Kao sto vidis Just life sve je otisko u persun. Ti se smrzavas mi se kuvamo .... ko je u opste vise normalanJust Life napisao:smrzavam se na poslu![]()
a na bliskom istoku sam
ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Jel gotovo jelo?Ponecu majonez jer ne volim klotDj.Olivera napisao:Mooože, skokni da jedemo zajedno i opletemo malo po Sanyalici :lol:Hm... ona misli da mi ne znamo da pletemo
Krecem,znaci treba mi plafon pola sata,baci se na kuvanje makarondzi u pondzi :DMogla je da podeli samnom slaninicu al kad nece neka se uprasi
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član

Upadaj, otvoreno je....ups....moraćeš pešaka do petog sprata ( opet ne radi lift). 
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Pon Avg 25, 2008 11:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dj.Olivera
- Stalni član

- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Super .... mami je vec jezik do poda, a oci na pola koplja. A simona je sva vesela za zurku. Za malu skitaru moze i hlebice i banane i vocni jorgut, breskva, plazma i sve tako jepe stvari
dalje cemo da zurkamo dok ne stigne sportista martat
PS Mrtva sam. Odoh pod tus. Laka ti i lepa noc i ne preteruj sa zurkom

dalje cemo da zurkamo dok ne stigne sportista martat
PS Mrtva sam. Odoh pod tus. Laka ti i lepa noc i ne preteruj sa zurkom
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne mogu ja bre kao vi da nocu vilenim! Ja se najedem kao gica prasica, pa moram da varim, otpushtam toplotu i tako zaspim kao beba (Evo epohalnog zakljuchka:Simonchica treba da jede slaninu!!!)
E a onda kad tako naspavana i najedena ustanem, e onda krece AKCIJA!
Martatice, sujetnice, volim ja tebeka puuunnoooo, ali ti si, mila, gladna, pa si malo nevrozna. Samo ti meni ruchkaj tog balansa, ali dodaj slaninicu, kobasice i paradajza i naravno-veeellliiikkkiii okrajak belog vruceg hleba!
- Dj.Olivera
- Stalni član

Gde si ti bila do sada????sanyalica napisao:A ti BrunjclikOljka, moras jos malko sacekati, pa ce te tetka Sanyalica nauchiti kako da se zekish po forumuKako ti onaj tvoj G(K)emishT? Shto te on ne masira takvu gladnu i idisponiranu od farbanja kose u klozetu sa kibic-fensterom?
P.S. Nisam gladna ( pojela sam paradajz) i nisam indisponirana
- Dj.Olivera
- Stalni član