sanyalica napisao:C c c pa dobro, majku mu, shta vam kazu ti vashi muzevi shto londrate nocu c c c umesto da budete dobre, smerne supruge...kao ja npr.
Deco! Odoh na sastanak! Tamo-sve kreten do kretena! Zato cu otici biciklom i vozacu ovako po sali kao sto upravo chinim u potpisu. Posle cu doci tu kod vas hm da malko shtrikam...ako me puste deca
Ništa ne kažu uspavaju se pre našeg noćnog "londranja" Dobiju oni sve što ih sleduje pre spavanja ( maženje, paženje, češkanje....).i uspavaju se blaženi E sad što mi ne spavamo posle tolikog maženja, paženja i češkanja ... ne znam, možda nas to umori pa ne možemo da spavamo ili nam je maaaaloooo ...pa eto pletemo, kuvamo.....
Oduvaj te kretene i natrag u kuhinju ( na tebe je red da kuvaš )
Ej devojke gde je zurka veceras da na vreme krenem sa Simonom
A muzevi ..... sanyalice znas ono pice pre, a cigara posle (ako nije obrnuto)
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Kod mene večeras a sutra kod Sanjalice. Simonici sam spremila popajicu dok mi pijuckamo vranac A ono .....piće ili cigareta ...jbga zavisi koliko puta bude,... pa ne znaš šta je prvo a šta drugo...kapiš?i
kako čega puta??? Paaaaa recimo popiješ pićence pa "češkanje", pa cigareta pa "češkanje"paaa pa pićence....pa tako nekoliko puta i zabrojiš se pa ne znaš da li ide prvo cigareta ili piće....
Sjam te bilo "Ja sam žena duuuševna"!!!! Ja ne pijem, pušim ko turčin ( hm kao da neko zna kako turci puše?) a mislila sam na ...."Šuti bolan erotika"!
E dushevna,meni dusha spava.A gladna sam,ali stvarno.Uvek me u ovo doba spopadne glad,ali ja iskuliram i odem da spavam.
Laku noc devojko,lepojko.Odmaraj podocnjake pa da u nedelju povedes kolce