ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:Alooooo alapače, sve pajkite a ja tek došla iz grada i nemam sa kim da se zekim. Nije fer :x :x :x Lepo sanjajte!
OhoHo :P Pa mi smo ozbiljne zene !Da te chekamo do ponoci da dodjesh iz grada i da se zekimo?? :o A ne ,"JA RADIM SAMO SHTA MI MOJ COJEK RECHE"
I ja tad vec lezim pored muza i nadam se i nadam se i nadam se da ce me pocheshati po ledjima :wink: !A Skim se ti smucash do ta dobas?SAD CESJH nastaviti sa harryem ovde da pises na one krijuce poruke kako ono rechnu :x a PP !Idem alapache jedne !Na mojoj temi :( nema mojih pirincanki PRINACH TEMA NECE OPASTI :oops: !Popodne cu pisati i pisati dok mi se ne vrate ove moje skitalitze Sarica i ostale ,jesuy sad slava!Idemo kod nje na SLAVU :D :D :D !Samo nema klope ,da nisam zalud se muchila evo sad ce 200 DANA joj bo vas patak :o 200 daana?????

Ljub Vas !!!!!!!
Ja se smucam ahaaaaaaaaa! Bila sam u Guči i koga sam videla AAAAA?
Trubi truba a ispod šatre naša Mikača s mikrofon u ruke, Martatica sa onom njenom tibicom piči trbušni ples, Snsara spava a Simonica širom otvorila okice i uživa, ....tzzz... Ja skitam AAAA? :cry: :cry: :cry: NIJE FER! :cry: :cry:
Bolje da si kod Jesuy otišla na slavu. Tamo se rakija pije iz velike čaše (obavezno tri velike, a kada ih popiješ ostale dolaze same).

"Zaljubi se Hari u Miku, zaljubi se Mika u ..."!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

ALLAPACHEEEEE!!!!
Slika
Pogledajte koliko nas imaaaa
Slika
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hm na ovoj slici gore lichimo na Mikaljin pirinach... :wink:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:SHTA???? :o
Ko se shvalera??? :o
Pa ja nemam pojma!!!! :D
Hm, Miko, jedesh li kisele krastavce i dalje? :D

Ma jede, jede. Videla sam je u Guči sinoć. Svi navalili na pečenjce a naša Mikača na krastavčiće ( tegla od 3kg.)Pssssssst nemoj da joj kažeš! :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ma znam...evo ja je slikala...pogledaj

Slika

A? Sta kazes?
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mikalja pravi palachinkeeeeee!!!!!!
Jojjj sta cu sad...jako mi se jeduuuuu...odoh i ja da pravimmmm :D
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Ma znam...evo ja je slikala...pogledaj

Slika

A? Sta kazes?
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Mikalja pravi palachinkeeeeee!!!!!!
Jojjj sta cu sad...jako mi se jeduuuuu...odoh i ja da pravimmmm :D

Ostavi mi jednu sa džemom, odmah dolazim samo da stanem na vagu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Hm na ovoj slici gore lichimo na Mikaljin pirinach... :wink:
A shto mikaljin?Pa nije samo mikalja na pirinchu jedina?Trenutno nisu tu!Ali Sara.jesy,mama79,ledenica,maliska i td !Samo mikalja odgovara na pitanja svakom Q........
MiCa-Hearth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 7:51 pm

Post od MiCa-Hearth »

helloo svima... Ja sam Milica... Ja sam nova na ovom forumu, ali ovaj forum mi se jako svidja tako da cu biti na njemu neko vremee....
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

MiCa-Hearth napisao:helloo svima... Ja sam Milica... Ja sam nova na ovom forumu, ali ovaj forum mi se jako svidja tako da cu biti na njemu neko vremee....
I ja sam "nova" i superiška su me prihvatile alapichkice carice....doduše...Mikača me ne volji : :wink: oće da me kolji što se noću zekim po forumu dok ona spajki i češka njenom čoeku leđa....ups dok on njoj češka .. :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Hej alapacice,gde ste drage moje?Ja na putu a mislim na vas,ha!
Joj iscitala sam ONU temu i muka me uhvatila!!!Nisam najbolje shvatila ko me sve tamo prozivao al iscitacu polako kada budem imala vremena pa cu onda valjda shvatiti.Mislim da se Zeljana nameracila na mene opasno,stvarno ne znam sta je toj zeni.Zovem vas sve u pomoc :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za alapache sve ma gde bile!Ma martat ona kobila se pravi LUDA vise nego shto jeste !Pruzila jezichinu po podu joj se vuche!Ali dogovorit cemo se vec kako da joj ga izchupamo :wink: Ti luda a ja pokvarena i bezobrazna!Sad ce da vidi shta je biti bash pokvaren i bezobrazan !?Kad odemo tamo a ti znash kako cemo?I sredimo se vec smo joj na putu i maznemo onog :wink: uzmemo mo lovu a on dace ,dacce ,nego shta ce !Pa kad kaki nek ima zashto?Bilo mi je zao :( !A ona pravi se budala pa oplela sa jezichinom i prisest ce joj !Aj chekamo te !Ljub mila :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:D Hahahahahahaha
Jooojjjjj koja bre ludachetina hahahaha :lol: :lol: :lol:
E pa ja dobro proshla-ispala samo zlobna za razliku od Martat koja je i luda, a Olja shugava. Auuu Miko, ala si je napirila, sve se pushi :lol: Sad ce da se ukaki za choeka i kafanu he he he :wink:
Uh, ovo vreme ubija! :( Trebalo bi veceras da idem na super zzurku kao i juche, ali ne znam da li cu biti u stanju...glava me bolucka itd. Ali od sutra ce leeepoooo vremee opet :D Pozz :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Hej alapacice,gde ste drage moje?Ja na putu a mislim na vas,ha!
Joj iscitala sam ONU temu i muka me uhvatila!!!Nisam najbolje shvatila ko me sve tamo prozivao al iscitacu polako kada budem imala vremena pa cu onda valjda shvatiti.Mislim da se Zeljana nameracila na mene opasno,stvarno ne znam sta je toj zeni.Zovem vas sve u pomoc :D
Nisi razumela? :roll: Nisi ti Zeljana da ne kontash !I tamo sam ti napisala !Htela je kucka reci da si ti sve pochela i sad se pravish ko da nisi nishta ,i da se pravish luda a po njoj i jesi luda!a i ona da je sto psuje da je njen cojek ono u glavu (sanyalica) kao shto joj rekla da joj muz promasio rupu i da je pr*a umesto u pravu rupu gde se zakevi!On je pr*a u glavu roshu napravio i td.A ja sam naj gota i Djolja e sad ne razumeh ludachu bash ko se bechi jer ona slusa samo muziku narodnu :roll: !Ma shto je ona nepismena i ne upucena bilo moi je zao :( !Ali bre jede govna samo tako ,obezobrazila se bash i psovati zna samo tako !ne mozesh je povatati ni za glavu ni za rep!I ne vredi :roll: JEDINO GDE CE MO JE UCUTKATI ?Skontali smo da cemo joj oteti onog shto je bode za lovu :wink: A njoj krpu u ruke turio i maznut cemo ga ,uzmemo mu lovu a ona ce da nas sluzi ,zapamtit ce nas! :wink: :P Znamo odprilike kako se dolazi do adrese a i lako je to secas se ko ce nam to uraditi!A znamo i kako cemo ga navatati :wink: !Zao mi je ali za uvrede se mora platiti :wink:
Skitaro aj pa se chujemo :wink:
Zaključana tema