ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ja na onu temu vise ne idem,a vi naravno kako hocete.Nego,veceras dok sam stajala u redu u apoteci,cujem neku zenu koja se raspituje za neki preparat za mrsavljenje.Zove se Formula 4321.To je u stvari neka tecnost,tonik ili sok.Da li neko zna nesto o tome?Navodno sluzi za mrsavljenje i detoxikaciju.
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Ja sam za detoxikaciju koristila Neera dijetu i usput izgubila 6 kg. Pretpostavljam da je formula4321 na istu foru. Ko ne može da gladuje a želi da očisti organizam može da koristi "prolećnu žitnu dijetu". Dobra je za one koji vole da "kljucaju" . Ja ću na kraju leta još jedan krug gladovanja ( valja mi skinuti još 2-3 kg).martat napisao:Snsara,mene zanima u svrhu detoxikacije pa rekoh da vidim jel neko zna nesto o tome.Za mrsavljenje nikako,pa ja sam odavno bila jasna da postujem samo zdrav nacin ishrane i fizicku aktivnost.

Pozdrav i tebi Jesy
@Olivera,ja nikada ne bih izdrzala Neru,sto ne znaci da o tome imam lose misljenje.Poznajem par osoba koje su bile na Neri,lepo su smrsale i jos lepse sve kilograme vratile.Ponavljam da sam pobornik zdrave ishrane i sporta.Pa 2-3 kg se mogu lako skinuti i bez izgladnjivanja.Ali detoxikacija me zanima uvek kada se menjaju godisnja doba.Znam da je jos rano ali danas sam slucajno cula za taj tonik ili sta je vec.
Ako neko zna nesto o preparatu 4321 neka napise,bila bih mu zahvalna.

@Olivera,ja nikada ne bih izdrzala Neru,sto ne znaci da o tome imam lose misljenje.Poznajem par osoba koje su bile na Neri,lepo su smrsale i jos lepse sve kilograme vratile.Ponavljam da sam pobornik zdrave ishrane i sporta.Pa 2-3 kg se mogu lako skinuti i bez izgladnjivanja.Ali detoxikacija me zanima uvek kada se menjaju godisnja doba.Znam da je jos rano ali danas sam slucajno cula za taj tonik ili sta je vec.
- Dj.Olivera
- Stalni član
Vodim računa šta i koliko jedem od kada sam izgubila 35 kg. Opustim se pomalo, nabacim koji kg. ali to uz malo kontrole vratim . Ukapirala sam da se baviš sportom i da se zdravo hraniš pa sam ti ukazala mogućnost detoxikacije sa žitnom dijetom koja je efikasna kada je smena godišnjih doba ( najbolja je "nekako s" proleča"martat napisao:Pozdrav i tebi Jesy![]()
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Eh martat a sta cemo mi sa vise od 2 - 3 kg viskamartat napisao:Pozdrav i tebi Jesy![]()

- Dj.Olivera
- Stalni član
Martat će ti reći da vežbaš i da se zdravo hraniš. Ja sam neko vreme išla na rekreaciju i sada planiram ponovo .snsara napisao:Eh martat a sta cemo mi sa vise od 2 - 3 kg viskamartat napisao:Pozdrav i tebi Jesy![]()
Ako neko zna nesto o preparatu 4321 neka napise,bila bih mu zahvalna.![]()
![]()
- Dj.Olivera
- Stalni član
Isskreno ni sama ne znam kako sam uspela. Dijetama sa jojo efektom nisam 100%. Sve sam ih probala od kupus dijete ( bljak) do famoznog čaja "Zeleni zmaj". Smršaš malo, vratiš malo više i tako u krug godinama. Kada sam digla ruke od svega i prestala da se opterećujem krenulo je. Mnogo sam radila, mnogo manje jela, jurila na posao pešaka 200 na sat....i za godinu dana odoše kilogrami. Od tada do sada ( skoro 5 godina) vodim računa da se ponovo ne ubucim, dozvolim sebi 2-3 kg. i.....restrikcija!martat napisao:@Olivera,hvala na savetu.Ne,necu reci Snsari da se zdravo hrani i da se bavi sportom.Najbolje je da joj ti kazez kako da smrsa jer si imala 35 kg viska.Ja srecom nikada nisam morala toliko kg da skidam,a nadam se i da necu.