Devojke stvarno vam se divim,mislim odakle vam samo snage da se prepucavate s dilejama.....pa zar vam nije jasno da su to uglavnom dokoni likovi...
Mislim,cuj moca u tiganju...Ja u zivotu ne jedem przeno,retko meso jedem,cevape i bureke nikad,ni hamburgere ni sendvice,i redovno kuvam i to godinama i kad sam bila devojka sam kuvala i sad treba da se prepucavam s nekim ljigavcima koji smatraju svecanom vecerom jelo s rostilja ....ma Ne samo ih ignorisati i obavezno svratiti i malo im se nasmejati cisto da ne prekinu zlobu...nek nastave....sebe truju.....
Drage moje,ja sam puna predivnih utisaka od naseg danasnjeg druzenja.Leajj,svaka cast na originalnom i slikovito opisanom dolasku nas kod tebe.Ja sutra napustam Bgd,vracam se u moj mali grad i jedva cekam lepo vreme pa da i vi svi u kompletu dodjete kod mene.Pa nama ni sneg,ni ledeni vetar a ni kordoni policije nisu mogli pokvariti ugodjaj.
Jedva cekam da vas sve opet vidim a radujem se i da upoznam nase ostale alapacice.
Ljubim vas sve
martat draga, steta sto nisi bila na kompu lealaj i ja smo se zekili na msn -u a Lealaj moze da nas zakaci sve zajedno, mozes misliti tog ludila. hehe.
Sutra cim stignem kuci,prijavljujem se i idemo svi na msn.Sad sam malo iscitala ONU temu i umirem od smeha.Koje su to mucenice i gubitnice.A majmun zivi u Americi pa me cudi,zbog vremenske razlike,sto ne spava nego se svadja.Da nije nostalgija
Uuu dobre ste! Leajj jel ti je jos neko rekao da si talentovana za pisanje?
Ja sam odlucila da posle rucka malo izadjem na sneg. Pa je palo pice, pa setnja pa film Evo me nazad u toplom domu. I moram vam priznati da mi se spava... cujemo se sutra!
laku noc mile i slatke moje, lepo spavajte i naoruzajte se za pirinac, nericu, dijeticu i sve ostalo sto ce doprineti skidanju kila i vitke linije, a neprijatelji mogu samo da nam zavide. Zajedno smo jaci
Devojke!! Ustadoh i ja, oko 9-pola10, ali sam resila da danas malo kuliram Nije da sam bas ko leptiric, pa bi da sutra budem sposobna za radni dan. Odoh nazad u krevet!
Samo da se prijavim da sam bezbedno.po bas veeeeliiikom snegu stigla kuci.Ja devojke u Beogradu ostavih 1 kg .Kazem ja vama da meni Beograd prija.Cmokic svima
hihi dobra si martat Doduse i ja sam jutros imala 0.6 manje a jos sam sinoc imala plazma shejk pa grickala orahe uvece...
Ostavih grame, ali pokupih nazeb! Imam 38.5