ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ma imam neku porodicnu frku, prestala da pusim, pa verovatno i ne osecam koliko jedem. Niti vezbam niti vozim bicikl, jedino sto malo prosetam zver ali to je 10-15 minuta. Moram da se dovedem u red. Jutros probala pantalone koje sam posle Nere obukla, fali mi 2cm da ih zakopcam. Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ma nije mi sto se patim sa klopom, nego sto se debljam, a oci mi gladne. Ma idem da se najedem cokolade i kolaca.
HEHE, salim se, ne galamite, lakse mi kada pricam
HEHE, salim se, ne galamite, lakse mi kada pricam
Sada sam sisla peske sa 24 sprata, genex kula, tu radim, mislila sam i da se popnem ali zavrtilo mi se u glavi. Ali ne odustajem, izbacujem lift gde god mogu. Doduse ja nemam lift u mojoj zgradi, ali to je 3. sprat i popnem se 100 puta u toku dana ali nista. Ajde me malo tesiteeeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuu 
-
JASSE
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jaaaaaaooooj mile moje,meni sada stvarno nije dobro...Udjem ja malko da vidim kod nas shta ima i vidim Leeaj se neshto malko razbolela izmerim ja temperaturu posle kad ono 37,8,eto meni izgovora da malko legnem sa laptop-om i surrrrfffff jeea
Poruchim neki DVD sa Amazona (Yoga je u pitanju,i kod nas sam trazila svuda i neeeeema,ako neko zna gde ima neka mi javi odmah) I tak u trazenju nekih podataka o izrachunavanju BMI naletim na forum ana,zenski forum,ja sam guglala neshto oko vrsta yoge,pa na kraju zavrshila na anoreksija i bulimija forumu,znam da sa m sad smorila,ali idite molim vas tamo i prochitajte postove SVIMA VAM SE OBRACAM Leeaj Grazzo Martat,Dundice sve bash sve vas molim da odete i prochitate
Mi smo divne predivne,joooj plache mi se ... JUUUBIM VAS
i ja mrtva bolesna na oci ne vidim. smrc jao zao mi je jasse. smrc ko je kome preneo
al stvarno sam bila zdrava kad si onomad bila tek sutra ujutru mi pocelo.
grazo to je garant faza ne brini se videces da ce sve otici, mislim da ti treba odmora o nere.
a dvd yoga ima u knezu na pocetku ka terazijama kod onih prodaju cd dvd novine i bila je 250 din
sto ti se place? smrc
pst gora sam i od muskaraca kad se razbolim 2 dana kukam pod obavezno hehe
grazo to je garant faza ne brini se videces da ce sve otici, mislim da ti treba odmora o nere.
a dvd yoga ima u knezu na pocetku ka terazijama kod onih prodaju cd dvd novine i bila je 250 din
sto ti se place? smrc
pst gora sam i od muskaraca kad se razbolim 2 dana kukam pod obavezno hehe
skoro videh al ne znam u dan da ti kazem hehehe sutra cu proci tamo i obavestiti se bolje. e dobro je! vec je pocela da me grize savest da sam ja kliconosaJASSE napisao:P azato shto prochitah ove postove na tom forumu,a valjda sam smrvljena,pa nikakva...Nismo ti i ja prenele jedna drugoj,ne ne,to su mozda nama preneli Voja i Natasha ili onaj shto je bio da koristi net![]()
A,jesi skoro videla taj dvd ili davno?
ja bila grazo samo da nalepim obavestenje cenjenim gostima da me nema i odmah se u tresucem stanju vratih kuci hehe www.ana.co.yu opet su zvali smaraci ja sam im rekla dobro dobro vec ste me zvali jeeeeeeee koliko cete jos puta?
e super daco za tako dobre analize
12 zrno i nemam apetit uopšte.Jedva pojedem ono što moram...pravo me hrana ne zanima...čudo ova riža...Pošto ovde svako ima pravo da iznese svoje iskustvo,moram ti Grazzo reći da sam se prije 2 godine 2 mjeseca NAJSTROŽIJE pridržavala intolerancije i ŠIPAK!Na mene nije djelovalo i baš zavidim onima kojima odgovara.Sve je zaista individualno...to mi i doco na kraju reče....
