Alopichke pozdravljam Vas sve i svratit cu ponekadc da Vas obidjem!Ali ponekad Zelim Vam Prvenstveno zdravlje dobro a sve drugo je DRUGO zar ne? Zelim da chujem da nam je grazza dobro?JESY MOJA videcu da joj se javnem?LJUBIM VAS I VOLIMM SVE I ZELIM VAM DA SE LEPO DRUZITE !Nemojte onog malog zekiti puno (dobro je ono dete) harry
Bubim Vas sveeeeeeee
P.S
Sanyalice budi hrabra I zelim da tvoje ptice svije gnezdo gde je poleteo da stigne ZIV I ZDRAV!Nema toplijeg gnezda od majchinog ali kad je moje jedino moglo i to devojchica i on ce SPORTISTI SU TO,NASHI LJUBIM GA i neka ga SRECA PRATI NON STOP!!!!!
CAOSSSSSS!!!!!!!!
Caossss
Alapachki forum nikada ne propada, jer smo tu mi ale alapachke!
Ja sam u frrrccciii, pa se samo malko javljam...chak nisam uspela ni sve da prochitam. Javicu se chim budem mogla... da se zeeezzzammmooo i sssmmmeejjjemmmooo ovako------------>
P.S. Dok se ne javim, molim vas da se trudite i ozbiljno radite na doktorskoj disertaciji
Miko, hrabra sam! Hvala na lepim zeljama. Ja tebi zelim da ti roda sleti i...donese unuche
Martatice, Jesyka, Djoljishka, Snsarice, nemojte misliti da sam ja ova kobila u potpisu Kobila nije kobila, nego konj, a taj smajlic na njemu je moj princ...mada nisam sigurna u to...mozda sam to ipak ja, Don(a) Kihot(kinja) ...
sanyalica napisao:Miko, hrabra sam! Hvala na lepim zeljama. Ja tebi zelim da ti roda sleti i...donese unuche
Martatice, Jesyka, Djoljishka, Snsarice, nemojte misliti da sam ja ova kobila u potpisu Kobila nije kobila, nego konj, a taj smajlic na njemu je moj princ...mada nisam sigurna u to...mozda sam to ipak ja, Don(a) Kihot(kinja) ...
Smajliću na princu...ups ..mislim na konu konju , ništa ne brini za disertaciju. Ovih dana smo se malo opustile ali kada frke prođu ( moja i tvoja) ozbiljno se bacamo na raaaad
Evooo meee Djoljkaaa
Vichem, jer si me kod anoreksije/bulimije pitala gde sam
Kopam neshto, tj.trazim neke knjige na netu, pa rekoh, da malko virnem...jaojjj kakve dobrrre knjige. Uh opsednuta sam Bechom s kraja 19. i pochetkom 20.veka (to Martatica zna )..pa da bih otklonila neurozu zbog trenutnih problema u kojima sam, naruchujem knjige kao kreten, ali jbga svako ima neku pasiju. Moja su knjige i parfemi
Shto se uchenja tiche...skroz te razumem...ceo zivot uchim, a do proshle godine intenzivno cele 3 godine...takodje koristila odmor kao ti parcijalno. Eh onda sam planirala da ove godine celo leto plandujem, ali sve mi se to izjalovilo, mislim ti slatki snovi o lencharenju A tako sam umorrrnaaaa od svegaaaaa. Hocu da imam svoju bashtu, plastenik sa cvecem npr.E da li se ja to pretvaram u staricu?
Odoh da pajkim
Proslu celu noc sam telefonirala i plovila po netu silom prilika...Sad vishe ne mogu da gledam. Bash me chudi...
Pozdravi mi sve koji ti vecheras dodju na zzurku i izvini se u moje ime, please...Laka ti noc
Sad cuh vest da iako je u Srbiji zaista mnogo ljudi koji koriste internet jos uvek nas nema dovoljno da bi dostigli nivo koji drze ostale evropske zemlje.
Zato drage moje i dragi moji NAVALITE i KUCKAJTE,CITAJTE,LISTAJTE INTERNET STRANICE!!!Ima svasta nesto korisno i zanimljivo.Ili jednostavno,DRUZITE SE kao i mi!!!!
Upsss eto i mene barem nesto da otkuckam. Glava me rastura od nedelje, simona se budila celu prethodnu noc i ja sam nacisto razbijena ko bugarska skupstina
Postajem ljubomrna na vase avatare - moze li skraceni kurs oko toga
Inace te sanyalice skroz razumem oko ucenja i srfovanja u poteri za knjigama. I ja nesto trazim da bih elem nastavila i sa doktoratom, a daj boze i da skupim lovu za to u medjuvremenu