ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

obozavam bgd, za 3500 din kupila sam cipele i chizmice jeeeeeeeeeeeej
duva vetar, nema kishice u gradu, radnej pune, knez mihajlova punaaaaaa, mirish ekukuruz pechen...eh...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
ASZUS!!!
Ovo gore znachi: Alapache Svih Zemalja Ujedinite Se
Jojjjj znam da ste jakooo zabrinute za mene gde sam
ali ne brigajte, radimmmm ceooo vikeeendddd!!!Tachnije, nemam vikend
Hahaha kako se to nekom posrAci u zivotu..ups...posrEci da rmbachi, rmbachi...a dokoni u dokolenicama dokopaju se dokova, pa dok doktori dok ne dokrajche se moraju da doktoraju, ovi dokoni u dokolenicama dokojuju ju ju cccc

Jojjjj znam da ste jakooo zabrinute za mene gde sam

Hahaha kako se to nekom posrAci u zivotu..ups...posrEci da rmbachi, rmbachi...a dokoni u dokolenicama dokopaju se dokova, pa dok doktori dok ne dokrajche se moraju da doktoraju, ovi dokoni u dokolenicama dokojuju ju ju cccc

Budi dobra u Becusanyalica napisao:ASZUS!!!![]()
Ovo gore znachi: Alapache Svih Zemalja Ujedinite Se![]()
![]()
![]()
Jojjjj znam da ste jakooo zabrinute za mene gde samali ne brigajte, radimmmm ceooo vikeeendddd!!!Tachnije, nemam vikend
![]()
Hahaha kako se to nekom posrAci u zivotu..ups...posrEci da rmbachi, rmbachi...a dokoni u dokolenicama dokopaju se dokova, pa dok doktori dok ne dokrajche se moraju da doktoraju, ovi dokoni u dokolenicama dokojuju ju ju cccc![]()
![]()

A ja cu da dokopilatesiram

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ma dushice nasha zabrinute smo veruj,ali znamo da si zauzeta pa te ne cimamo,znash da sam dva puta prochitala tvoj post da bih ga lepo DOKONTALA ups skontala,pozdravljam te i poseban pozdrav nashem sportistisanyalica napisao:ASZUS!!!![]()
Ovo gore znachi: Alapache Svih Zemalja Ujedinite Se![]()
![]()
![]()
Jojjjj znam da ste jakooo zabrinute za mene gde samali ne brigajte, radimmmm ceooo vikeeendddd!!!Tachnije, nemam vikend
![]()
Hahaha kako se to nekom posrAci u zivotu..ups...posrEci da rmbachi, rmbachi...a dokoni u dokolenicama dokopaju se dokova, pa dok doktori dok ne dokrajche se moraju da doktoraju, ovi dokoni u dokolenicama dokojuju ju ju cccc![]()
![]()
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
[quote="sanyalica"]ASZUS!!!
ASZUS???? Ne razumem....
Nema me nekoliko dana i ...raspad sistema
Draga da li ti pokušavaš da nam kažeš da izlaziš iz JNOKNS-a i formiraš novo udruženje????????
Aaaaaa...DOKOntala ja šta radiš u Beču?!
Javila meni tičica da pokušavaš da se DOKOpaš onih DOKOničića sa dokolenicama 

ASZUS???? Ne razumem....