ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ko zna šta nam sprema? Povukla se u svoje odaje i bućka neke eliksire za mršavljenje :wink: Jer ona je: "Bal... Baltazar, bal.. Baltazar, Baaaaltazar..."
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ma neeeeeeeeeeeee,silno gresis.Ona je jedna Smirena,draga,meni najdraza vesela devojka.Zabole nju za mrsavljenje,ona je zgodna :D Prava ministarka!

Nego,ja mislim da ona nama sprema ludu zurku na kojoj ce ona biti najveselija jer ce se sve sto je planirala ostvariti.Jos samo da se pojavi i da nam to potvrdi :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ode Martat na spavanjac,plivalo se danas pa se nije puno ni jelo,balansiralo se a sada mi krce crevca pa je najbolje da se najedem zubne paste i da spaaaaaaavaaaaaaaam :D

Laku noc Andjolina,cura fina :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Ministarka aaaa???? A ja se zlopatim u svom ministarstvu....tzzz ... :evil:
Lepo spavaj Martatice i budi odmorna za lumperaj!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:
snsara napisao:Draga Olivera stize uciteljica tj. magistar da ne cekas sinove. Kako da postavis avatar mozes da vidis na sledecoj adresu http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=avatar. :D :D :D
E moj madžistre ja ti se u tu tekniku ne razumem!!!! :oops: Od ovog učenja i gluvarenja na forumu malo sam konfuzna kako reče Martatica :cry: :cry: :cry:
Olja draga moja nista nije teskko. Dovoljno je samo hvala Bogu da si pismena kao sto jesi, kliknes na podvucen link (vezu) i tamo samo procitas. :D :D :D Samo imaj vere u sebe :D :D :D

poljubac devojke moje vesele i laku noc :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Auuu :D dobrrrrooo je, alapacharenje vam dobro ide...
Nedostajete mi, tj.lazem :oops: nisam vas se ni setila, jer sam bila u minus fazi.Ali i to malo lazem :oops: ponekad sam vas se setila, ali nisam imala snage da kuckam... :D
Uskoro cu se javiti pa da napravimo jedan nocni posedak, a? :D

Hajde sad jedna lekcija za Djoljishku. Klikni na moj avatar, radi ono copy/paste i smesti tu slichicu u neki svoj folder u kompu. E onda idi u svoj profil, pa u opciji Upload avatara sa vaše mašine kliknesh BROWSE i pojavice ti se prozor (poznaces to vec), i birash npr. tu moju slichicu koju si "maznula" :wink: i na kraju kazes u profilu POSHALJI...eto

Martatice, od chega sam ja ono ministarka, zaboravila sam :oops: taj Nemac Alchajmer me zajebava...da li mi je resor FARBANJE OBLAKA? :o
:D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hm grrr jedno jutro kad sam krenula na posao, kupim duuuugaccchhkuuu kiflu i Martaticin BALANS u kadici, onako onoj kao lavor :wink: Sva bitna, reshim da umachem kiflu u taj njen specijalitet...jer je to za mene vrhunac dijetalne ishrane :oops:
Bljak, pa ono bre slatko sa nekim zitaricama grrr ja mislila to lepo kao jogurt...pojedoh suvu kiflu, a posle...e pa posle mi bilo lepo to balansiranje :wink: :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Sanyalice,pa kako cega si ministarka??Zaboravila si??

Hajde,hajde ne budi skromna.Samo lagano,balansiraj :D I kakvi su vam bre ti slatki Balans jogurti?Ja pijem onaj najobicniji,nikakva mala pakovanja,kadice i zitarice.Aloooooo,mene ovde neko zzzzzzzzz??
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao::

Hajde sad jedna lekcija za Djoljishku. Klikni na moj avatar, radi ono copy/paste i smesti tu slichicu u neki svoj folder u kompu. E onda idi u svoj profil, pa u opciji Upload avatara sa vaše mašine kliknesh BROWSE i pojavice ti se prozor (poznaces to vec), i birash npr. tu moju slichicu koju si "maznula" :wink: i na kraju kazes u profilu POSHALJI...eto :D
Eto uspela sam :wink: "Ja u školu idem i dobar sam đaaak..."
Sledi predavanje na temu : Kako postaviti ove zezalice u poruci? :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

WOW!!!!!
Svaka cast.A za potpis isto ides u svoj profil,cekiras opciju UVEK PRIKAZI MOJ POTPIS i onda na dnu upises sta god zelis i opet posaljes :D.To je ako zelis tekst a ako zelis slicice koje koristi Sanyalica,onda opet cekas nju da ti objasni.Sorry :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Jojjjj Djoljika, ala si lepa!!!! Ista Zorica Brunclik! :o :D :lol: :wink:
Martatice, samo ti balansiraj gore, miruj dole :wink: i bices i ti tako lepa, kao Djoljenjka :wink:
A to za zezalice...eh pa Andjoljina, ne moze da se nauchi sve u jednom danu ccc bash si shtreberka :D
Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Sta ces oljiverka se navukla na strebanje za ove tri godine pa prosto nece moci da prestane :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:WOW!!!!!
Svaka cast.A za potpis isto ides u svoj profil,cekiras opciju UVEK PRIKAZI MOJ POTPIS i onda na dnu upises sta god zelis i opet posaljes :D.To je ako zelis tekst a ako zelis slicice koje koristi Sanyalica,onda opet cekas nju da ti objasni.Sorry :D
Eeeee sada ću ti uzeti mašnicu :wink: Zamisli kako će da mi čuči :lol: Još kada stavim 8) uuuu
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

E,bas da vidim kako ce tebi da stoji.A ja cu onda da promenim avatara i da stavim tvoju sliku tj.Andjolinu curu finu :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Jojjjj Djoljika, ala si lepa!!!! Ista Zorica Brunclik! :o :D :lol: :wink:
Martatice, samo ti balansiraj gore, miruj dole :wink: i bices i ti tako lepa, kao Djoljenjka :wink:
A to za zezalice...eh pa Andjoljina, ne moze da se nauchi sve u jednom danu ccc bash si shtreberka :D
:cry: :cry: :cry: Neću da budem Zorica :cry: :cry: :cry: Ja sam Pink breee!
Ja štreberka????? Ko je ovde, molim vas lepo dr. mr. ??? :roll:
Zaključana tema