ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima

- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Des OljaDj.Olivera napisao:Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima![]()
![]()
![]()
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
srecan rodjendan sanyalicinom detetu,a sve ostale pozdravljamsanyalica napisao:Hejjjj!!!!![]()
Dobro vece ali i laku noc odmah moram da vam pozelim![]()
Ovih dana samo rodjendani,rostiljanja, prasici na raznju itdI mom detetu je rodjendan, pa sam u guzvi, zato me nema...hm a na poslu komp pokvaren i jbga
![]()
Ali snaci cu se ja pa cu doci na duze caskanjei da vidim malo sta se desava-totalno sam neobavestena kao onaj politicar u penziji he he he
![]()
![]()
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član

Devojke hvala vam na dobrodošlici! Ovih sam dana slobodna pa kada krenete na "ekskurziju" kroz sajt računajte na mene. Odoh sada malo na temu "sta jedete" jer su i tamo isti likovi . "Vidimo"se tamo.Kiss!mikalja napisao:Des OljaDj.Olivera napisao:Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima![]()
![]()
![]()
samo izvoli
![]()
Nas ne napada niko!Jer mi skochimo i noktima odma
![]()
i znash onu ?Dva losha ubishe Milosha
![]()
![]()
!A i na put krecemo vecunom u grupi kao exurzija ,kad putujemo kroz sajt
u obolazak !Pozdrav alopichke moje !!!!Ide se neshto uraditi pa se pishemo!
E evo upravo na TV vidim mačku tešku 20 kg. ( negde u SAD) !!!! Kažu da su joj " doce" uvele dijetu?!
- Dj.Olivera
- Stalni član