ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Just Life napisao:smrzavam se na poslu :-?
a na bliskom istoku sam :-?
Kao sto vidis Just life sve je otisko u persun. Ti se smrzavas mi se kuvamo .... ko je u opste vise normalan :roll: :roll:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dj.Olivera napisao:Mooože, skokni da jedemo zajedno i opletemo malo po Sanyalici :lol:Hm... ona misli da mi ne znamo da pletemo :wink:
Jel gotovo jelo?Ponecu majonez jer ne volim klot :D A Sanyalica je ugasila kada mi pocnemo da strikamo,pa ne znam odakle joj ideja da me preskoci.Da me bar jednom pomenula pa i nekako al ovoliko ignorisanje,e pa nece moci ove noci.Ja sam bre sujetna bre :D

Krecem,znaci treba mi plafon pola sata,baci se na kuvanje makarondzi u pondzi :DMogla je da podeli samnom slaninicu al kad nece neka se uprasi :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Gotoooovo jeeee! Ne moraš donositi majonez , umazaćeš se, imam posni majonez i posni sir ......a Spavalica neka njupa njenu slaninicu... posle će biti nai dijeti ....a mi ćemo jesti slaninicu :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Otvori vrata,stojim ispred zgrade eheeeeeeeeeejjjjjj :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Upadaj, otvoreno je....ups....moraćeš pešaka do petog sprata ( opet ne radi lift). :lol:
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Pon Avg 25, 2008 11:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nije to za mene nista,ja sam sportista,secas se.Penjem se i gladna sam.Vise se ne mogu javljati ali cemo im sutra ispricati kako nam je bilo :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Oliverka a nas ne zoves na klopa - zurku :D :D :D Ma isceprkacu nesto posno da dodamo da deluje manje klot. :roll: :roll: Mogu li sojine ljuspice.

Al pazi stizem sa simonicom - prikolicom :D :D :D Doduse jeziku cu isplaziti do zemlje dok se popenjem .... :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Pssst da ne čuje Martat, u zgradi ima dva lifta :wink: Naterala sam je da dođe gore pešaka, ona je sportista . Šta da spremim za maju skitaru???
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Super .... mami je vec jezik do poda, a oci na pola koplja. A simona je sva vesela za zurku. Za malu skitaru moze i hlebice i banane i vocni jorgut, breskva, plazma i sve tako jepe stvari :D :D :D

dalje cemo da zurkamo dok ne stigne sportista martat :D :D :D

PS Mrtva sam. Odoh pod tus. Laka ti i lepa noc i ne preteruj sa zurkom :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

8) ShA je bre, shtrikerke, shtreberke i ostale shtipaljke?! :D
Ne mogu ja bre kao vi da nocu vilenim! Ja se najedem kao gica prasica, pa moram da varim, otpushtam toplotu i tako zaspim kao beba (Evo epohalnog zakljuchka:Simonchica treba da jede slaninu!!!) :o :D
E a onda kad tako naspavana i najedena ustanem, e onda krece AKCIJA! :D
Martatice, sujetnice, volim ja tebeka puuunnoooo, ali ti si, mila, gladna, pa si malo nevrozna. Samo ti meni ruchkaj tog balansa, ali dodaj slaninicu, kobasice i paradajza i naravno-veeellliiikkkiii okrajak belog vruceg hleba! :D Ali tu je dobro dodati hm i malo belog luka, chisto zbog sutradan, chim ti se neko ne svidi ili te mrko pogleda, malko dunesh i momentalno si u psiholoshkoj prednosti! :D E to sve treba struchno obraditi u toj nashoj disertaciji...a za sada vrshiti experimente u neposrednoj okolini 8) O ovome nikom ne prichajte, znate koliko zlobnika ima...maznuce nam ideje :o Cmokam vas i pozdravljam...josh uvek sam u veeeliiikoooj frci..."tu mi ni konjak ne moze pomoci"...
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

A ti BrunjclikOljka, moras jos malko sacekati, pa ce te tetka Sanyalica nauchiti kako da se zekish po forumu :wink: Kako ti onaj tvoj G(K)emishT? Shto te on ne masira takvu gladnu i idisponiranu od farbanja kose u klozetu sa kibic-fensterom? :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

ushinuo mi se vrat dok sam spavala :-?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:A ti BrunjclikOljka, moras jos malko sacekati, pa ce te tetka Sanyalica nauchiti kako da se zekish po forumu :wink: Kako ti onaj tvoj G(K)emishT? Shto te on ne masira takvu gladnu i idisponiranu od farbanja kose u klozetu sa kibic-fensterom? :wink:
Gde si ti bila do sada???? :wink: Poslušala sam te , popila hidrogen i....evo rezultata :wink: A moja frizerka kaže da ne mogu da budem plavuša još dugo dugo.... :evil:
P.S. Nisam gladna ( pojela sam paradajz) i nisam indisponirana :cry: :cry: ja sam indultentna :wink: pa se neću ljutiti na tebe što prozujiš kao ptica trkačica po forumu i opleteš po nama dok ozbiljno radimo na disertaciji ( u sitne sate) :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Just Life napisao:ushinuo mi se vrat dok sam spavala :-?

Znam taj osecaj
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Just Life napisao:ushinuo mi se vrat dok sam spavala :-?
Tzzzz ... tako je to kada si na bliskom istoku a hladno ti je.....Kakve si to vežbe radila u snu kada si ušinula vrat???? Sačekaj da se probude Tamara i Martat, izlečiće te za dva minuta. :lol:
Zaključana tema