sanyalica napisao:E Martat, vidi kako ti i Mikalja sad lichite-------> +
Zashto ste bre tako pochasne,ozbiljne i uobrazzene?
Da,da i grazza i jesy !Bash se "uobraze" toliko da nestaju sa foruma!Mora da ih kidnapuju !I ja sutra nestajem odavde !Tako da ispada kao da nestajemo jbg!Pozdravche
Dobar dan
Uhhh taj nocni zivot...ah...
Shta se onaj Vladimir buni? Hm, neka ne chachka mechku, jer cu postati ovako ozbiljna kao Martat i Mikalja-------->
martat napisao:Ja sinoc cekala Sanyalicu i Djoljicu,i tako cekajuci zaspala.Znate li sta sam lepo sanjala?Eeeeeeee........
Pa gde si ti sinoć Martatice??? Zaspala si i nisi čula koliko smo ti trubile ispod prozora Svratile smo na pićence u "Alapicherose", kratko se zadržale ( fajront u 9) i onda otišle u kafanicu "Šta jedete" i bogami zaglavile do 2 sata Naletele smo i na Harry-Masona i "žurka, žurka..."
sanyalica napisao: Dobar dan
Uhhh taj nocni zivot...ah...
Shta se onaj Vladimir buni? Hm, neka ne chachka mechku, jer cu postati ovako ozbiljna kao Martat i Mikalja-------->
Dobro veče skitalice! Vidim da nekima smeta što je nama lepo Ne razumem???? Pa imaju ceo dan za sebe, mi smo izabrale vreme za zujanje kada oni spavaju a spavamo dok se oni druže. Niko nikome ne smeta