ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

Kuku Leeaj nemojte vishe tamo da idete :evil: tamo su sve same ZLICE OD OPAKA! Nemojte bar dok ja nisam tu,zajedno smo jache :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Lepo se provedi draga i pazi da ne naletis na neku zivuljku :lol:
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Devojke stvarno vam se divim,mislim odakle vam samo snage da se prepucavate s dilejama.....pa zar vam nije jasno da su to uglavnom dokoni likovi...
Mislim,cuj moca u tiganju...Ja u zivotu ne jedem przeno,retko meso jedem,cevape i bureke nikad,ni hamburgere ni sendvice,i redovno kuvam i to godinama i kad sam bila devojka sam kuvala i sad treba da se prepucavam s nekim ljigavcima koji smatraju svecanom vecerom jelo s rostilja :o ....ma Ne samo ih ignorisati i obavezno svratiti i malo im se nasmejati cisto da ne prekinu zlobu...nek nastave....sebe truju.....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

bravo Dundice, ti si moj IDOL
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

grazza napisao:bravo Dundice, ti si moj IDOL
ma Grazo bezi tamo ...sad sam pregledala tvoje postove i crkla sam od smeha......kakav fajt....nevidjeno.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Drage moje,ja sam puna predivnih utisaka od naseg danasnjeg druzenja.Leajj,svaka cast na originalnom i slikovito opisanom dolasku nas kod tebe.Ja sutra napustam Bgd,vracam se u moj mali grad i jedva cekam lepo vreme pa da i vi svi u kompletu dodjete kod mene.Pa nama ni sneg,ni ledeni vetar a ni kordoni policije nisu mogli pokvariti ugodjaj.
Jedva cekam da vas sve opet vidim a radujem se i da upoznam nase ostale alapacice.
Ljubim vas sve :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

martat draga, steta sto nisi bila na kompu lealaj i ja smo se zekili na msn -u a Lealaj moze da nas zakaci sve zajedno, mozes misliti tog ludila. hehe. :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,mila moja

Sutra cim stignem kuci,prijavljujem se i idemo svi na msn.Sad sam malo iscitala ONU temu i umirem od smeha.Koje su to mucenice i gubitnice.A majmun zivi u Americi pa me cudi,zbog vremenske razlike,sto ne spava nego se svadja.Da nije nostalgija :D
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Uuu dobre ste! Leajj jel ti je jos neko rekao da si talentovana za pisanje? :wink:
Ja sam odlucila da posle rucka malo izadjem na sneg. Pa je palo pice, pa setnja pa film :D Evo me nazad u toplom domu. I moram vam priznati da mi se spava... cujemo se sutra!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

laku noc mile i slatke moje, lepo spavajte i naoruzajte se za pirinac, nericu, dijeticu i sve ostalo sto ce doprineti skidanju kila i vitke linije, a neprijatelji mogu samo da nam zavide. Zajedno smo jaci :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobro jutro ili dobar dan, pa ja najvrednija? :lol:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

jeste bockey jeste hehe pricacu ti jednom i o tome hehe

dobro jutro svima

jesi grazo najornija!

ja se premisljala da l da dolazim al kad videh sunce nista me nije moglo spreciti!
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Devojke!! Ustadoh i ja, oko 9-pola10, ali sam resila da danas malo kuliram :) Nije da sam bas ko leptiric, pa bi da sutra budem sposobna za radni dan. Odoh nazad u krevet!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Samo da se prijavim da sam bezbedno.po bas veeeeliiikom snegu stigla kuci.Ja devojke u Beogradu ostavih 1 kg :D .Kazem ja vama da meni Beograd prija.Cmokic svima
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

hihi dobra si martat :) Doduse i ja sam jutros imala 0.6 manje a jos sam sinoc imala plazma shejk pa grickala orahe uvece...
Ostavih grame, ali pokupih nazeb! :( Imam 38.5 :o
Zaključana tema