ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Sta mislis da mi navalimo na klopu,izgleda da je Snsara zaspala :D Sutra cu da se kajem zbog prejedanja,ima krpu da razbucam :D .A sto se ogledanja tice,ista sam ti takva sestro slatka.De me nadje?

p.s.joj sto sam neUrozna kada sam gladna :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Snsara gde si ti do sada? Ja i Martat više ne možemo da čekamo, glaaadne smo! :lol:
Ma eto me ... za klopu (pogotovo kad je neko drugi mmmmm sprema :D :D :D ) nikad nije kasno. Trebalo mi je dok sam se uzverala uz Oliverkine stepenice (puf, puf :oops: :oops: mlogo strme i brojne :oops: :oops: :D ).
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ja mislim da je Simona malo zeki, osetila je da mama planira izlazak :wink: Ostavićemo joj mavkice ... i Sanyalici i Mikalji iiii Tamari ...a Jesy još ne sme da jede testo :lol: :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Zasto ides stepenicama kada ima DVA lifta hahahaha?Da bi mogla vise da pojedes,jel?A ja mislim ti zaspala :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Dj.Olivera napisao:Ja mislim da je Simona malo zeki, osetila je da mama planira izlazak :wink: Ostavićemo joj mavkice ... i Sanyalici i Mikalji iiii Tamari ...a Jesy još ne sme da jede testo :lol: :lol:

Tolstoje,Tolstoje a jesi li cuo za biljku Prkos?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Opet nisi videla drugi lift ????
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Jeeeesam. Prkos u narodu poznatiji kao "inat" :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Opet nisi videla drugi lift ????
Ma hoce moje zlato da idemo stepenicama .... kaze mama fali nam kondicija i imamo koji kg viska, a i to me fino uspavljuje :D :D :D . Da odpajkim "svajcarskih" 40 min pa da se bacim na klopicu :D :D :D Joj pa to je pjava zurka ..... :D :D :D I ko kaze da ce moja mrtva umorna mama da pajki 8) 8)

Slika

Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Tacno!!!!!

Odoh ja da pajkim jer sam se super najela a kako kazu nutricionisti,uvek treba dremnuti posle klope :D Kako ja lepo lazem,jel da?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

martat napisao:Tacno!!!!!

Odoh ja da pajkim jer sam se super najela a kako kazu nutricionisti,uvek treba dremnuti posle klope :D Kako ja lepo lazem,jel da?
slusaj Marta daj mi kontakt sa tim nutricionistom. Taman je po mojoj mer. Nego idem i ja da se onesvestim u krevet. Mrtva sam i jedva cu se tusnuti. Laku noc moje dame :D :D :D

Slika

Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Poslacu ti broj na pp :D I ubuduce se istusiraj pre nego sednes za komp,nekako ti onda ostanu samo zubici da operes i da spavas kad pridremas.Ma sva sam prakticna haha :D

Laku noc :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Bezobjaznice jedna, najela si se i otišla da pajkiš a SUDOVI???? :evil: Mogla si barem u mašinu da ih ubaciš...tzzzz... Laku noć "lažljivice" :lol: :lol: :lol: Snsara sutra pravim nešto novo dooođiiii!
P.S. Ma neee, ne radim ja to namerno,taman posla da se ugojite pa da mi posle pravite društvo i gladujete, ma neee !!!!!!!!! :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ako Andjolina nastavis ovako ni tri kantice Nere mi nece pomoci :D Laku noc drage moje,bilo je lepo druziti se sa vama veceras, kada sam imala potrebu da izglancam kucu :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

C c c pa dobro, majku mu, shta vam kazu ti vashi muzevi shto londrate nocu c c c umesto da budete dobre, smerne supruge...kao ja npr. :oops: :D
Deco! Odoh na sastanak! :evil: Tamo-sve kreten do kretena! Zato cu otici biciklom i vozacu ovako po sali kao sto upravo chinim u potpisu. Posle cu doci tu kod vas hm da malko shtrikam...ako me puste deca :oops:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:C c c pa dobro, majku mu, shta vam kazu ti vashi muzevi shto londrate nocu c c c umesto da budete dobre, smerne supruge...kao ja npr. :oops: :D
Deco! Odoh na sastanak! :evil: Tamo-sve kreten do kretena! Zato cu otici biciklom i vozacu ovako po sali kao sto upravo chinim u potpisu. Posle cu doci tu kod vas hm da malko shtrikam...ako me puste deca :oops:
Ništa ne kažu :roll: uspavaju se pre našeg noćnog "londranja" :wink: Dobiju oni sve što ih sleduje pre spavanja ( maženje, paženje, češkanje....).i uspavaju se blaženi :wink: E sad što mi ne spavamo posle tolikog maženja, paženja i češkanja ... ne znam, možda nas to umori pa ne možemo da spavamo ili nam je maaaaloooo ...pa eto pletemo, kuvamo.....
Oduvaj te kretene i natrag u kuhinju ( na tebe je red da kuvaš ) :lol:
Zaključana tema