ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Šta misliš, koliko će dugo trajati to "blaženo stanje"? Ne plaća se struja, voda, POREZI, primaju se duple plate.........suuuuuper! A šta je sa nevidljivom žicom (STOP! OGRANIČENO KRETANJE......PREĐI PREKO I ........PROGUTA TE NOĆ"), Nenormalno stanje...."oni" su u vašim stanovima, "vi" u njihovim stanovima. Ipak, mislim da ste vi dole u boljoj poziciji od onih koji su izbegli i više nikada ne mogu da se vrate u svoja mesta. Mislim, vi možete ovamo kada hoćete i vratite se dole isto tako, a oni koji su ovamo nikako ne mogu dole.[/quote]ma odakle znam,to stvarno niko nezna,i meni je stan ostao DOLEEE na 300metara od ovog tudjeg u kome trenutno zhivim,ali neznam do kada,a nevidljiva zhica ce postojati josh DUGOO DUGOO,pa ja mislim da su oni u boljoj poziciji shto su otishli 1999 god.oni su se vec nekako snashli,a mi...???gde bi sada mi pored vec tako pune Srbije,dosta im je vishe izbeglica,valjda ce se neshto srediti,otom potom VIDECEMO,pozdrav
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
ma odakle znam,to stvarno niko nezna,i meni je stan ostao DOLEEE na 300metara od ovog tudjeg u kome trenutno zhivim,ali neznam do kada,a nevidljiva zhica ce postojati josh DUGOO DUGOO,pa ja mislim da su oni u boljoj poziciji shto su otishli 1999 god.oni su se vec nekako snashli,a mi...???gde bi sada mi pored vec tako pune Srbije,dosta im je vishe izbeglica,valjda ce se neshto srediti,otom potom VIDECEMO,pozdrav[/quote]jesy napisao:Šta misliš, koliko će dugo trajati to "blaženo stanje"? Ne plaća se struja, voda, POREZI, primaju se duple plate.........suuuuuper! A šta je sa nevidljivom žicom (STOP! OGRANIČENO KRETANJE......PREĐI PREKO I ........PROGUTA TE NOĆ"), Nenormalno stanje...."oni" su u vašim stanovima, "vi" u njihovim stanovima. Ipak, mislim da ste vi dole u boljoj poziciji od onih koji su izbegli i više nikada ne mogu da se vrate u svoja mesta. Mislim, vi možete ovamo kada hoćete i vratite se dole isto tako, a oni koji su ovamo nikako ne mogu dole.
Lep i miran san!!!!!!!!!!!!
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Dok anđeli spavaju mame mogu da rade mnoooooogo toga ( pod uslovom da se tate ne uspavaju pre anđelčića)! Mačke imaju devet života i za sve imaju rešenje .....hmmm........mislim na ćaskanje .......
Laka vam noć
kISS ZA SUNČICU!!!!!!!!![/quote]
Draga moja Olivera da dodam na to pod uslovim da andjeli spavaju u opste ili nesto duze od 40 min
.... da ne duzim tacnije Simona je vrlo odlucna da bude budna a dusa joj spava ....
Laka vam noć

Draga moja Olivera da dodam na to pod uslovim da andjeli spavaju u opste ili nesto duze od 40 min

- Dj.Olivera
- Stalni član
Draga moja Olivera da dodam na to pod uslovim da andjeli spavaju u opste ili nesto duze od 40 minsnsara napisao:Dok anđeli spavaju mame mogu da rade mnoooooogo toga ( pod uslovom da se tate ne uspavaju pre anđelčića)! Mačke imaju devet života i za sve imaju rešenje .....hmmm........mislim na ćaskanje .......
Laka vam noć![]()
kISS ZA SUNČICU!!!!!!!!!

I za to imamo rešenje. Moji su matori ( 18 i 16 godina) , bebuljak bi mi dobro došao. Ja ću je čuvati a ti........na posao!!!!!!!!!

- Dj.Olivera
- Stalni član
Koji posao bi volela da radiš dok anđeli spavaju ili ti ih neko čuva?????snsara napisao:Eh kako to lepo zvuci .... makar i da imam s nekim da pricam, osim preko telefona i pre nego sto muz dodje .... a posao ..... zavrisi kakva vrsta posla je u pitanju![]()
![]()
iskoristiš priliku, zaključaš vrata i kažeš mužiću : "I WAS MADE FOR LOVIG YOU BABE" i......pa ispuniš svoju "NIGHTWISH"...........uuuuuuuuu
upravo slušam NEMO ( do daske-sama sam u kući)

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Mislim da je to pisala jesy da zamrzava proju !No nebitno i ja pochesto to uradim!Pisala sam tamo na temi pirinach ,ne mojte da i na alapachama o hrani pishemo!Ovde su ozbiljne teme kao shto su ALAPACHARENJA shvaleracije i tdsnsara napisao:miko gde si?![]()
Iscooliras s nas a sad te nema.
![]()
![]()
![]()
Stvarno kako zamrzavas proju? Daj otkri mi magicni recepat
![]()
![]()
![]()

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
snsara ja ispechem projice i kada se smlache ja ih zamrznem,a onda kada mi se jedu stavim u pekach ili rernu i podgrejam ih,isto kao da si ih pekla tada,pozzzsnsara napisao:miko gde si?![]()
Iscooliras s nas a sad te nema.
![]()
![]()
![]()
Stvarno kako zamrzavas proju? Daj otkri mi magicni recepat
![]()
![]()
![]()
nije srecan onaj ko ima shta zheli,