Dobro jutro devojcice,
Jasse jesi videla nasu leajj kao bombonica, ma kazem ja. a i svi ostali su super, ma nadam se da ce drugi sastanak alapaca biti u sirem sastavu i da ce svi da dodju. Ko ima malu decu neka povede i njih, ide lepo vreme, sastacemo se negde u parkicu na klackalicama hehe
Bockey, kako si danas,
Marta jos osecam ukus satarasa, kako je bio dobarrrrrrrrrr, jedva cekam da dodjem kuci da opet napravim
I ja cu danas isto to da jedem>nekeko mirise na leto hehe.Mljac,mljac.
A moze i neka brokoli corbica
Poljubac,pisem popodne,i mene stigle obaveze,dosta sam se odmarala
Jutro jutro! Super sam, sveze istusirana, i kosu oprala Osecam se kao nova. Ali necu izlaziti ni danas, neka budu tri dana lezanja i dosta!
Inace, postovala sam na temi pirinac, ja skinuh jos kilica dok sam lezala. Ustvari je neverovatno koliko (tj. kolicko) je coveku potrebno i dovoljno hrane. Samo sto smo navikli drugacije. Koliko je stomaku i crevima potrebno vremena da se suze!? Ako za 3-4 dana i to uspe, ja sam na konju!
Uvek ista prica, ako mislis da smo mi cudne, uzaludne, nesrecne sa svojim kilama i ostalo, sto gubis vreme i citas sve ovo!?
Ja necu da postujem tamo, samo da zapocinjem raspravu sa nekim ko ne zasluzuje moje vreme! Nisam ni znala da su stigle do 6 strana! omg! Jadna Padme...
Drage alapachice, nemojte pogresno da me razumete. To bese samo moj stav prema new site. Ako vi to citate, ja nemam nista protiv, ustvari, mozda je i dobro da neko prati sta se tamo desava?
Uzivajte u ovom lepom danu i za mene!!!
imamo mi ovde i smesnih situacija. npr sad mi stalan gost doneo lizalicu u obliku srca. lepo mu dajem do znanja da nema sanse i on donese lizalicu. osecam se ko u vrticu! kad ste zadnji put dobila lizalicu u obliku srca?
hihihi kako slatko! Dobila sam ja pre neki dan, ali na face book-u, i to od drugarice Ma pusti ga, mozda samo hoce da bude dobar, mozda misli da ce da zaradi neke free minute?
Nista cudno sto ti se nabacuju draga Leajj,ti kad trepnes tim okicama oni poadaju.Ali ne daj se iznervirati,njihovo je da pokusavaju a ti se brani
Doci cemo u pomoc ako treba hehe