ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro jutro devojcice,
Jasse jesi videla nasu leajj kao bombonica, ma kazem ja. a i svi ostali su super, ma nadam se da ce drugi sastanak alapaca biti u sirem sastavu i da ce svi da dodju. Ko ima malu decu neka povede i njih, ide lepo vreme, sastacemo se negde u parkicu na klackalicama hehe :lol:

Bockey, kako si danas,

Marta jos osecam ukus satarasa, kako je bio dobarrrrrrrrrr, jedva cekam da dodjem kuci da opet napravim
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobro jutro svima.Lep dan pred nama,sunce u najavi.
Maramice,lekice u kante za smece,osmeh na lice :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,

I ja cu danas isto to da jedem>nekeko mirise na leto hehe.Mljac,mljac.
A moze i neka brokoli corbica :D
Poljubac,pisem popodne,i mene stigle obaveze,dosta sam se odmarala :oops:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Jutro jutro! Super sam, sveze istusirana, i kosu oprala :) Osecam se kao nova. Ali necu izlaziti ni danas, neka budu tri dana lezanja i dosta!
Inace, postovala sam na temi pirinac, ja skinuh jos kilica dok sam lezala. Ustvari je neverovatno koliko (tj. kolicko) je coveku potrebno i dovoljno hrane. Samo sto smo navikli drugacije. Koliko je stomaku i crevima potrebno vremena da se suze!? Ako za 3-4 dana i to uspe, ja sam na konju! :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Cure udjite na NEW SITE da vidite sta je napisala Padme ili Padne tako nekako. :lol: Njoj bas krivo sto se ljudi druze
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

a ministarstvo nema drugih problema samo nju cekaju jeeeeeeeee kakva budala
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Uvek ista prica, ako mislis da smo mi cudne, uzaludne, nesrecne sa svojim kilama i ostalo, sto gubis vreme i citas sve ovo!?
Ja necu da postujem tamo, samo da zapocinjem raspravu sa nekim ko ne zasluzuje moje vreme! Nisam ni znala da su stigle do 6 strana! omg! Jadna Padme...
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Drage alapachice, nemojte pogresno da me razumete. To bese samo moj stav prema new site. Ako vi to citate, ja nemam nista protiv, ustvari, mozda je i dobro da neko prati sta se tamo desava? :)
Uzivajte u ovom lepom danu i za mene!!!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

imamo mi ovde i smesnih situacija. npr sad mi stalan gost doneo lizalicu u obliku srca. :oops: lepo mu dajem do znanja da nema sanse i on donese lizalicu. osecam se ko u vrticu! kad ste zadnji put dobila lizalicu u obliku srca?
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

hihihi kako slatko! Dobila sam ja pre neki dan, ali na face book-u, i to od drugarice :) Ma pusti ga, mozda samo hoce da bude dobar, mozda misli da ce da zaradi neke free minute? :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Leajj rekoh ja da si ti kao bombonica, a on ti doneo lizalicu hihi. Znas onu nasu poslovicu: Ko tebe lizalicom ti njega integralnim pirincem hehe
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

zavisi jesi slobodan ili ne? :wink: ja ne volim ta nabacivanja
bas sam neka nadzak hehe
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

A on se nabacivao? Sram ga bilo, pa kazem da sam plavusa kasno kapiram :wink: Sledeci put mu kazi pusticu zver na njega :evil:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

vazi!!!!! hvala draga :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nista cudno sto ti se nabacuju draga Leajj,ti kad trepnes tim okicama oni poadaju.Ali ne daj se iznervirati,njihovo je da pokusavaju a ti se brani :D
Doci cemo u pomoc ako treba hehe
Zaključana tema