ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Juuuuuuutro drage moje alapačice!!!!!
Moram da vam ispričam šta sam uz jutarnju
pročitala.
Koristiću copy/paste da ne gubim vreme kuckanjem:
"Na
koje se nalazi u džvai APP izolovan je rusvi koji utiče na moždane ćelije tako što ih deli na dva-tri dela i kod obolelih izaziva simptome podvojene ličnosti. Ekipa stručnjaka je prvim
doletela na kontaminirano područje i počela sa ozbiljnim radom na otkrivanju rusavi. Nakon detaljnog istraživanja ekipa znanstvenika uspela je da izoluje rusvi i otkrila je da potiče od KAMILJE dlake. ...."
Svašta!!!! Ja sam tamo
i za svaki slučaj ponela vakcinu antiviperinum protiv
. Mozda zato nisam obolela od tog kamiljeg rusvi. 
Moram da vam ispričam šta sam uz jutarnju

"Na

Svašta!!!! Ja sam tamo

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vredjaj,vredjaj !Ako Vam je to umesto ...Dj.Olivera napisao:Juuuuuuutro drage moje alapačice!!!!!
Moram da vam ispričam šta sam uz jutarnjupročitala.
"Nakoje se nalazi u džvai APP izolovan je rusvi koji utiče na moždane ćelije tako što ih deli na dva-tri dela i kod obolelih izaziva simptome podvojene ličnosti. Ekipa stručnjaka je prvim
doletela na kontaminirano područje i počela sa ozbiljnim radom na otkrivanju rusavi. Nakon detaljnog istraživanja ekipa znanstvenika uspela je da izoluje rusvi i otkrila je da potiče od KAMILJE dlake. ...."
Svašta!!!! Ja sam tamoi za svaki slučaj ponela vakcinu antiviperinum protiv
. Mozda zato nisam obolela od tog kamiljeg rusvi.

!Pa imam ja po Vama sve viruse ovoga sveta !Dopunite svoj bolesnu mashtu !Za stvarnost ce se pobrinuti onaj ko je za to zaduzen!Sanyalicin svaka chast za nju ste zlatne drugarice !Ima svako pravo da kaze svoje mishljenje!Samo toliko vredjanje po svim pod sajtovima i temama!Sad sam tek pogledala neke ,na koje su mi ukazali !I tolikom mrznjom nisam zadojena !Prijatno Vam bilo u diskusijama !

PRIJATNO!!!!!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
P.S
A ko je perverzan?Treba Dj.Olja prochitati tvoj post ili ti blog kod one Zeljane i inache nek ljudi prochitaju sve!Ljuta mogu biti ali PERVERZNA koje ?Nek prochitaju sve tvoje postove !!!!!A da sam ovo i ono ?Pa ... hahaha
I da sam ostala ili ti zaostala sa razvojom na pochetku od koga ili chega smo postali ?Amebe i oni majmuni !I da to nije vredjanje?
Onda shta bi trebalo choveka povrediti i uvrediti?
Ti reche da si cura "fina" Andjolina ?I da se obracash samo kad ti se neko obrati ?I ? Ma caooooooo

P.S
samo da kazem shatrovachki znam malo bolje od tu nekih persona!Samo ne mislim da zadivljujem klince sa istim !Ni omladina nije vishe kao nekad!Kamilja dlaka i sva ono njesra nek Vam bude !Samo napred
A ko je perverzan?Treba Dj.Olja prochitati tvoj post ili ti blog kod one Zeljane i inache nek ljudi prochitaju sve!Ljuta mogu biti ali PERVERZNA koje ?Nek prochitaju sve tvoje postove !!!!!A da sam ovo i ono ?Pa ... hahaha

P.S
samo da kazem shatrovachki znam malo bolje od tu nekih persona!Samo ne mislim da zadivljujem klince sa istim !Ni omladina nije vishe kao nekad!Kamilja dlaka i sva ono njesra nek Vam bude !Samo napred

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Boze dragi.Pa sta ti Mikalja radis ovde sa nama a doslo ti dete??
Idi zeno uzivaj,ko je tebe uopste pomenuo?
Zasto mislis da sve sto napisemo ima veze sa tobom?Ti se bre u svemu prepoznas!
Ne moras da nas gotivis i ne moras da se druzis sa nama,niko te ne tera.Ako ocekujes izvinjenje,neces ga dobiti.
Prema tome,idi zivi svoj zivot i ne umisljaj da si fina jer cu u suprotnom morati da te citiram.
Za mene si ono sto sam ti vec napisala i ne vredi se raspravljati.
Ostala si sama,pa sada uzivaj!
Idi zeno uzivaj,ko je tebe uopste pomenuo?
Zasto mislis da sve sto napisemo ima veze sa tobom?Ti se bre u svemu prepoznas!
Ne moras da nas gotivis i ne moras da se druzis sa nama,niko te ne tera.Ako ocekujes izvinjenje,neces ga dobiti.
Prema tome,idi zivi svoj zivot i ne umisljaj da si fina jer cu u suprotnom morati da te citiram.
Za mene si ono sto sam ti vec napisala i ne vredi se raspravljati.
Ostala si sama,pa sada uzivaj!
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ma neeee,nego deca stigla iz grada pa me oterashe sa pc,a muzhic je u selu vikendom,a ja kako mi se blizhi vreme za posao ja nemogu da se naspavavam,sutra pochinjem da radim posle skoro 2 meseca,ali sva sreca ove nedelje sam u drugoj smeni,pozzzzzmartat napisao:Dzesika,sumnjivo mi to nesto.
Videla
Pa odlazis.Da te ne ceka muzic?
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema