Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima
Dj.Olivera napisao:Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima
Des Olja samo izvoli Nas ne napada niko!Jer mi skochimo i noktima odma i znash onu ?Dva losha ubishe Milosha !A i na put krecemo vecunom u grupi kao exurzija ,kad putujemo kroz sajt u obolazak !Pozdrav alopichke moje !!!!Ide se neshto uraditi pa se pishemo!
sanyalica napisao:Hejjjj!!!!
Dobro vece ali i laku noc odmah moram da vam pozelim
Ovih dana samo rodjendani,rostiljanja, prasici na raznju itd I mom detetu je rodjendan, pa sam u guzvi, zato me nema...hm a na poslu komp pokvaren i jbga
Ali snaci cu se ja pa cu doci na duze caskanje i da vidim malo sta se desava-totalno sam neobavestena kao onaj politicar u penziji he he he
srecan rodjendan sanyalicinom detetu,a sve ostale pozdravljam
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Dj.Olivera napisao:Kuc, kuc, kuc! Au ...koliko vas ima a ja se na temi gladovanja sama borim sa tamo nekim nabildovanim tipovima. Doduše Mikalja se javila i malkice mi pomogla ( pozz Mikalji). Kod vas je zanimljivije, mislim veće su mogućnosti za zezanje. Klinac mi stoji iznad glave i čeka da mu oslobodim komp. Pozdrav svima
Des Olja samo izvoli Nas ne napada niko!Jer mi skochimo i noktima odma i znash onu ?Dva losha ubishe Milosha !A i na put krecemo vecunom u grupi kao exurzija ,kad putujemo kroz sajt u obolazak !Pozdrav alopichke moje !!!!Ide se neshto uraditi pa se pishemo!
Devojke hvala vam na dobrodošlici! Ovih sam dana slobodna pa kada krenete na "ekskurziju" kroz sajt računajte na mene. Odoh sada malo na temu "sta jedete" jer su i tamo isti likovi . "Vidimo"se tamo.Kiss!
E evo upravo na TV vidim mačku tešku 20 kg. ( negde u SAD) !!!! Kažu da su joj " doce" uvele dijetu?!
Juhu gde ste, alapichitji???
C c c samo knjavate c c c
Hajde, dobro, kuckamo se drugi put...odoh i ja...u carstvo svoje
Laka noc da vam bude, bez komaraca, muva i nocnih leptirica
Evo nas, evo...
Samo prolecem malo da vas sve poooozzzdddrrraavvviimmm
i odoh dalje u radne pobede!!!!
P.S. Da nas nije neko ogovarao mozda? Nemam vremena da chitam druge teme...
jesy napisao:ma pusti to,nas mnogo zaboleee,samo ti napreduj idi NAPRED u radne pobede,pozzz
Jesy šta se dešava u Kosovskoj Mitrovici? Planirala sam da letos skoknem do tamo i pređem u albanski deo jer sam čula da ima mnogo lepih stvari za dž.Pozz!!!!!!!!!!!!!!!