ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
jesy napisao:djolivera pijeu se kod nas iz velikih chasha mi ih zovemo chajna,iskreno da ti kazhem neznam kolko sam popila ali sigurno ne manje od 7 prvi dan,a drugi kada je dolazio kolektiv jedno4-5,jaooj danas radim po kuci i sdamo se preznojavam,pozzz

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav za ALOPICHKE
A sad sam jesy skontala shta pijesh ?Tamo na temi proja kaze jesy pila chajnu
Reko ,ova odlepila ?Pije kobasitzu aa chashe zovete chajne velike?
Pa dobro !_Pozdrav za sve!Dj.Olivera opusti se bre bar ne pojavljuje se vishe!Mada nije to njoj nishta!Ali da joj "chojeka"neko uzme?E to vetj

___Pozdrav za ALOPICHKE SVE!

- Dj.Olivera
- Stalni član
mikalja napisao:Pozdrav za ALOPICHKEA sad sam jesy skontala shta pijesh ?Tamo na temi proja kaze jesy pila chajnu
Reko ,ova odlepila ?Pije kobasitzu aa chashe zovete chajne velike?
![]()
![]()
![]()
Pa dobro !_Pozdrav za sve!Dj.Olivera opusti se bre bar ne pojavljuje se vishe!Mada nije to njoj nishta!Ali da joj "chojeka"neko uzme?E to vetj
![]()
![]()
![]()

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Djolivera vidim da si bash upucena,jesi li i ti poreklom odavde,ili si dolazila ovamo???bash mi je drago shto si objasnila o nashem obichaju da se iz chajne pije meka rakija,vidim da vas je neshto iznervirala ONA tamo,ipak cu izgleda morati da prochitam tu temu,ali kad budem odmorna,nemogu sada,bash me bole nogeee,pozdravljam sve alo[pichetine
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član
Jednom su jednog svetitelja pitali odakle je. Odgovorio je : "Odakle sam više nisam, gde sam sada svako može da me vidi, gde ću sutra biti samo Bog zna"jesy napisao:Djolivera vidim da si bash upucena,jesi li i ti poreklom odavde,ili si dolazila ovamo???bash mi je drago shto si objasnila o nashem obichaju da se iz chajne pije meka rakija,vidim da vas je neshto iznervirala ONA tamo,ipak cu izgleda morati da prochitam tu temu,ali kad budem odmorna,nemogu sada,bash me bole nogeee,pozdravljam sve alo[pichetine
Uvek bila i ostala kosovka devojka! Nadiši se za mene kosovskog vazduha i pošalji mi malo bistre vode sa izvora ........Lepo spavaj !
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
martat napisao:Ha ha,tako i moja mama kaze.U stvari rekla je da brojim do 35 i onda da uvek kazem da imam 35![]()
Tacno,bila sam gladna ali i umorna.Jela,odmorila se i sada je sve ok
EEEEEEEEEE da je meni moja mama tako kazala kada sam imala 35...?! Dok sam ja skontala da vreme sam zaustavljaš ( u glavi) prođe leto 30-o!!! Ćaos odoh malo u skitanije
- Dj.Olivera
- Stalni član