ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

I ko je ovde lud??
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

martat napisao:Ma opusteno samo a i Snsara nam je zaspala pa smo bez kontrole :D
A vi bi ko kanda da se razuzdate nocas .... e nece moci ove noci :D :D :D Simona i tata spavaju a ja vilenim :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Kucni u drvo,draga.Najsladji su mi ti minuti kada se svi smeste na spavanjac a ja kuliram uz kaficu i cigaricu.Simonica raste pa ce da poraste pa ce da spava sve duze a ti ima da uzivas :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

sanyalica napisao:Vazno da ste mi vec sele u potpisu za sto!!!! :roll:
Evo me, jadna, celo popodne u kuhinji kuvam za vas i to mi hvala???? :o
Molim? Shta kuvam? Pa naravno kokice kuvam vama, tankoserama...evo sam se sva ushmrckala od kokanja!!!! :D Evo, izvolite, posluzite se!!! :D
Slika
Dobro, dobro...Martatice evo i tebi vinca da popijesh
Slika Alooo, pa ne morash da mi plivash u chashi breee :roll:

Hajde, devojke, trpeza je bogaaataaaa...vreme je za party
Slika
E sanyalice zaboravila si jednu "sitnicu" ,,,, a klopa za Simonicu :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma veceras sam zapravo u minus fazi. Konacno sam procitala i videla oko zene sto je umrla u crnoj gori od trovanja. To mi je klasna drugarica iz skolice (isle smo pola nedelje zajedno u istu grupu). Bila sam nacula al nisam bila sigurna. Sad kads am videla sita sam se naplakala .... zapravo jos mi se place. :cry: :cry: :cry: Njena cerka je vrsnjakinja moje Simone ..... Druge drugarice iz grupe je opet zimus u januaru izgoreo rodjeni brat u onom kaficu sto je kod nas u N. Sadu 9 nastradalo .... A bile smo tako bezbrizne, opustene, zezatorski nastrojene, vesele trudnice.... Stvarno je tako bilo tako puno pozitivne energije. Evo dok o tome pise, opet placem :cry: :cry: :cry:

E skote zivote.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Iskrice, dim :o.... ne razumem :roll: Ništa od žurke a ja trčala da stignem na vreme....tzzzz
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Ali kad se jednog dana sretnemo u stvarrrnnnooommm zivotu, e onda cu vam napraviti prrraaavvuuu sremachku shtrudlu! :D Mislim, uopshte, idu mi za rukom ta dizana...testa :D
Sanylice meni se jedu "čange-lange". To sam jela u Sremskoj Mitrovici i čini mi se da je od "dizanog" testa. Mislim, volem ja i štrudlu ali i ovo je mmmmmmmmmmmm
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Dobro jutroooo spavalice, zujalice, vece, "kupačice moje"....pijem kafu i odjavljujem se do daljnjeg ( frkaaaaaaaa). Budite dobre i vesele dok me nema. U stvari....organizujte se i dođite u nedelju u "pet do pet" na žurku. Čekam vas ispred restorana.......hm.... a znak raspoznavanjai????? Paaaa daaa ..... smajlići :lol: :lol: :lol:
P.S. Martat molim te večeras poželi svima laku noć umesto mene i odjavi se ovaaaakooo:
http://www.youtube.com/watch?v=mfGUqPbS4uY
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Dobro jutroooo spavalice, zujalice, vece, "kupačice moje"....pijem kafu i odjavljujem se do daljnjeg ( frkaaaaaaaa). Budite dobre i vesele dok me nema. U stvari....organizujte se i dođite u nedelju u "pet do pet" na žurku. Čekam vas ispred restorana.......hm.... a znak raspoznavanjai????? Paaaa daaa ..... smajlići :lol: :lol: :lol:
P.S. Martat molim te večeras poželi svima laku noć umesto mene i odjavi se ovaaaakooo:
http://www.youtube.com/watch?v=mfGUqPbS4uY
Dj.Oli Pozeli sinu svu srecu ovoga sveta!Da nam se vrati ziv i zdrav !I da u miru odsluzi vojnichke dane!A ti budi hrabra i dostojna i PONOSNA na dete svoje!Ipak ma kakva nam je zemlja?Ipak imati sina za vojnika je chast !Sve naj bolje ! :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Andjolina cura fina,lep provod i javi se kada frka prodje.Cekamo te sa nestrpljenjem.Detetu srecan put a tebi drzim fige da sve izdrzis.Kiss :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Dear Dyolyika, neka ti je srecan sin i ti sa njim! :D
Martat, pitash ko je lud...juche nisam imala vremena da odgovorim, ali to se zna -ja sam.
Snsarice, mislila sam na Simonche...za nju...udrobljen hleb u chorbicu od pasulja :D Pa ona je veeelliiikaaa devojka vec!
Mikalja, ne verujem da si me opsovala.
Zbogom devojke i leeppoooo mi se provodite! :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ako hoces-onda budi :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Hej Sanyalice,meni i Andjolini ces jako nedostajati ako odes odavde.Pa ako si ti resila da precutis i predjes preko uvreda i psovki,znaj da mi necemo.Odnosno,ja necu ali verujem da i Andjolina deli moje misljenje.Ne dozvoli da te nebitni vredjaju.Cmokim te :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

martat napisao:I ko je ovde lud??

Jos nisam dobila TACAN odgovor na postavljeno pitanje!

Mozda treba da ga prefolmurisem u

KO JE OVDE LUD,A JOS SE I PRAVI LUD???
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

sanyalica napisao::D Dear Dyolyika, neka ti je srecan sin i ti sa njim! :D
Martat, pitash ko je lud...juche nisam imala vremena da odgovorim, ali to se zna -ja sam.
Snsarice, mislila sam na Simonche...za nju...udrobljen hleb u chorbicu od pasulja :D Pa ona je veeelliiikaaa devojka vec!
Mikalja, ne verujem da si me opsovala.
Zbogom devojke i leeppoooo mi se provodite! :D
Ja sam ocigledno sanyalice ovde nesto propustila, ali kakvo zbogom .... verujem da ovde niko nije nikog psovao vec prosto propustio da ubaci smajli :D :D :D Za psovke su zaduzene kako bese zeljana i sl.

I mi mislimo na vas :D :D Jesmo vejika devoka al pasuljce jos ne jedemo (doduse ako je po mami ni necemo :D :D )

Slika

Slika
Zaključana tema