ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Alopichke pozdravljam Vas sve i svratit cu ponekadc da Vas obidjem!Ali ponekad :D :D :D Zelim Vam Prvenstveno zdravlje dobro a sve drugo je DRUGO zar ne? :lol: :lol: :lol: Zelim da chujem da nam je grazza dobro?JESY MOJA videcu da joj se javnem?LJUBIM VAS I VOLIMM SVE I ZELIM VAM DA SE LEPO DRUZITE :D :D :D !Nemojte onog malog zekiti puno (dobro je ono dete) harry :)
Bubim Vas sveeeeeeee :P :P :P :P
P.S
Sanyalice budi hrabra 8) I zelim da tvoje ptice svije gnezdo gde je poleteo da stigne ZIV I ZDRAV!Nema toplijeg gnezda od majchinog ali kad je moje jedino moglo i to devojchica i on ce SPORTISTI SU TO,NASHI LJUBIM GA i neka ga SRECA PRATI NON STOP!!!!!
CAOSSSSSS!!!!!!!!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Srecno i tebi Mikalja i da zadrzis tesko stecenu dobru liniju :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Drage moje alopicke eto i mene. Pa sta nam bi sa temom? Mlogo pala :( :( . Al potrudicemo se da je podignemo. Pomocice nam i mika u tome :wink: :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Caossss :D
Alapachki forum nikada ne propada, jer smo tu mi ale alapachke! :D
Ja sam u frrrccciii, pa se samo malko javljam...chak nisam uspela ni sve da prochitam. Javicu se chim budem mogla... da se zeeezzzammmooo i sssmmmeejjjemmmooo ovako------------> :lol: :lol: :lol:
P.S. Dok se ne javim, molim vas da se trudite i ozbiljno radite na doktorskoj disertaciji :D :wink:
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Miko, hrabra sam! Hvala na lepim zeljama. Ja tebi zelim da ti roda sleti i...donese unuche :D
Martatice, Jesyka, Djoljishka, Snsarice, nemojte misliti da sam ja ova kobila u potpisu :wink: Kobila nije kobila, nego konj, a taj smajlic na njemu je moj princ...mada nisam sigurna u to...mozda sam to ipak ja, Don(a) Kihot(kinja) ... :D :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Miko, hrabra sam! Hvala na lepim zeljama. Ja tebi zelim da ti roda sleti i...donese unuche :D
Martatice, Jesyka, Djoljishka, Snsarice, nemojte misliti da sam ja ova kobila u potpisu :wink: Kobila nije kobila, nego konj, a taj smajlic na njemu je moj princ...mada nisam sigurna u to...mozda sam to ipak ja, Don(a) Kihot(kinja) ... :D :wink:
Smajliću na princu...ups :o ..mislim na konu konju , ništa ne brini za disertaciju. Ovih dana smo se malo opustile ali kada frke prođu ( moja i tvoja) ozbiljno se bacamo na raaaad :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Evooo meee Djoljkaaa :D
Vichem, jer si me kod anoreksije/bulimije pitala gde sam :D
Kopam neshto, tj.trazim neke knjige na netu, pa rekoh, da malko virnem...jaojjj kakve dobrrre knjige. Uh opsednuta sam Bechom s kraja 19. i pochetkom 20.veka (to Martatica zna :wink: )..pa da bih otklonila neurozu zbog trenutnih problema u kojima sam, naruchujem knjige kao kreten, ali jbga svako ima neku pasiju. Moja su knjige i parfemi :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Shto se uchenja tiche...skroz te razumem...ceo zivot uchim, a do proshle godine intenzivno cele 3 godine...takodje koristila odmor kao ti parcijalno. Eh onda sam planirala da ove godine celo leto plandujem, ali sve mi se to izjalovilo, mislim ti slatki snovi o lencharenju :( A tako sam umorrrnaaaa od svegaaaaa. Hocu da imam svoju bashtu, plastenik sa cvecem npr.E da li se ja to pretvaram u staricu? :o
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Odoh da pajkim :-?
Proslu celu noc sam telefonirala i plovila po netu silom prilika...Sad vishe ne mogu da gledam. Bash me chudi... :wink:
Pozdravi mi sve koji ti vecheras dodju na zzurku i izvini se u moje ime, please...Laka ti noc Slika
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Pretvorićeš se u staricu samo ako od umora pogrešno izgovoriš abrakadabra bajalicu :o :lol: :lol: :lol: Sada sklopi okice, zamisli Beč i sanjaj.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ohohooooooooo,alapace zivnule.
Pa gde ste zenske,nedostajale ste mi.ali stvarno :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Ohohooooooooo,alapace zivnule.
Pa gde ste zenske,nedostajale ste mi.ali stvarno :D
Pa gde si ti Martatice :lol: :lol: :lol: Ja te zovem a tebe te nema! :lol: :lol: :lol: " Šta ima novo kod tebe? Jedno te isto kod mene..oooooo isto ludilooo"
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Na zapadu nista novo,na papiru mrtvo slovo...... :D

Sad cuh vest da iako je u Srbiji zaista mnogo ljudi koji koriste internet jos uvek nas nema dovoljno da bi dostigli nivo koji drze ostale evropske zemlje.
Zato drage moje i dragi moji NAVALITE i KUCKAJTE,CITAJTE,LISTAJTE INTERNET STRANICE!!!Ima svasta nesto korisno i zanimljivo.Ili jednostavno,DRUZITE SE kao i mi!!!!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Upsss eto i mene barem nesto da otkuckam. Glava me rastura od nedelje, simona se budila celu prethodnu noc i ja sam nacisto razbijena ko bugarska skupstina :wink: :roll: :lol: :o :D

Postajem ljubomrna na vase avatare - moze li skraceni kurs oko toga :D :D
Inace te sanyalice skroz razumem oko ucenja i srfovanja u poteri za knjigama. I ja nesto trazim da bih elem nastavila i sa doktoratom, a daj boze i da skupim lovu za to u medjuvremenu :D :D :D

odoh da se tusnem pa se jos malko vratim :D :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:cry: :cry: :cry: Hoću i ja u škojicu :cry: :cry: :cry:
Zaključana tema