ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ne mogu sama,nema mi Tamare :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Uuuustaj Tamara, hitan slučaj!!!!! Jesi li videla kako se Simonica napapila makaronica i kako je uživala sa nama? :lol:
Još danas krpa i gotovo :evil: Eeee posle se bacam na svoje ja :wink:
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Avg 26, 2008 11:18 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

zne, dobro jutro, ja piskaram, stvaram :) pa me nece biti sledecih par nedelja kao pre...

pozz od mene i chuvajte jedna drugu!

:lol:
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Srecno Tamara,al nemoj da nas zaboravis i da se uobrazis kada stvoris to sto piskaras tj.stvaras :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Uspešno stvaranje i brz povratak :lol: Pozz
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Djoljice,lepa si mi kao plavusica,samo ne daj pameti da te napusti :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

8) posmatram vas, a posle cu da pletem...kad mi date josh malo materijala sa plet :wink:
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Djoljishka, sad mi lichish na Moglija ofarbanog u plavo. Jbga preterala si sa hidrogenom... :wink:
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao:8) posmatram vas, a posle cu da pletem...kad mi date josh malo materijala sa plet :wink:
Des ti damo? :wink: Gde je onaj konj ?Mogu ti reci da je najJachi :D Josh kad se onako izserenda ????? :lol: Ali to ti uze opet laMuzinu ne bili martica poletela :wink: :D Ali Martica tvrda srca beshe i sinoc joj brkovi na tvoju slalinicu se nasmeshe!Ode sanjalica ,marta oste tuzna :( !I reche ti idi samo sama zderi i budi debela i ruzna!Dzaba sada ispred martinih ochica svirash :roll: Da si ponela onu slaninicu ?Mozda bi i mogla u srce da je dirash? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A vid moje none al dajem takt ??? :lol: :lol: :lol: Kosa mi se dize!Brunclikova danas se zaradila pravo :wink: Ljub Vas sve :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Djoljishka, sad mi lichish na Moglija ofarbanog u plavo. Jbga preterala si sa hidrogenom... :wink:
Ja preterala???? Ti mi nisi rekla koliko hidrogena smem da popijem :evil: Nema veze, mom G(K)emištu se sviđam :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:A vid moje none al dajem takt ??? :lol: :lol: :lol: Kosa mi se dize!Brunclikova danas se zaradila pravo :wink: Ljub Vas sve :D :D :D
Tu sam Mikačo i evo ( pala sam kao domina) cupkam u ritmu tvoje muzike.... daj malo žešći ritam :lol: Šta ima kod tebe? Malo je zahladnelo pa pretpostavljam da lepše pajkiš? :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

mikalja napisao:
sanyalica napisao:8) posmatram vas, a posle cu da pletem...kad mi date josh malo materijala sa plet :wink:
Des ti damo? :wink: Gde je onaj konj ?Mogu ti reci da je najJachi :D Josh kad se onako izserenda ????? :lol: Ali to ti uze opet laMuzinu ne bili martica poletela :wink: :D Ali Martica tvrda srca beshe i sinoc joj brkovi na tvoju slalinicu se nasmeshe!Ode sanjalica ,marta oste tuzna :( !I reche ti idi samo sama zderi i budi debela i ruzna!Dzaba sada ispred martinih ochica svirash :roll: Da si ponela onu slaninicu ?Mozda bi i mogla u srce da je dirash? :lol: :lol: :lol:
Djes Mikaljcho, ja se uplashila da si ti otishla u peMziju!!! :o
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Dj.Olivera napisao:
sanyalica napisao:Djoljishka, sad mi lichish na Moglija ofarbanog u plavo. Jbga preterala si sa hidrogenom... :wink:
Ja preterala???? Ti mi nisi rekla koliko hidrogena smem da popijem :evil: Nema veze, mom G(K)emištu se sviðam :lol:
Ali, nema vezeeee....bash si lepa Moglica! :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao:A vid moje none al dajem takt ??? :lol: :lol: :lol: Kosa mi se dize!Brunclikova danas se zaradila pravo :wink: Ljub Vas sve :D :D :D
Tu sam Mikačo i evo ( pala sam kao domina) cupkam u ritmu tvoje muzike.... daj malo žešći ritam :lol: Šta ima kod tebe? Malo je zahladnelo pa pretpostavljam da lepše pajkiš? :wink:
Nocas i nisam bash spavala :( zaspala negde oko 4i 30 i probudim se oko 6 i opet zaspem do 8 !To je bilo to!Ali ja sam zahvalna Bogu i za toliko!Jer znam i za gore :D :wink: Nadam se da si ti privela poslove kraju ?
Zaključana tema