JASSE,LEAJJ
Ne dajte se drugarice,puno cajica i neki lekic pa da sto pre ozdravite.Jasse,cituckala sam malo na onom forumu,pa mi i jesmo divne.Strasno sta zene tj.devojke i devojcice sebi rade.Moja sestra,posto je psiholog,kada je bila jos na faxu isla je na neku praksu na vma.Imala je pacijentkinju od 27 godina i 36 kg!Sta kazete na to,ha?Bolje malo da ljulja...
Ne dajte se drugarice,puno cajica i neki lekic pa da sto pre ozdravite.Jasse,cituckala sam malo na onom forumu,pa mi i jesmo divne.Strasno sta zene tj.devojke i devojcice sebi rade.Moja sestra,posto je psiholog,kada je bila jos na faxu isla je na neku praksu na vma.Imala je pacijentkinju od 27 godina i 36 kg!Sta kazete na to,ha?Bolje malo da ljulja...
36kg!?
Ja sam mislila da su kosti same teze od toga
Ja sam lezala na ispitivanju hormona 2000. i tamo je bela jedna devojka mojih godina... jadne one sestre koje su morale da sede pored nje dok je jela.... svaki obrok je trajao dva sata zaliven potokom suza...uzas! Ne znam da li cu biti previse gruba, ali sama se uvalila u to!
[quote="vjera"] Pošto ovde svako ima pravo da iznese svoje iskustvo,moram ti Grazzo reći da sam se prije 2 godine 2 mjeseca NAJSTROŽIJE pridržavala intolerancije i ŠIPAK!Na mene nije djelovalo i baš zavidim onima kojima odgovara.Sve je zaista individualno...to mi i doco na kraju reče....[/quote]
Vjera,a da li ti je dr rekao da test intolerancije i nije predvidjen za mrsavljenje.To je samo korisna nus pojava koja se kod vecine korisnika pokazala kao takva.Test intolerancije se radi da bi se otklonile neke zdravstvene tegobe kao sto su poremecaj varenja,osecaj nadutosti,problemi sa sinusima i disanjem.To sto vecina osoba smrsa je znak da je telo bilo puno toxina i da se ocistio organizam a samim tim se smanjuje i tezina.E,sad posto vecina nas ide linijom manjeg otpora i sve proglasi cudotvornom dijetom,to je nas problem.
Ovo je vec drugi put da nam govoris kako ovakav nacin ishrane ne vodi mrsavljenju.Ne razumem zasto ne pomislis da smo to vec procitale.Tebi niko nije rekao da ne uzimas pirinac.Ja sam za malo vise od mesec dana ovakvom ishranom resila problem sa probavom a spalo mi je i nesto vise od 3kg.
Vjera,a da li ti je dr rekao da test intolerancije i nije predvidjen za mrsavljenje.To je samo korisna nus pojava koja se kod vecine korisnika pokazala kao takva.Test intolerancije se radi da bi se otklonile neke zdravstvene tegobe kao sto su poremecaj varenja,osecaj nadutosti,problemi sa sinusima i disanjem.To sto vecina osoba smrsa je znak da je telo bilo puno toxina i da se ocistio organizam a samim tim se smanjuje i tezina.E,sad posto vecina nas ide linijom manjeg otpora i sve proglasi cudotvornom dijetom,to je nas problem.
Ovo je vec drugi put da nam govoris kako ovakav nacin ishrane ne vodi mrsavljenju.Ne razumem zasto ne pomislis da smo to vec procitale.Tebi niko nije rekao da ne uzimas pirinac.Ja sam za malo vise od mesec dana ovakvom ishranom resila problem sa probavom a spalo mi je i nesto vise od 3kg.
-
Dundica !
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
@Bockey
znam da si bila prehladjena s temperaturom....posle one snezne setnje i bioskopa.....i lepo je sto si ozdravila ali je tuzno sto si dobila tih 0.500kg
a sto se aktivnosti tice,tu si u pravu...da sam bar malo aktivnija
Pa gde je Leaj?Sutra meseceva mena pocinje ? zaboravila sam u koliko,
provericu...ko hoce nek mi se pridruzi...Leaaaaaaaaaajjjjjj,gde si?
znam da si bila prehladjena s temperaturom....posle one snezne setnje i bioskopa.....i lepo je sto si ozdravila ali je tuzno sto si dobila tih 0.500kg
a sto se aktivnosti tice,tu si u pravu...da sam bar malo aktivnija
Pa gde je Leaj?Sutra meseceva mena pocinje ? zaboravila sam u koliko,
provericu...ko hoce nek mi se pridruzi...Leaaaaaaaaaajjjjjj,gde si?