Paaa kada malo bolje razmislim i jesam. U poverenju, ne bih se menjala sa mnogim mojim koleginicama (neke su mlađe od mene). Ja sam puna energije, non-stop zujim, završavam posao bez frke i histerije, ... u mojoj kancelariji je uvek puno smeha ( i cveeeeeća ), muzike...
Danju,nocu,ma necu da biram.......
Gde si alapachice?
Ja nesto cituckam po netu al sve sto sam trazila ja u stvari vec znam .Sta cu kada sam sveznalica u pokusaju
....samo da ti sviram....
Tu sam devojčice. Rmpala sam po kući ceo dan i mnooogo sam umorna a kada sam umorna ne mogu da spavam ( a ni da učim ). Sveznalice u pokušaju nije valjda da ti je internet mali????? Pogledaj ti to malo bolje možda ipak nađeš nešto što neznaš
Hahaha,vrednice,pa zar po ovakvoj vrucini?Da nisi ti malo nervozna zbog necega,pa udri po krpi,a?
Ima mnogo toga sto ja ne znam ali na neka pitanja koja sam trazila odgovor,dobila sam informaciju koju vec imam,tako da....
A sto se ucenja tice,ne trazi izgovor!!!!!!!
Ja nervozna??? Ma daj....to što mi dete za 8 dana ide u vojsku, što imam ispit 4., što mi je kuća u haosu....mislim stvarno to nije razlog za nervozu A kako ti znaš da se ja družim sa krpom kada sam blago histerična? Zar i ti sine Brute?