sanyalica napisao:Hvala, Jesy!
Danas nam je divan dan
Pozdravljam vas sve puuuno, a eto malo ugrabih da proshetam po temama i dodam pokoju...pametnu, naravno
Sanyalice sa zaksnjenjem i od nas dve devojke puuuunnnnoooo sreeecccceee maminoj "bebici"!!!!!
miko, jesy, sanyalice, martat i sve devojke dajte mi napisite gde svrljate. Zbog nedostatka vremena ne mogu da citam druge teme i postove, jedva i ovo nekako stignem, a godi bre narode da pricam i neki drugi jezik sem bebeci (uzgred otkrila sam da mi moja suncica i peva - ljubi je majka )
snsara napisao:miko, jesy, sanyalice, martat i sve devojke dajte mi napisite gde svrljate. Zbog nedostatka vremena ne mogu da citam druge teme i postove, jedva i ovo nekako stignem, a godi bre narode da pricam i neki drugi jezik sem bebeci (uzgred otkrila sam da mi moja suncica i peva - ljubi je majka )
Dok anđeli spavaju mame mogu da rade mnoooooogo toga ( pod uslovom da se tate ne uspavaju pre anđelčića)! Mačke imaju devet života i za sve imaju rešenje .....hmmm........mislim na ćaskanje .......
Laka vam noć kISS ZA SUNČICU!!!!!!!!!
jesy napisao:ma pusti to,nas mnogo zaboleee,samo ti napreduj idi NAPRED u radne pobede,pozzz
Jesy šta se dešava u Kosovskoj Mitrovici? Planirala sam da letos skoknem do tamo i pređem u albanski deo jer sam čula da ima mnogo lepih stvari za dž.Pozz!!!!!!!!!!!!!!!
imaaaa imaaa obuca za 400 din,veliki peshkiri 200,tanjiri 6 komada za 120 din...to ima i kod nas na severnom delu nema potrebe ici dole,ja lichno nisam ishla dole od rata,zhivela sam ranije dole i nebih mogla da prodjem pored svog stana...pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
prekjuche mi je bila koleginica koja sada zhivi u BG ,iskupovala silu obuce za nju i decu,ja lichno reto kupujem tamo,neshto o je lakshe kada odem u Srbiju pa tamo chekovi,dina,viza...lakshe mi je tako,nedajem kesh,ali bash neshto ako mi se svidja...a sudove daaa,kompletirala sam sudove za slavu za 2000 din.veliki ovali 150 din,pozzz
pa neshto tako,hteli mi nehteli,to je to,drugi zakoni drugo sveee,jedino dobra .....neznam da li smam da pishem,ali valjda razumete,struja se neplaca,DUPLO DUPLo veca l..a nego u srbiji,pozzzz
jesy napisao:pa neshto tako,hteli mi nehteli,to je to,drugi zakoni drugo sveee,jedino dobra .....neznam da li smam da pishem,ali valjda razumete,struja se neplaca,DUPLO DUPLo veca l..a nego u srbiji,pozzzz
Šta misliš, koliko će dugo trajati to "blaženo stanje"? Ne plaća se struja, voda, POREZI, primaju se duple plate.........suuuuuper! A šta je sa nevidljivom žicom (STOP! OGRANIČENO KRETANJE......PREĐI PREKO I ........PROGUTA TE NOĆ"), Nenormalno stanje...."oni" su u vašim stanovima, "vi" u njihovim stanovima. Ipak, mislim da ste vi dole u boljoj poziciji od onih koji su izbegli i više nikada ne mogu da se vrate u svoja mesta. Mislim, vi možete ovamo kada hoćete i vratite se dole isto tako, a oni koji su ovamo nikako ne mogu dole.
martat napisao:Sve je ok al mi cudno zvuci kada Jesy kaze"kada odem u Srbiju"
pa jeste tako martat hteli mi ili nehteli,kod nas nigde neprimaju chekove ni kartice kao platezhno sredstvo samo keshhh,nekako se i osecamo kao u drugom svetu,ja nevolim shto je tako ali...ko me pita za shta.kod nas u d,zdravlja svi lekovi su iz Srbije,hrana isto a garderoba izmeshano,jeste jeftinije to shto sam ispisala ali je zato skuplji pijac,meso,uopshte hrana,lubenica je kod nas 15 din.a sin mi kazhe u BGu 9 din.meso 450 din.hemikalije skuplje nego u Srbiji itd,ta dupla plata ode za hranu,pozdravljam sve dame sa foruma