ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
U Breda deda .....hm ,,,ko kaže da je deda???
Aloooo Sanyalice PORFAVOR pričaj srpski da te ceo svet razume
Znaš kada vidim ono "VOJIM I JA VAS", "JUBIM VAS", "VAS NIKO NE SME DA BIJE".. naježim se !!!! Odmah se setim pokojnog deda Bobe i još uvek živog deda Vojše i počnem da
Oni su nas, kada smo bili mali i naivni, čuvali, pazili i gaz...mazili i niko nije smeo da nas bije.Nisu nas bili majke mi samo su nas oterali 

Aloooo Sanyalice PORFAVOR pričaj srpski da te ceo svet razume

Znaš kada vidim ono "VOJIM I JA VAS", "JUBIM VAS", "VAS NIKO NE SME DA BIJE".. naježim se !!!! Odmah se setim pokojnog deda Bobe i još uvek živog deda Vojše i počnem da

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ti, nezaustavljiva, nemoguca
zena koju sam cekao da imam jednog dana
svrha moga postojanja
Ti, pozeljna, zanosna
Zaroblejni andjeo kog niko ne vidi
Kog sam uvek sanjao..
eh!
zena koju sam cekao da imam jednog dana
svrha moga postojanja
Ti, pozeljna, zanosna
Zaroblejni andjeo kog niko ne vidi
Kog sam uvek sanjao..
eh!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Nemam sad vjemena, aji njbla si kad mi se vjati moc da govojim sjpski...Dj.Olivera napisao:U Breda deda .....hm ,,,ko kaže da je deda???![]()
Aloooo Sanyalice PORFAVOR prièaj srpski da te ceo svet razume![]()
Znaš kada vidim ono "VOJIM I JA VAS", "JUBIM VAS", "VAS NIKO NE SME DA BIJE".. naježim se !!!! Odmah se setim pokojnog deda Bobe i još uvek živog deda Vojše i poènem da![]()
Oni su nas, kada smo bili mali i naivni, èuvali, pazili i gaz...mazili i niko nije smeo da nas bije.Nisu nas bili majke mi samo su nas oterali
Koja si ti bje da mi kajes da te nejvijam kad JA VAS VOLIM! CHUVAJTE SE! NIKO NE SME DA VAS BIJE! Nikom nije danas lako, deca nose gajbice da zajade za porshe na pjimej!!!
...A SAD SVI NA SVOJE RADNE ZADATKE!!!!

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
**** Jeste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!martat napisao:sanyalica napisao:Majtat, hvaja na divnim jecima o meni...jeste, bez jazne skjomnosti,bas sam expejt u tom svom poslu...
Moram nesto da te pitam,tako expertnu.Jel ovim forumom zavladao neki virus na slovo JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ???????

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm