Martat sada i meni kuća blista kao tvoja ( Bruuute). Moraćeš da staviš kada dođeš na kafu večeras . Tako sve sija ....bojim se za tvoje okice
Samo još da operem tepih u đakuziju i gooootovo ( daa, daa imam tepih u đakuziju!)
Odoh da jeduckam ( Pasulj spremljen u zemljanoj tavi..mmmm...ko voli...)
sanyalica napisao: posmatram vas, a posle cu da pletem...kad mi date josh malo materijala sa plet
Des ti damo? Gde je onaj konj ?Mogu ti reci da je najJachi Josh kad se onako izserenda ????? Ali to ti uze opet laMuzinu ne bili martica poletela Ali Martica tvrda srca beshe i sinoc joj brkovi na tvoju slalinicu se nasmeshe!Ode sanjalica ,marta oste tuzna !I reche ti idi samo sama zderi i budi debela i ruzna!Dzaba sada ispred martinih ochica svirash Da si ponela onu slaninicu ?Mozda bi i mogla u srce da je dirash?
Djes Mikaljcho, ja se uplashila da si ti otishla u peMziju!!!
Shtosh se plashiti ?Ja sam u peMZiji ima dve god!Tachnije god i po !I bolje mi je (shto se posla tiche )nego u radnom odnosu dok sam bila ?Bar me ne hebu radnitzi kad im plate ne dam na vreme
Dj.Olivera napisao:Martat sada i meni kuća blista kao tvoja ( Bruuute). Moraćeš da staviš kada dođeš na kafu večeras . Tako sve sija ....bojim se za tvoje okice
Samo još da operem tepih u đakuziju i gooootovo ( daa, daa imam tepih u đakuziju!)
Ostavi malo pasulja meni kada dodjem.Ponecu ja i mladog luka
Dj.Olivera napisao:Martat sada i meni kuća blista kao tvoja ( Bruuute). Moraćeš da staviš kada dođeš na kafu večeras . Tako sve sija ....bojim se za tvoje okice
Ostavi malo pasulja meni kada dodjem.Ponecu ja i mladog luka
Ajoj al ce biti muzike? I zvuchne i "mirisne"
Odoh vani na kafu caoss
Svi junaci....i sa besnom limuzinom nestadoše a ja sama, na bojištu , da se borim sa "spanerom"??!! Tzzzz.. a taman sam mislila da vas zovem na hladnu lubenicu......