ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E sanyalice zaboravila si jednu "sitnicu" ,,,, a klopa za Simonicusanyalica napisao:Vazno da ste mi vec sele u potpisu za sto!!!!![]()
Evo me, jadna, celo popodne u kuhinji kuvam za vas i to mi hvala????![]()
Molim? Shta kuvam? Pa naravno kokice kuvam vama, tankoserama...evo sam se sva ushmrckala od kokanja!!!!Evo, izvolite, posluzite se!!!
![]()
![]()
Dobro, dobro...Martatice evo i tebi vinca da popijesh
Alooo, pa ne morash da mi plivash u chashi breee
![]()
Hajde, devojke, trpeza je bogaaataaaa...vreme je za party

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- snsara
- Aktivan član
Ma veceras sam zapravo u minus fazi. Konacno sam procitala i videla oko zene sto je umrla u crnoj gori od trovanja. To mi je klasna drugarica iz skolice (isle smo pola nedelje zajedno u istu grupu). Bila sam nacula al nisam bila sigurna. Sad kads am videla sita sam se naplakala .... zapravo jos mi se place.
Njena cerka je vrsnjakinja moje Simone ..... Druge drugarice iz grupe je opet zimus u januaru izgoreo rodjeni brat u onom kaficu sto je kod nas u N. Sadu 9 nastradalo .... A bile smo tako bezbrizne, opustene, zezatorski nastrojene, vesele trudnice.... Stvarno je tako bilo tako puno pozitivne energije. Evo dok o tome pise, opet placem
E skote zivote.

E skote zivote.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
Sanylice meni se jedu "čange-lange". To sam jela u Sremskoj Mitrovici i čini mi se da je od "dizanog" testa. Mislim, volem ja i štrudlu ali i ovo je mmmmmmmmmmmmsanyalica napisao:Ali kad se jednog dana sretnemo u stvarrrnnnooommm zivotu, e onda cu vam napraviti prrraaavvuuu sremachku shtrudlu!Mislim, uopshte, idu mi za rukom ta dizana...testa
- Dj.Olivera
- Stalni član
Dobro jutroooo spavalice, zujalice, vece, "kupačice moje"....pijem kafu i odjavljujem se do daljnjeg ( frkaaaaaaaa). Budite dobre i vesele dok me nema. U stvari....organizujte se i dođite u nedelju u "pet do pet" na žurku. Čekam vas ispred restorana.......hm.... a znak raspoznavanjai????? Paaaa daaa ..... smajlići
P.S. Martat molim te večeras poželi svima laku noć umesto mene i odjavi se ovaaaakooo:
http://www.youtube.com/watch?v=mfGUqPbS4uY

P.S. Martat molim te večeras poželi svima laku noć umesto mene i odjavi se ovaaaakooo:
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Dj.Oli Pozeli sinu svu srecu ovoga sveta!Da nam se vrati ziv i zdrav !I da u miru odsluzi vojnichke dane!A ti budi hrabra i dostojna i PONOSNA na dete svoje!Ipak ma kakva nam je zemlja?Ipak imati sina za vojnika je chast !Sve naj bolje !Dj.Olivera napisao:Dobro jutroooo spavalice, zujalice, vece, "kupačice moje"....pijem kafu i odjavljujem se do daljnjeg ( frkaaaaaaaa). Budite dobre i vesele dok me nema. U stvari....organizujte se i dođite u nedelju u "pet do pet" na žurku. Čekam vas ispred restorana.......hm.... a znak raspoznavanjai????? Paaaa daaa ..... smajlići![]()
![]()
![]()

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Martat, pitash ko je lud...juche nisam imala vremena da odgovorim, ali to se zna -ja sam.
Snsarice, mislila sam na Simonche...za nju...udrobljen hleb u chorbicu od pasulja

Mikalja, ne verujem da si me opsovala.
Zbogom devojke i leeppoooo mi se provodite!

- snsara
- Aktivan član
Ja sam ocigledno sanyalice ovde nesto propustila, ali kakvo zbogom .... verujem da ovde niko nije nikog psovao vec prosto propustio da ubaci smajlisanyalica napisao:Dear Dyolyika, neka ti je srecan sin i ti sa njim!
![]()
Martat, pitash ko je lud...juche nisam imala vremena da odgovorim, ali to se zna -ja sam.
Snsarice, mislila sam na Simonche...za nju...udrobljen hleb u chorbicu od pasuljaPa ona je veeelliiikaaa devojka vec!
Mikalja, ne verujem da si me opsovala.
Zbogom devojke i leeppoooo mi se provodite!

I mi mislimo na vas