ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Aha

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Odoh u vetkre..ako budem mogla, chitacu...ako ne, slushacu mjuz...ne mogu vishe da sedim...
Laku noccc, mila Martatice :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

martat napisao:Aha

Slika
E ovo je adekvatno skrrrooozzzz :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Laku noc,cujemo se sutra

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hvala ti, ludice...
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Juuuuuuutro drage moje alapačice!!!!!
Moram da vam ispričam šta sam uz jutarnju Slika pročitala.
Koristiću copy/paste da ne gubim vreme kuckanjem:
"Na Slika koje se nalazi u džvai APP izolovan je rusvi koji utiče na moždane ćelije tako što ih deli na dva-tri dela i kod obolelih izaziva simptome podvojene ličnosti. Ekipa stručnjaka je prvim Slika doletela na kontaminirano područje i počela sa ozbiljnim radom na otkrivanju rusavi. Nakon detaljnog istraživanja ekipa znanstvenika uspela je da izoluje rusvi i otkrila je da potiče od KAMILJE dlake. ...."
Svašta!!!! Ja sam tamo Slika i za svaki slučaj ponela vakcinu antiviperinum protiv Slika. Mozda zato nisam obolela od tog kamiljeg rusvi. :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Aha,i ja sam procitala isto!!!

Od toga pocnes da umisljas i da ti se prividja!!Nesto kao halucinacija,ali deluje mnogo stvarnije.Verujes a posle kada te virus prodje,secas se kao da je bilo stvarno.
Grozan neki rusvi!!!
Zamisli da umislis da si sa Bred Pitom :roll:
Zjbano!!!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

da,da zjbn :lol: :lol: Posebno ako zamisliš da si sa Anđolininim Bred Pitom :evil: Tu ne pomaže ni antiviperinumu :lol: :lol: :lol:
Srećom da su stručnjaci JNOKNS-a imuni na te rusevi pa im ne trebaju oni preparati "ubibubi" :lol: :lol: :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Cista sreca!
Ziveo JNOKNS !!!!
Ali ne bi bilo lose izolovati se od nosioca ,ipak niko ne garantuje da se ne prenosi direktnim kontaktom!
Primecujes li da vec neki nedostaju,zjb ipak :roll:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

U pravu si. Nikada se ne zna sa tim kontaminiranim zonama, posebno ako znašp da su nam sa kasetnim bombama ubacivali razne rusevi koji se kada bombaja cikne rasprše i po okolnim zonama. :evil: Još ako nagaziš na nagaznu minu tebraaaaa ode sve upm. :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Juuuuuuutro drage moje alapačice!!!!!
Moram da vam ispričam šta sam uz jutarnju Slika pročitala.
Koristiću copy/paste da ne gubim vreme kuckanjem:
"Na Slika koje se nalazi u džvai APP izolovan je rusvi koji utiče na moždane ćelije tako što ih deli na dva-tri dela i kod obolelih izaziva simptome podvojene ličnosti. Ekipa stručnjaka je prvim Slika doletela na kontaminirano područje i počela sa ozbiljnim radom na otkrivanju rusavi. Nakon detaljnog istraživanja ekipa znanstvenika uspela je da izoluje rusvi i otkrila je da potiče od KAMILJE dlake. ...."
Svašta!!!! Ja sam tamo Slika i za svaki slučaj ponela vakcinu antiviperinum protiv Slika. Mozda zato nisam obolela od tog kamiljeg rusvi. :wink:
Vredjaj,vredjaj !Ako Vam je to umesto ...Slika?Samo izvolite!I ja ne virim nit kampujem,nego mi prenesu kad preterate!!Zelim ti detetu da se ziv i zdrav vrati iz vojske !
!Pa imam ja po Vama sve viruse ovoga sveta !Dopunite svoj bolesnu mashtu !Za stvarnost ce se pobrinuti onaj ko je za to zaduzen!Sanyalicin svaka chast za nju ste zlatne drugarice !Ima svako pravo da kaze svoje mishljenje!Samo toliko vredjanje po svim pod sajtovima i temama!Sad sam tek pogledala neke ,na koje su mi ukazali !I tolikom mrznjom nisam zadojena !Prijatno Vam bilo u diskusijama !SlikaSamo nastavite imam ja pametnija posla -->KAO napr Slika !Pozdrav za sanyalicu i JESY a Vi "zlatne prijateljice"samo nastavite i dalje sa Slika !
PRIJATNO!!!!!
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

P.S
A ko je perverzan?Treba Dj.Olja prochitati tvoj post ili ti blog kod one Zeljane i inache nek ljudi prochitaju sve!Ljuta mogu biti ali PERVERZNA koje ?Nek prochitaju sve tvoje postove !!!!!A da sam ovo i ono ?Pa ... hahaha :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: I da sam ostala ili ti zaostala sa razvojom na pochetku od koga ili chega smo postali ?Amebe i oni majmuni !I da to nije vredjanje? :o Onda shta bi trebalo choveka povrediti i uvrediti? :roll: Ti reche da si cura "fina" Andjolina ?I da se obracash samo kad ti se neko obrati ?I ? Ma caooooooo :roll: :x
P.S
samo da kazem shatrovachki znam malo bolje od tu nekih persona!Samo ne mislim da zadivljujem klince sa istim !Ni omladina nije vishe kao nekad!Kamilja dlaka i sva ono njesra nek Vam bude !Samo napred :)
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Boze dragi.Pa sta ti Mikalja radis ovde sa nama a doslo ti dete??
Idi zeno uzivaj,ko je tebe uopste pomenuo?
Zasto mislis da sve sto napisemo ima veze sa tobom?Ti se bre u svemu prepoznas!
Ne moras da nas gotivis i ne moras da se druzis sa nama,niko te ne tera.Ako ocekujes izvinjenje,neces ga dobiti.
Prema tome,idi zivi svoj zivot i ne umisljaj da si fina jer cu u suprotnom morati da te citiram.
Za mene si ono sto sam ti vec napisala i ne vredi se raspravljati.
Ostala si sama,pa sada uzivaj!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

martat napisao:Dzesika,sumnjivo mi to nesto.

VidelaSlika

Pa odlazis.Da te ne ceka muzic? :D
ma neeee,nego deca stigla iz grada pa me oterashe sa pc,a muzhic je u selu vikendom,a ja kako mi se blizhi vreme za posao ja nemogu da se naspavavam,sutra pochinjem da radim posle skoro 2 meseca,ali sva sreca ove nedelje sam u drugoj smeni,pozzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

SHTAAAAA??????
Ma ko mi dira JNOKNS??? :evil:
ZIVEO JNOKNS
Martat, Andjoljina, Jesy...vi ste zlatne!!!! :D
Mikaljo, rekoh ti da mi ne znachi nishta tvoje izvinjenje, ako nisi u stanju svima nama da se izvinish za ruzne rechi!!!
Slika
Zaključana tema