ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Hahahahahaha pa ja sam najgoraaa!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jupiiiii!!!! :lol:
E pa ja mislila da ona to kaze Martatici hahahaha ajojjjjj
odoh hitno u wecu :lol: :lol: :lol:
A sto se tiche mazznjavanja, ej imam shemu za to samo tako, haker od imena je moj najbolji drug...ali onda Miko, obecala si, maznuces joj muza, a lovu delimo :wink:
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao::D Hahahahahahaha
Jooojjjjj koja bre ludachetina hahahaha :lol: :lol: :lol:
E pa ja dobro proshla-ispala samo zlobna za razliku od Martat koja je i luda, a Olja shugava. Auuu Miko, ala si je napirila, sve se pushi :lol: Sad ce da se ukaki za choeka i kafanu he he he :wink:
Uh, ovo vreme ubija! :( Trebalo bi veceras da idem na super zzurku kao i juche, ali ne znam da li cu biti u stanju...glava me bolucka itd. Ali od sutra ce leeepoooo vremee opet :D Pozz :D
Pa militze moja ti dobro znash da nikog ne diram i volim svima pomoci !Ali ko mi stane na zulj najebao je da je oko moje :evil: Ja reko daj zao mi je a ona onako ?E sad ce bash dobiti shta je trazila!Kao ne razume shalu ?A bljuvotine i psovke znas!Vredja harija a on joj hteo pomoci prvi !Nigde je ne mozesh povrediti da ne sernja ali ima caka :wink: DOGOVOR je pao idemo tamo !To je kolima oko sat i po u vrh glave !Sredimo se a vec nam se javljaju oni koji je znaju lichno !Ima da nas sluzi i izvinjava se non stop :oops:
Pa kad sam najgora sad ce da vidi ko je najgori i kako to izgleda! :wink: Caos idem,sede mi tu neki ljudi !Oce da spremaju roshtilj i kotlic neki!Neka ih drugari od muza !Mozda i oni podju da obidju onu kafanchinu da pregledaju knjige :wink: !Ima rupa ima greshki za naplatiti a i ko zna zashta josh!Moze i kesh mi cemo primiti Ale :lol: :lol: :lol: zA nadoknadjeno vredjanje :wink: I izgubljeno vreme sa ludachom

P..S
Martica je kaze ona
ona se pravi luda a ja mislim da i jeste luda :roll:
Ona kaze da je marta luda????????? :o
Bem joj sve po spisku
Pa pokusaj pomoci nekom ovde? :oops:
E sad ce da plati SVE!I ja reko ona se zeza sa harry ?A on joj hteo pomoci PRVI!Ljankase pravi se blesava,nije nije ONA JE BEZOBRAZNA!
KAD JOJ VIDIMO LICE KAD JOJ MUSKI KAZE ADIO :roll: :wink:
Poslednja izmena od mikalja u Sub Avg 09, 2008 12:33 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Hahahahahaha pa ja sam najgoraaa!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jupiiiii!!!! :lol:
E pa ja mislila da ona to kaze Martatici hahahaha ajojjjjj
odoh hitno u wecu :lol: :lol: :lol:
A sto se tiche mazznjavanja, ej imam shemu za to samo tako, haker od imena je moj najbolji drug...ali onda Miko, obecala si, maznuces joj muza, a lovu delimo :wink:
Vazi! a dace,dace i po "zakonu" i svakako !Delimo nego shta ! i hocu joj maznuti znash da mogu i da znam :wink: A kad nas vidi past ce na du du dugachka je to pricha :)
P.S
Necesh verovati i moj muz se slaze sa nama :o Popizdeo kad je prochitao shta pishe za mene !A ti znash da ON TO MOZE :wink: A ZA "MENE HOCE" :roll: :P
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Alo devojčice, gde ste? Vratila sam se i odmah na forum. Vidim da ste napravile pakleni plan ( bez mene ako, ako, :cry: :cry: :cry: ). Pominjete neke rupe, knjige ...hm... nije loše.... kada pronađu rupe u tim knjigama ja stupam na scenu...."uterivanje dugova" moj fah!

A šta mislite da joj damo još jednu šansu da ode u večna lovišta? Evo ja ću joj na njenoj temi konačno odgovoriti na pitanje "kako da sačuva teško stečenu liniju". Odoh tamo :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za ALOPICHKE :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:D Dobar dan, svima :D Divan dan...naplivah se u najlepsem jezeru na svetu :D
P.S. Dj.Olivera, iako pretpostavljam da ces se naljutiti, ipak uvek govorim ono sto mislim, a u ovom sluchaju pishem...elem, preterala si sa prostaklukom na temi one jadnice. Hm svi se mi zezamo, ali pazimo da ne predjemo granice i ne postanemo degutantne.
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Des kupachice moja :wink: Jesi li vezbala za film sa kumom?Hocu li i ja sutra pitaj kuma :D :wink:
P.S
Da nisi bila na Srebrenom Jezeru ?Jer je to moja relacija,mislim imamo tamo kamp kucicu :wink: !
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Nije Srebrno jezero(ovo je totalno nepoznato), nije kum(a ni kuma)...hahaha ali kupanjac je divan... :D
Sta si ti danas raduckala? :D
Gde su nam alapachojke? :D
Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobro vece devojcice alapacice!!!!

Kako ste mi,sta ima novo?Ima li uopste nesto novo :D ?
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Dobro veche, draga Martatice :D
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao::D Dobar dan, svima :D Divan dan...naplivah se u najlepsem jezeru na svetu :D
P.S. Dj.Olivera, iako pretpostavljam da ces se naljutiti, ipak uvek govorim ono sto mislim, a u ovom sluchaju pishem...elem, preterala si sa prostaklukom na temi one jadnice. Hm svi se mi zezamo, ali pazimo da ne predjemo granice i ne postanemo degutantne.
U pravu si , preterala sam 100%. Uvek prihvatam kritike upućene od strane dobronamernih ljudi. Smatram da si ti jedna od njih i ne ljutim se., samo sam malo :oops: :oops: :oops: Svi imamo i mane i vrline. Jedna od mojih mana je "reagovanje na prvu loptu" i "oštar jezik" ali jbg takva sam. Tebi i ostalima veliko izvinjenje a ONA će me valjda ostaviti na miru ( priznaćeš najviše me je prozivala).Pozz.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:D No problem, dear! :D
Bilo pa proshlo :D Treba je ostaviti na miru...neka fura svoj fazon :D
A i shta ima vishe da se javlja, sve je recheno :D
Slika
sati