sanyalica napisao: Dear Dyolyika, neka ti je srecan sin i ti sa njim!
Martat, pitash ko je lud...juche nisam imala vremena da odgovorim, ali to se zna -ja sam.
Snsarice, mislila sam na Simonche...za nju...udrobljen hleb u chorbicu od pasulja Pa ona je veeelliiikaaa devojka vec!
Mikalja, ne verujem da si me opsovala.
Zbogom devojke i leeppoooo mi se provodite!
Ja sam ocigledno sanyalice ovde nesto propustila, ali kakvo zbogom .... verujem da ovde niko nije nikog psovao vec prosto propustio da ubaci smajli Za psovke su zaduzene kako bese zeljana i sl.
I mi mislimo na vas Jesmo vejika devoka al pasuljce jos ne jedemo (doduse ako je po mami ni necemo )
Dobro jutro!
C c c ja se spremam na put, a vidim vi sad dobile novog garishu
Glorijan, ovenchan slavom, pa takav nam bash i treba...hm za nash projekat! Znash Gloco, mi pripremamo film u produkciji UA SOS...
E a reci nam neshto o sebi i naravno, koja ti se to tema svidja,a? Mislish na alapacherstvo uopshte ili pojedinacne teme na dnevnim redovima
Drage moje i dragi moji, sutra putujem, ali imam onaj mali kompjuter pa cu gledati da pomalo svrnem, jer NE MOGU bez vas
I tebi dobro jutro spavalice
Daaa, daaa, dobile smo novog "druga člana" Kaže čovek da mu se sviđa naša tema Ja sam mu u ime alapača poželela dobrodošlicu,a u tvoje ime ponudila štrudlu sa makom Po pravilima UA SOS-a upozorila ga da dobro pročita deklaraciju pre upotrebe
A sada stvarno Mislim da nam ovaj naziv alapače uopšte ne odgovara Možda bi GIGGLE SPA više odgovaralo
Glorijan napisao:E moram da Vam se pridruzim, mnogo mi se svidja ova tema. Milan
Dobro nam dosao !!
Lepo sto si nam se pridruzio,ali da bi te prihvatile moras da ucinis dobro delo .Ako si nas pratio,onda ces shvatiti o cemu govorim.Svako clanstvo mora da se zasluzi.Ja cu biti odsutna par dana,necu nositi mali kompI juter ali ostaju ostale alapace da prate tvoj rad .
Skitarama srećan put Ništa se vi lunjare ne sekirajte ja sam dežurna večeras i doooobro ću čuvati alapačice ( ako se ne uspavam ) i primaću nove članove iiii neću praviti pzdrj dok se ne vratite