ohoo ,pa bre vi znate sve svetske jezike,martat ovo je bilo iznenadjenje,ishla sam 2 puta,jetrva mi je iz Uroshevca,da nisii ti nasha Kosovka devojka???pozdravljam te
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
svaka ti chast,to se vrlo retko deshava,vecinom osobe koje ne potichu odavde zabole ih za Kosovo a ti divim ti se zbog toga,sada cu te gotiviti josh vishe,pozzz
sanyalica napisao:Uh ala vam je svetski jezik
P.S. To sam ja malo buljomorna shto ne razumem shta prichate
Psssst , šapnuću ti da ove dve ne vide : "Po valloj " znači "da tako je" a Ferizaj u prevodu znači Uroševac E ajde sada i ti njima kaži : "Ćike ju eshte šoće ime"
Ma jedna kvarnjara Objavila javno da sam rekorder u slanju poruka , ja se obradovala, popela se na postolje i čeeekam himnu i pehar i medalju A tebe nema da me utešiš
jesy napisao:svaka ti chast,to se vrlo retko deshava,vecinom osobe koje ne potichu odavde zabole ih za Kosovo a ti divim ti se zbog toga,sada cu te gotiviti josh vishe,pozzz
Je jesy stigoh do Lipljana pre 3 godine za Sv. Savu bez pratnje svetskih kvarnjaka Al mi se taj nesto svetski (a svetski je ko sto je francuska sobarica nevina) jezik neda uciti. Dakle Urosevac je uvek Urosevac
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Tuturuturututu!!!!!!Fanfare za pobednicu Andjolinu curu finu Stize medalja,cmok,cmok,cmok.Cestitamoooooooo!!!!!Drugarice Andjolina samo tako nastavite i vidimo se na olimpijadi u Londonu!!!!!
svetsko a NASHE nema shta,nemogu oni u jevropu pre nas hahahaaa,chestitam na osvojenoj medalji,pa zasluzheno nema shta,pa ti si nam djolja raspolozhena josh od ispracaja nema shta,nedaj seeee,pozzz