Sta mislis da mi navalimo na klopu,izgleda da je Snsara zaspala Sutra cu da se kajem zbog prejedanja,ima krpu da razbucam .A sto se ogledanja tice,ista sam ti takva sestro slatka.De me nadje?
Dj.Olivera napisao:Snsara gde si ti do sada? Ja i Martat više ne možemo da čekamo, glaaadne smo!
Ma eto me ... za klopu (pogotovo kad je neko drugi mmmmm sprema ) nikad nije kasno. Trebalo mi je dok sam se uzverala uz Oliverkine stepenice (puf, puf mlogo strme i brojne ).
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Ja mislim da je Simona malo zeki, osetila je da mama planira izlazak Ostavićemo joj mavkice ... i Sanyalici i Mikalji iiii Tamari ...a Jesy još ne sme da jede testo
Dj.Olivera napisao:Ja mislim da je Simona malo zeki, osetila je da mama planira izlazak Ostavićemo joj mavkice ... i Sanyalici i Mikalji iiii Tamari ...a Jesy još ne sme da jede testo
Dj.Olivera napisao:Opet nisi videla drugi lift ????
Ma hoce moje zlato da idemo stepenicama .... kaze mama fali nam kondicija i imamo koji kg viska, a i to me fino uspavljuje . Da odpajkim "svajcarskih" 40 min pa da se bacim na klopicu Joj pa to je pjava zurka ..... I ko kaze da ce moja mrtva umorna mama da pajki
Odoh ja da pajkim jer sam se super najela a kako kazu nutricionisti,uvek treba dremnuti posle klope Kako ja lepo lazem,jel da?
slusaj Marta daj mi kontakt sa tim nutricionistom. Taman je po mojoj mer. Nego idem i ja da se onesvestim u krevet. Mrtva sam i jedva cu se tusnuti. Laku noc moje dame
Poslacu ti broj na pp I ubuduce se istusiraj pre nego sednes za komp,nekako ti onda ostanu samo zubici da operes i da spavas kad pridremas.Ma sva sam prakticna haha
Bezobjaznice jedna, najela si se i otišla da pajkiš a SUDOVI???? Mogla si barem u mašinu da ih ubaciš...tzzzz... Laku noć "lažljivice" Snsara sutra pravim nešto novo dooođiiii!
P.S. Ma neee, ne radim ja to namerno,taman posla da se ugojite pa da mi posle pravite društvo i gladujete, ma neee !!!!!!!!!
Ako Andjolina nastavis ovako ni tri kantice Nere mi nece pomoci Laku noc drage moje,bilo je lepo druziti se sa vama veceras, kada sam imala potrebu da izglancam kucu
C c c pa dobro, majku mu, shta vam kazu ti vashi muzevi shto londrate nocu c c c umesto da budete dobre, smerne supruge...kao ja npr.
Deco! Odoh na sastanak! Tamo-sve kreten do kretena! Zato cu otici biciklom i vozacu ovako po sali kao sto upravo chinim u potpisu. Posle cu doci tu kod vas hm da malko shtrikam...ako me puste deca
sanyalica napisao:C c c pa dobro, majku mu, shta vam kazu ti vashi muzevi shto londrate nocu c c c umesto da budete dobre, smerne supruge...kao ja npr.
Deco! Odoh na sastanak! Tamo-sve kreten do kretena! Zato cu otici biciklom i vozacu ovako po sali kao sto upravo chinim u potpisu. Posle cu doci tu kod vas hm da malko shtrikam...ako me puste deca
Ništa ne kažu uspavaju se pre našeg noćnog "londranja" Dobiju oni sve što ih sleduje pre spavanja ( maženje, paženje, češkanje....).i uspavaju se blaženi E sad što mi ne spavamo posle tolikog maženja, paženja i češkanja ... ne znam, možda nas to umori pa ne možemo da spavamo ili nam je maaaaloooo ...pa eto pletemo, kuvamo.....
Oduvaj te kretene i natrag u kuhinju ( na tebe je red da kuvaš )