ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

hvala vam na chestitkama za Slavu i puno vas pozdravljam sveeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:djolivera pijeu se kod nas iz velikih chasha mi ih zovemo chajna,iskreno da ti kazhem neznam kolko sam popila ali sigurno ne manje od 7 prvi dan,a drugi kada je dolazio kolektiv jedno4-5,jaooj danas radim po kuci i sdamo se preznojavam,pozzz
:lol: :lol: :lol: Svaka čast !!!!!!! To je skoro 1 litar. Pozdrav za alkosa sa juga! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za ALOPICHKE :) A sad sam jesy skontala shta pijesh ?Tamo na temi proja kaze jesy pila chajnu :roll: Reko ,ova odlepila ?Pije kobasitzu aa chashe zovete chajne velike? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa dobro !_Pozdrav za sve!Dj.Olivera opusti se bre bar ne pojavljuje se vishe!Mada nije to njoj nishta!Ali da joj "chojeka"neko uzme?E to vetj :roll: :lol: :lol: :lol:
___Pozdrav za ALOPICHKE SVE! :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Pozdrav za ALOPICHKE :) A sad sam jesy skontala shta pijesh ?Tamo na temi proja kaze jesy pila chajnu :roll: Reko ,ova odlepila ?Pije kobasitzu aa chashe zovete chajne velike? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa dobro !_Pozdrav za sve!Dj.Olivera opusti se bre bar ne pojavljuje se vishe!Mada nije to njoj nishta!Ali da joj "chojeka"neko uzme?E to vetj :roll: :lol: :lol: :lol:
___Pozdrav za ALOPICHKE SVE! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: mislila si da Jesy "pije" čajnu kobasicu :lol: :lol: :lol: ti si opičena za 10 :lol: :lol: :lol: Šiptari piju "ruski ćaj" iz velikih čaša a Srbi raaaakiju breeee!!!!! :lol: :lol: :lol: Upravo sam zamislila Jesy kako je narezala čajnu na kružiće i navrće ih iz čaše :lol: :lol: :lol: A što se "onog čuda" tiče ...uh...opustila sam se iako mislim da je tu negde, čuči i čeka da mi iskopa oči . Misliš li stvarno da bi ciknula kada bi joj neko dirnuo u "čojeka"??? Ja ne bih da rizikujem, ko zna kakav je :o ( uh, bljak)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

Djolivera vidim da si bash upucena,jesi li i ti poreklom odavde,ili si dolazila ovamo???bash mi je drago shto si objasnila o nashem obichaju da se iz chajne pije meka rakija,vidim da vas je neshto iznervirala ONA tamo,ipak cu izgleda morati da prochitam tu temu,ali kad budem odmorna,nemogu sada,bash me bole nogeee,pozdravljam sve alo[pichetine
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:Djolivera vidim da si bash upucena,jesi li i ti poreklom odavde,ili si dolazila ovamo???bash mi je drago shto si objasnila o nashem obichaju da se iz chajne pije meka rakija,vidim da vas je neshto iznervirala ONA tamo,ipak cu izgleda morati da prochitam tu temu,ali kad budem odmorna,nemogu sada,bash me bole nogeee,pozdravljam sve alo[pichetine
Jednom su jednog svetitelja pitali odakle je. Odgovorio je : "Odakle sam više nisam, gde sam sada svako može da me vidi, gde ću sutra biti samo Bog zna"
Uvek bila i ostala kosovka devojka! Nadiši se za mene kosovskog vazduha i pošalji mi malo bistre vode sa izvora ........Lepo spavaj !
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Dobro jutro svima :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Sada vec i dobar dan :D
Nesto sam bila mnoooogo vredna od jutros i sada kad sam sela za komp tresu mi se ruke,eh godinice stizu :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vam pozhelim lep dan,a poseban pozdrav djoliveri poshto je sa mojih prostora,imaa nas imaaa,ma gde bili mi smo jedno,pozdravljam i SVE ostale alapicherose
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:samo da vam pozhelim lep dan,a poseban pozdrav djoliveri poshto je sa mojih prostora,imaa nas imaaa,ma gde bili mi smo jedno,pozdravljam i SVE ostale alapicherose
Draga moja Jesy lepo se provedi na putu po našoj lepoj Srbiji a kada se vratiš na Kosovo ravno javi se.Kiss
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Sada vec i dobar dan :D
Nesto sam bila mnoooogo vredna od jutros i sada kad sam sela za komp tresu mi se ruke,eh godinice stizu :D
Ma kakve godine?! Brojiš do 40 i posle se ne važii ( uvek imaš 40 ma šta ti pisalo u krštenici). :wink: A da ti nisi malo glaaaadna?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ha ha,tako i moja mama kaze.U stvari rekla je da brojim do 35 i onda da uvek kazem da imam 35 :D
Tacno,bila sam gladna ali i umorna.Jela,odmorila se i sada je sve ok :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Ha ha,tako i moja mama kaze.U stvari rekla je da brojim do 35 i onda da uvek kazem da imam 35 :D
Tacno,bila sam gladna ali i umorna.Jela,odmorila se i sada je sve ok :D

EEEEEEEEEE da je meni moja mama tako kazala kada sam imala 35...?! Dok sam ja skontala da vreme sam zaustavljaš ( u glavi) prođe leto 30-o!!! Ćaos odoh malo u skitanije
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D I dobro veche i laku noc :D
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član