Ako, ako Ja sam možda malo glupa al sam poštena i imam čoeka koji će da me branio od takija kao što ste vi zlobnice jedne brezobrazne . Meni obećao deda BOBA i deda VOJŠE da me niko neće da bije.
Dj.Olivera napisao:Ako, ako Ja sam možda malo glupa al sam poštena i imam čoeka koji će da me branio od takija kao što ste vi zlobnice jedne brezobrazne . Meni obećao deda BOBA i deda VOJŠE da me niko neće da bije.
Ne bjini, nece te biju...takvijeh vishe nema da bidne shto obecavaju u prazno i pishaju uz vetar N E S T A J U .... N E S T A J U.... IZGUBISHE KOMPAS I N E S T A J U U U U
Dj.Olivera napisao:Ako, ako Ja sam možda malo glupa al sam poštena i imam èoeka koji æe da me branio od takija kao što ste vi zlobnice jedne brezobrazne . Meni obeæao deda BOBA i deda VOJŠE da me niko neæe da bije.
A ti tamo što ideš da spavaš samo smišljaš pakosti Šta ti je to JNOKNS???? Jel se to jede????
Ona Martat je fina duša ti si je iskvarila.Znam ja ja sam Vidovita Zorka i vidim kaki je ko ovde. Sram vas bilo nedate poštenomu svetu da se druži
Dj.Olivera napisao:A ti tamo što ideš da spavaš samo smišljaš pakosti Šta ti je to JNOKNS???? Jel se to jede????
Ona Martat je fina duša ti si je iskvarila.Znam ja ja sam Vidovita Zorka i vidim kaki je ko ovde. Sram vas bilo nedate poštenomu svetu da se druži