetit i dalje,znači da li je i dalje isto jela a mršala,ili je ipak riža"popunila"pa nije više mogla jesti što je i dovelo do mršanja?Biće da je ovo drugo ali dobro,bolje i da tako nestane apetit nego da čovjek gladuje.Kzoja,hoćeš pitati,aaaaa???
veliki pozdrav za sve alapacice na forumu , evo i ja sam na dijeti UN danas mi je 4. dan, vocni prokleti ocu da crknem i evo upravo cujem ove moje tamo kako jedu pire i krmenadle a ja......... cista nepravda tako mi i treba kad sam debelguza hehe i tako ja citam vase postove i zabavljam se, vidim mislim citam da je vjera smrsala 6 kg za 14 dana BRAVO , pa bih da te priupitam kao i ostale devojke koje imaju iskustva u ovoj dijeti, da li se posle izvesnog vremene naviknes na ovakav rezim ishrane ili pak patis hahaha kao ja tokom cele ove dijete? kad se drzi onaj prokleti vodeni dan? i da li i koliko banana smem da pojedem za ovaj vocni? eto tako nadam se da nisam ugusila pozzz