ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Eeee ostavila si nas dobrom čuvarusanyalica napisao:Snsarice, pripazi na Martaticu i Djoljishku, please...garant ce se i nocas napiti...a nezgodne su kad piju

Za večeras sam im spremila iznenađenje ali jbg deca me oduvala sa novog kompa

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
martat napisao:Laze,nego sta.Zato ja i ne stajem na nju![]()
Jel to sad ima neke veze kad prekines post?Mislim,jesi li gresnica sada ili....?Ja ti se u to slabo razumem ali postujem one koji se toga pridrzavaju.

Znaš kako to ide, prvo počneš post zbog dijete, (i tako godinu-dve) onda upoznaš jako zanimljivog sveštenika koji te izriba što postiš bez vere u sebi, objasni ti neke stvari, ti se zainteresuješ i počneš da istražuješ, čitaš duhovne knjige, obilaziš manastire....napraviš haos u glavi...shvatiš koliko si mali u svemiru i tako godina za godinom, postiš, ispovedaš se, trudiš se da ne grešiš ( a grešiš jer je ljudski grešiti) ....
A jesam li grešnica???? Jesam naravno. nema bezgrešnih ljudi osim Boga.
Ali postoje gresi i greeeesiiii

- Dj.Olivera
- Stalni član
Ne cackaj...Ovde se sve posmatra,svaka rec i to sa velikom paznjom.Mozda te neko sutra i citira pa jos da objasnjavas sta si htela reci.Ma pusti....
Ja veceras nisam gladna tako da cu valjda lakse da zaspim.Al stvarno je neverovatno kako ja uvece cvrsto odlucim da cu ujutru da pojedem burek a kad dodje jutro ja opet udarim po pahuljicama
Valjda se bojim savesti
Mozda cu ujutru ipak burek,hm
Ja veceras nisam gladna tako da cu valjda lakse da zaspim.Al stvarno je neverovatno kako ja uvece cvrsto odlucim da cu ujutru da pojedem burek a kad dodje jutro ja opet udarim po pahuljicama

Mozda cu ujutru ipak burek,hm

- Dj.Olivera
- Stalni član
Ja obožavam burek sa mesom ali mi ne prija i izbegavam ga. Napravila sam musli koji mi odgovara i uglavnom to doručkujem kada doručkujem ( reeetko kada).
Moje malo dete otišlo u BG da gleda utakmicu i još ga nema a ja ne mogu da spavam dok se ne vrati. Umorna sam a sutra me čeka 1000 stvari koje moram da odradim. Kosa mi je blagi užas !!!!!!! Šišanjeeee
Moje malo dete otišlo u BG da gleda utakmicu i još ga nema a ja ne mogu da spavam dok se ne vrati. Umorna sam a sutra me čeka 1000 stvari koje moram da odradim. Kosa mi je blagi užas !!!!!!! Šišanjeeee