"Nema vise normalnih. Svi smo manje-vise ludi. Neki kradu kao ludi, neki zderu kao ludi, neki piju kao ludi, a neki rade kao ludi, i oni su najludji od svih." D. Radovic
martat napisao:Jesy,Jesy,ne mirujes a trebalo bi
Nego,rece li ti dr od cega ti se desilo to sto se desilo?
od skora sam imala bolove u zheludcu,u utorak uveche sam imala tako jak napad i otishla sam oko 22h do hitne,pre toga sam popila ranisan ali nishta mi nije pomogao,dobila sam uputza hirurga,na ultra zvuku su videli sitne kamenchice i dosta peska i mulja,u petak su mi operisali zhuchnu kesu i 20 sitnih kamenchica kao zrnca od bibera,nikada ranije nidsam imala problema...operisao me nachelnik hirurgije i sada sam OK,pozzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Evo ti josh jedna kraljica...ako je nisi ranije slushala, kad budesh imala vremena odslushaj i druge stvarchice...fantazijaaaa http://www.youtube.com/watch?v=K4fbD0YBSZQ
jesy napisao:ma ja za 10 dana smanjila 7 kg bez dijete,sada moram da pazim na hranu,hleb sam skroz izbacila,samo supice,chorbice a kg idu doleee,pozzzzz
Samo lagano,poceces ti i ostalu hranu da jedes dok se malo oporavis.Al zjb dijete,cuvaj zdravlje