ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dundica ! »

@Martat
u pravu si za rizu i probavu...stvarno riza radi :roll: :lol: :lol: :lol:
sad jos da sacekam to mrsanje :lol:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Dundica ! napisao:@Bockey
znam da si bila prehladjena s temperaturom....posle one snezne setnje i bioskopa.....i lepo je sto si ozdravila ali je tuzno sto si dobila tih 0.500kg :-?
a sto se aktivnosti tice,tu si u pravu...da sam bar malo aktivnija :oops:
pa da, ali vidi ja to ni ne racunam u gojenje. Volim da pratim svoju tezinu i merim se svaki dan, ujutru posle kupatila. I taj gubitak koji sam imala je bila voda mahom, a sad sam pocela da stavljam u stomak i malo cvrste hrane osim supe i pomorandzi.
I dalje cu se meriti svaki dan, ali mislim da je balans najbolje izvlaciti nedeljno.

ps. mena ti pocinje 21. u 4:30
jel stvarno izdrzavas samo sa vodom!? ili se progura tu i neki sok i caj? Ali opet.. .svaka cast!
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Ne preguram zaista s vodom jer mi je receno da mogu cedjen grejp ili limun...i caj.....a sad sam u rebusu jel' to sme ili ne sme?
Mislim svejedno cu izdrzati i kad bi bila samo voda,ali volela bih znati.
'oces sa mnom?
Leaj hoce, obecala je jos davno, ustvari ona me i zarazila mesecevom menom :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Ja prvo treba da se nateram da preguram vocni dan. Planiram un... a vodeni dan cu posle probati. To je znaci 4 puta mesecno?
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Mislim da je preporucljivo da to bude samo voda,kaze u izuzetnim slucajevima moze i poneki sokic(naravno sveze cedjen).Moze i caj bez zasladjivaca(bilo secer, bilo vestacki).
Ja sam pre Nere drzala dva puta,prvi put sam sa sokovima jer mi je neko rekao da moze,i nisam nista skinula.Vec sledeci put sam samo vodu,i dvaa kila manje.

I ja se upisujem za sutra.Uuraaaaaa za gladovanje!!!! :cry: :cry: :cry:
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm

Post od JASSE »

Mama kaze pitaj tvoje drugarice :D sledece: mena pochinje faktichki nocac u 4 i neshto,i traje do sutra u isto vreme? Samo voda i sigurno 1kg dole? Hvala
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

Joooj pa ona ce u nesvest da padne ako bude pila samo vodu :cry: :cry: :cry: Kafa chaj limun???
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

DacaYU napisao:Mislim da je preporucljivo da to bude samo voda,kaze u izuzetnim slucajevima moze i poneki sokic(naravno sveze cedjen).Moze i caj bez zasladjivaca(bilo secer, bilo vestacki).
Ja sam pre Nere drzala dva puta,prvi put sam sa sokovima jer mi je neko rekao da moze,i nisam nista skinula.Vec sledeci put sam samo vodu,i dvaa kila manje.

I ja se upisujem za sutra.Uuraaaaaa za gladovanje!!!! :cry: :cry: :cry:
Ma kako bre sutra Daco jel to nije noooocas bre?
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

E devojke i devojchice :) na www.astrolook.com pishe da je mena nocas ali od 3.31,a ne od 4.31,mislim da u ovom sluchaju i nije bitno,u to vreme spavamo,ali za ubuduce mene za celu godinu pishu tamo :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

znaš šta martat ti imaš pravo govoriti da si smršala a ja nemam da nisam,jel?Pa gdje ti je tu logika?Ja sam imala višak,znači trebala sam smršati pa NISAM!nARAVNO DA MI NIKO NIJE REKAO DA NE KORISTIM PIRINAČ KAO ŠTO NI JA NISAM REKLA GRAZZI DA NE BUDE NA TOJ INTOLERANCIJI,SAMO SAM REKLA DA U SLUČAJU DA JOJ NE USPIJE NIJE JEDINA!čitaj malo pažljivije!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ustalom koliko si ti puta rekla da si smršala na tom režimu(bar 5 puta)i kako ti je super pa ti ja nisam rekla:"e,martat,pročitali smo jednom,ajd malo oladi...."
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

JASSE napisao:E devojke i devojchice :) na www.astrolook.com pishe da je mena nocas ali od 3.31,a ne od 4.31,mislim da u ovom sluchaju i nije bitno,u to vreme spavamo,ali za ubuduce mene za celu godinu pishu tamo :wink:
To je po onom gmt vremenu,a ja za svaki slucaj sat vremena pre krenem kad je upitanju podne ili sl.da se ne bih presla.

Nosac jeste al`necemo jesti valjda u tri ujutru,tako da sam ja sebi zabelezila sudra celi dan voda,a tako pada i za sledecu menu,samo sto je ona u petak.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Vjera,

A zasto vices? :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Da naglasim bitno :D Nego,kupila ja danas neke slim tanana mint tabletice na bazi bromelina i popijem uz kafu....ljudi....jedva živa ostadoh...stomak me rasturio,da ne idem u detalje.Bile u supermarketu i ja kao probaću hajde....ne uz kafu ako ih neko slučajno kupi :cry:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Martat,stvarno mi je žao što smo se sporječkale a nema razloga.Evo,ja tebi šaljem intolarentni cmokić :wink:
Zaključana tema