Jupiiiii!!!!

E pa ja mislila da ona to kaze Martatici hahahaha ajojjjjj
odoh hitno u wecu

A sto se tiche mazznjavanja, ej imam shemu za to samo tako, haker od imena je moj najbolji drug...ali onda Miko, obecala si, maznuces joj muza, a lovu delimo

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Pa militze moja ti dobro znash da nikog ne diram i volim svima pomoci !Ali ko mi stane na zulj najebao je da je oko mojesanyalica napisao:Hahahahahahaha
Jooojjjjj koja bre ludachetina hahahaha![]()
![]()
![]()
E pa ja dobro proshla-ispala samo zlobna za razliku od Martat koja je i luda, a Olja shugava. Auuu Miko, ala si je napirila, sve se pushiSad ce da se ukaki za choeka i kafanu he he he
![]()
Uh, ovo vreme ubija!Trebalo bi veceras da idem na super zzurku kao i juche, ali ne znam da li cu biti u stanju...glava me bolucka itd. Ali od sutra ce leeepoooo vremee opet
Pozz
Vazi! a dace,dace i po "zakonu" i svakako !Delimo nego shta ! i hocu joj maznuti znash da mogu i da znamsanyalica napisao:Hahahahahaha pa ja sam najgoraaa!!!!!![]()
![]()
![]()
Jupiiiii!!!!![]()
E pa ja mislila da ona to kaze Martatici hahahaha ajojjjjj
odoh hitno u wecu![]()
![]()
![]()
A sto se tiche mazznjavanja, ej imam shemu za to samo tako, haker od imena je moj najbolji drug...ali onda Miko, obecala si, maznuces joj muza, a lovu delimo
U pravu si , preterala sam 100%. Uvek prihvatam kritike upućene od strane dobronamernih ljudi. Smatram da si ti jedna od njih i ne ljutim se., samo sam malosanyalica napisao:Dobar dan, svima
Divan dan...naplivah se u najlepsem jezeru na svetu
![]()
P.S. Dj.Olivera, iako pretpostavljam da ces se naljutiti, ipak uvek govorim ono sto mislim, a u ovom sluchaju pishem...elem, preterala si sa prostaklukom na temi one jadnice. Hm svi se mi zezamo, ali pazimo da ne predjemo granice i ne postanemo degutantne.