Ooooooooo doletela tičica!!!!! Donela nam čokolade sa pirinčom...hm, dobra zamena za pirinač dijetu . Nisi se setila da mi doneseš Nera dijetu????? U gradu je nigde nema a BG daleeeeko
Čula sam se sa Martat pravi Zakovu tortu (pssst nemoj da me izdaš, to je iznenađenje ).
Kakav bre Đoka Su???? Ja sam na korejskom jeziku tražila pedikira i manikira Vi meni iglice, eksere.....
sanyalica napisao:Martatica mi mesi tortu 100% zato je sad nema
Zafalila mi jaja pa dok sam se snasla,ma ne pitaj
Dobro ti nama dosla!!!Umorna????Vidim da nisi,samo si puna utisaka.
Nego,nema nam Andjoline cure fine.Sumnjivo mi to
Jesy,drzim fige deci da odu u Italiju,bas sam juce na tv gledala emisiju o Veroni E,tu cu da odem kad tad.
Dosla nam Andjolina U isto vreme smo kuckale al ona ima vezu kod administratora pa joj pomogao da njena poruka stigne pre moje
U poverenju,admin je bas dobar dasa
Jel SU Djoku poznanik od Sanyalice ili.../????
Puklo 13 jaja,ne pitaj kako sam do njih dosla.Zato me i nema ceo dan.Padoh snogu.Znas ono,usluga za uslugu
Ima Sanyalica da duva dok se ne onesvesti.Mislim svecice
Pa jos kad zapevamo,ih.Nego,dovodis li admina ili ne??
A ne,hvala.Sa njim imam lose iskustvo.Ako moze Harison Ford,onda u redu.Niko drugi me ne zanima
Necu ja tebi dirati tvog coeka,ja mislila samo malo da podelimo.Al ako neces ne brini.Ja sam postena zena
kako je predivnaaa,pa jeli pravila tamara ili martat???sanyalica reche da martat pravi tortu ali je tamara iznenadila ovo je i za rodjendan i za dobrodoshlicu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema