Znas ono sto sam ti pricala o podvojenim licnostima?E,pa to je jako retka pojava al eto postoji.
To ti je ono kada u jednoj osobi imas dve ili vise licnosti.Fora je u tome da je jedino ona prava dominantna i ona zna za sve ostale.Ove druge ne znaju jedna za drugu tj.nisu toga svesne.Ne razumes?Pa sta cu ti kad nisi psiholog
sanyalica napisao:e a reci mi da li tih 5,6 komada likova u jednoj osobi razgovaraju izmedju sebe...mislim jedna sa drugom, trecom...petom itd. Kapirash?
NE!!!!Samo prava zna za ove ostale.Ali ona je dominantna i njoj ostale ne smetaju.
sanyalica napisao:e a reci mi da li tih 5,6 komada likova u jednoj osobi razgovaraju izmedju sebe...mislim jedna sa drugom, trecom...petom itd. Kapirash?
NE!!!!Samo prava zna za ove ostale.Ali ona je dominantna i njoj ostale ne smetaju.
PA TO TE I PITAM JBT!!! Da li ta prva razgovara sa drugom,trecom itd???
Da ti kazem da ti je to odlicna ideja.Ja sam jako srecna sto sam neke stvari saznala.Mislim,pomoglo mi je da shvatim neke ljude.
Moracu da se postavim drugacije.Znas,sa njima moras da budes jako oprezan i tolerantan.
Uzivaj u citanju