ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Ma neeeeeeeeeeeee,silno gresis.Ona je jedna Smirena,draga,meni najdraza vesela devojka.Zabole nju za mrsavljenje,ona je zgodna
Prava ministarka!
Nego,ja mislim da ona nama sprema ludu zurku na kojoj ce ona biti najveselija jer ce se sve sto je planirala ostvariti.Jos samo da se pojavi i da nam to potvrdi

Nego,ja mislim da ona nama sprema ludu zurku na kojoj ce ona biti najveselija jer ce se sve sto je planirala ostvariti.Jos samo da se pojavi i da nam to potvrdi

- Dj.Olivera
- Stalni član
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Olja draga moja nista nije teskko. Dovoljno je samo hvala Bogu da si pismena kao sto jesi, kliknes na podvucen link (vezu) i tamo samo procitas.Dj.Olivera napisao:E moj madžistre ja ti se u tu tekniku ne razumem!!!!snsara napisao:Draga Olivera stize uciteljica tj. magistar da ne cekas sinove. Kako da postavis avatar mozes da vidis na sledecoj adresu http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=avatar.![]()
![]()
Od ovog učenja i gluvarenja na forumu malo sam konfuzna kako reče Martatica
![]()
![]()

poljubac devojke moje vesele i laku noc

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Nedostajete mi, tj.lazem

Uskoro cu se javiti pa da napravimo jedan nocni posedak, a?

Hajde sad jedna lekcija za Djoljishku. Klikni na moj avatar, radi ono copy/paste i smesti tu slichicu u neki svoj folder u kompu. E onda idi u svoj profil, pa u opciji Upload avatara sa vaše mašine kliknesh BROWSE i pojavice ti se prozor (poznaces to vec), i birash npr. tu moju slichicu koju si "maznula"

Martatice, od chega sam ja ono ministarka, zaboravila sam

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Hm grrr jedno jutro kad sam krenula na posao, kupim duuuugaccchhkuuu kiflu i Martaticin BALANS u kadici, onako onoj kao lavor
Sva bitna, reshim da umachem kiflu u taj njen specijalitet...jer je to za mene vrhunac dijetalne ishrane
Bljak, pa ono bre slatko sa nekim zitaricama grrr ja mislila to lepo kao jogurt...pojedoh suvu kiflu, a posle...e pa posle mi bilo lepo to balansiranje

Bljak, pa ono bre slatko sa nekim zitaricama grrr ja mislila to lepo kao jogurt...pojedoh suvu kiflu, a posle...e pa posle mi bilo lepo to balansiranje

- Dj.Olivera
- Stalni član
Eto uspela samsanyalica napisao::
Hajde sad jedna lekcija za Djoljishku. Klikni na moj avatar, radi ono copy/paste i smesti tu slichicu u neki svoj folder u kompu. E onda idi u svoj profil, pa u opciji Upload avatara sa vaše mašine kliknesh BROWSE i pojavice ti se prozor (poznaces to vec), i birash npr. tu moju slichicu koju si "maznula"i na kraju kazes u profilu POSHALJI...eto

Sledi predavanje na temu : Kako postaviti ove zezalice u poruci?

- Dj.Olivera
- Stalni član
Eeeee sada ću ti uzeti mašnicumartat napisao:WOW!!!!!
Svaka cast.A za potpis isto ides u svoj profil,cekiras opciju UVEK PRIKAZI MOJ POTPIS i onda na dnu upises sta god zelis i opet posaljes.To je ako zelis tekst a ako zelis slicice koje koristi Sanyalica,onda opet cekas nju da ti objasni.Sorry

- Dj.Olivera
- Stalni član
sanyalica napisao:Jojjjj Djoljika, ala si lepa!!!! Ista Zorica Brunclik!![]()
![]()
![]()
![]()
Martatice, samo ti balansiraj gore, miruj dolei bices i ti tako lepa, kao Djoljenjka
![]()
A to za zezalice...eh pa Andjoljina, ne moze da se nauchi sve u jednom danu ccc bash si shtreberka

Ja štreberka????? Ko je ovde, molim vas lepo dr. mr. ???