Gdesteeee alapachice!!!!!
Chuli ste za prasak, nadam se!!!!
Uspeo nam experimentttt!!!
20 god otkad sam diplomirala:D ejjj 20 god.naporrrnog rada na pripremi simulacije,pa ne mogu vam opisati kako je divno biti ovde!!!!!!Veceras slavlje, tako da se nisam vrnula kako sam planirala, nego vam stizem sutrrraaaa!!!!!
Pozdravljamvas sve puuunooooo
Kuckamo se...cmok
Hvala vam,dushice drage!
Dodjoh u sobu da se preobujem, pa malko virnula da vas pozdravim...Mnogi su se ponapijali...a nas nekoliko odosmo u shetnju..poslednje veche u Zenevi...laka vam notjca
Tuj sam breeeej Martatice.!!! Zujala sam po gradu, tražila neki salon gde mogu da sredim "su" i "jok" ali slaba ponuda Čula sam se sa sa Sanjalicom U poverenju ništa je nisam razumela, čuje se galama, muzika ( a napisala da ide da šeta )..."eh prazna flašo, reći ću pred svima, ti praviš ljude filozofima.."
I meni se javila da se zahvali na zeljama Joj kako joj zavidim Al eto nje koliko sutra opet ovde sa nama da alapachamo.Nego,nikako da shvatim gde ti i Tamara pronalazite linkove i zezalice poput ovih koje ste poslale Sanyalici?
A u vezi SU i JOK ja cu ti preporuciti.Mada,mozda je Tamaraft vec uspela da pronadje pa mozda bolje da pitas nju.
TAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Trazimo teeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!CUUUUUUUUUJEEEEEES LI NAAAAAAAAS????