ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

Šta misliš, koliko će dugo trajati to "blaženo stanje"? Ne plaća se struja, voda, POREZI, primaju se duple plate.........suuuuuper! A šta je sa nevidljivom žicom (STOP! OGRANIČENO KRETANJE......PREĐI PREKO I ........PROGUTA TE NOĆ"), Nenormalno stanje...."oni" su u vašim stanovima, "vi" u njihovim stanovima. Ipak, mislim da ste vi dole u boljoj poziciji od onih koji su izbegli i više nikada ne mogu da se vrate u svoja mesta. Mislim, vi možete ovamo kada hoćete i vratite se dole isto tako, a oni koji su ovamo nikako ne mogu dole.[/quote]ma odakle znam,to stvarno niko nezna,i meni je stan ostao DOLEEE na 300metara od ovog tudjeg u kome trenutno zhivim,ali neznam do kada,a nevidljiva zhica ce postojati josh DUGOO DUGOO,pa ja mislim da su oni u boljoj poziciji shto su otishli 1999 god.oni su se vec nekako snashli,a mi...???gde bi sada mi pored vec tako pune Srbije,dosta im je vishe izbeglica,valjda ce se neshto srediti,otom potom VIDECEMO,pozdrav
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:Šta misliš, koliko će dugo trajati to "blaženo stanje"? Ne plaća se struja, voda, POREZI, primaju se duple plate.........suuuuuper! A šta je sa nevidljivom žicom (STOP! OGRANIČENO KRETANJE......PREĐI PREKO I ........PROGUTA TE NOĆ"), Nenormalno stanje...."oni" su u vašim stanovima, "vi" u njihovim stanovima. Ipak, mislim da ste vi dole u boljoj poziciji od onih koji su izbegli i više nikada ne mogu da se vrate u svoja mesta. Mislim, vi možete ovamo kada hoćete i vratite se dole isto tako, a oni koji su ovamo nikako ne mogu dole.
ma odakle znam,to stvarno niko nezna,i meni je stan ostao DOLEEE na 300metara od ovog tudjeg u kome trenutno zhivim,ali neznam do kada,a nevidljiva zhica ce postojati josh DUGOO DUGOO,pa ja mislim da su oni u boljoj poziciji shto su otishli 1999 god.oni su se vec nekako snashli,a mi...???gde bi sada mi pored vec tako pune Srbije,dosta im je vishe izbeglica,valjda ce se neshto srediti,otom potom VIDECEMO,pozdrav[/quote]

Lep i miran san!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam alapicherose i zhelim im prijatan dan
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc alapicherosima,pozdravljam vas punooo punooo
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Diobro jutro Alopichare :roll: OPET NEMA GRAZZE? :( Nadam se sao da je sve OK sa njom?Pozdravljam Vas sve !!!!! :)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro zhelim alapichetinama i sve ounooo pozdravljam
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Zdrrraavvvoooo!!! :D
uhhh koliko ste svega napisaleee dok nisam bila u mogucnosti da se druzzim s vama... :D
Hm, bilo tu svega, a? :D :wink:
Vidim ima i fanova :wink:
Pa rekoh vam ja davno da cemo mi postati medijski poznate alapachetine :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dok anđeli spavaju mame mogu da rade mnoooooogo toga ( pod uslovom da se tate ne uspavaju pre anđelčića)! Mačke imaju devet života i za sve imaju rešenje .....hmmm........mislim na ćaskanje .......
Laka vam noć :wink: :wink: kISS ZA SUNČICU!!!!!!!!![/quote]

Draga moja Olivera da dodam na to pod uslovim da andjeli spavaju u opste ili nesto duze od 40 min :wink: .... da ne duzim tacnije Simona je vrlo odlucna da bude budna a dusa joj spava ....
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma gde ste moje alapacice :D :D :D Hot line vidim uredno radi .... ma ne damo se mi al` nikako :wink: :wink: Drugi mogu samo da :cry: :cry:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:Dok anđeli spavaju mame mogu da rade mnoooooogo toga ( pod uslovom da se tate ne uspavaju pre anđelčića)! Mačke imaju devet života i za sve imaju rešenje .....hmmm........mislim na ćaskanje .......
Laka vam noć :wink: :wink: kISS ZA SUNČICU!!!!!!!!!
Draga moja Olivera da dodam na to pod uslovim da andjeli spavaju u opste ili nesto duze od 40 min :wink: .... da ne duzim tacnije Simona je vrlo odlucna da bude budna a dusa joj spava ....[/quote]

I za to imamo rešenje. Moji su matori ( 18 i 16 godina) , bebuljak bi mi dobro došao. Ja ću je čuvati a ti........na posao!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eh kako to lepo zvuci .... makar i da imam s nekim da pricam, osim preko telefona i pre nego sto muz dodje .... a posao ..... zavrisi kakva vrsta posla je u pitanju :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

miko gde si? :roll: :roll: Iscooliras s nas a sad te nema. :D :D 8) 8) Stvarno kako zamrzavas proju? Daj otkri mi magicni recepat :wink: :wink: :D :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:Eh kako to lepo zvuci .... makar i da imam s nekim da pricam, osim preko telefona i pre nego sto muz dodje .... a posao ..... zavrisi kakva vrsta posla je u pitanju :wink: :wink: :wink:
Koji posao bi volela da radiš dok anđeli spavaju ili ti ih neko čuva?????
iskoristiš priliku, zaključaš vrata i kažeš mužiću : "I WAS MADE FOR LOVIG YOU BABE" i......pa ispuniš svoju "NIGHTWISH"...........uuuuuuuuu
upravo slušam NEMO ( do daske-sama sam u kući) :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:miko gde si? :roll: :roll: Iscooliras s nas a sad te nema. :D :D 8) 8) Stvarno kako zamrzavas proju? Daj otkri mi magicni recepat :wink: :wink: :D :D
Mislim da je to pisala jesy da zamrzava proju !No nebitno i ja pochesto to uradim!Pisala sam tamo na temi pirinach ,ne mojte da i na alapachama o hrani pishemo!Ovde su ozbiljne teme kao shto su ALAPACHARENJA shvaleracije i td :wink: !Zezam se malo a i ti snsara shta pitash?Kako zamrznuti proju?Pa turi je u kesicu ,kesicu turi u zamrzivach i nek se zamrzne?Mozesh i vishe projitza (onih okruglih) u jednu kesu vecu!Kad ti se jede izvadish da se odmrzne i onda stavish u pecnicnu da se zagreje malo i jedesh?Kao i sve gotovo jelo?Ja pre tako ostane mi gibanitze ili kiflitza topli .Ja stavim u zamrzivach i kad nam se jede izvadim ,malo umlachim i eto.Kakve zamrznesh takve ce se i odmrznuti!Znala sam i leb tako stavim po par komada,pa nekad ili neko naleti ili zatreba a nisi u mogucnosti da mesish ili kasno nocu za kupovinu!Izvadish iz zamrz. U mlaku rernu i eto :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

snsara napisao:miko gde si? :roll: :roll: Iscooliras s nas a sad te nema. :D :D 8) 8) Stvarno kako zamrzavas proju? Daj otkri mi magicni recepat :wink: :wink: :D :D
snsara ja ispechem projice i kada se smlache ja ih zamrznem,a onda kada mi se jedu stavim u pekach ili rernu i podgrejam ih,isto kao da si ih pekla tada,pozzz
Zaključana tema