ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Shto se tiche su joka u bgd ne znam za neki provereni salon ili ordinaciju, niti gde se mogu trenutno kupiti dijagnostichki shtapici za su jok.
Na meni su jok primenjuje dr jedan koji ne zivi u Bgd.
Hm jedino ako...da da pitacu jednog mudrog choveka pa cu vam javiti da li jedan vrstan akupunkturolog radi i su jok a u Bgd je.
A i ja sama naravno, improvizujem, vrh olovke, vrh kineskog shtapica...bitnije je ipak da se nadje tachka i da se pritisak izvrshi dovoljnom snagom. Meni za sada josh suze idu kad se bockam, nikako da se naviknem.
Na meni su jok primenjuje dr jedan koji ne zivi u Bgd.
Hm jedino ako...da da pitacu jednog mudrog choveka pa cu vam javiti da li jedan vrstan akupunkturolog radi i su jok a u Bgd je.
A i ja sama naravno, improvizujem, vrh olovke, vrh kineskog shtapica...bitnije je ipak da se nadje tachka i da se pritisak izvrshi dovoljnom snagom. Meni za sada josh suze idu kad se bockam, nikako da se naviknem.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
i ja sam bila na SASTANKU,ali roditeljskom i besna sam,oko maturske ekskurzije,deca hoce striktno Italijunijedna druga drzhava ne dolazi u obzir a da li ce otici videcemo,ima nekih peripetija,mi smo se slozhili kada su nas stavili pred svrshen chin,ma samo neka su zhivi i zdravi pa videcemo shta ce biti,pozdravljam alapicheroseee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
i ja sam bila na SASTANKU,ali roditeljskom i besna sam,oko maturske ekskurzije,deca hoce striktno Italiju nijedna druga drzhava ne dolazi u obzir a da li ce otici videcemo,ima nekih peripetija,mi smo se slozhili kada su nas stavili pred svrshen chin,ma samo neka su zhivi i zdravi pa videcemo shta ce biti,pozdravljam alapicheroseee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Dobrrrooo vecchheeee, alapichitji!!!!
Doletela sam danas...joj kako sam se zazelela mojih!!!!
Chini mi se da sam bila 15 dana, jer ja bilo puuunnooo lepih deshavanja! Nisam nishta shopingovala(za to zaista nisam imala tajma), ali sam donela chitav kontigent chokolade
Evidim da se Djoljica intereuje za tog Djoku Su...imam ja iglice, bockao me jedan danima, ali kad je krenuo da me muva,rekoh mu da me se mane...jer cu mu ocherupati silno bogatstvo koje je zgrnuo bockajuci narod

Doletela sam danas...joj kako sam se zazelela mojih!!!!

Chini mi se da sam bila 15 dana, jer ja bilo puuunnooo lepih deshavanja! Nisam nishta shopingovala(za to zaista nisam imala tajma), ali sam donela chitav kontigent chokolade

Evidim da se Djoljica intereuje za tog Djoku Su...imam ja iglice, bockao me jedan danima, ali kad je krenuo da me muva,rekoh mu da me se mane...jer cu mu ocherupati silno bogatstvo koje je zgrnuo bockajuci narod