ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

ma mi smo dobre,fine...objasnicemo joj shta mi volimo,ja pomislila da je neka klinka,pa dete nezna jadno kako i shta...ai tek posle vidim,kada sam prochitala sve postove,smuchila mi se breee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Ona ne trazi objashnjenje nit upute ona hoce malo sexa haahaahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma niko joj nebrani,valjda ima sestru,drugaricu...ma gde nadje nassss,mika tebe nece vidish li ti,meni sanyalici i grazzi se udvara,blago tebi tebe nemuva.Ja neznam kako ide,nikada mi se zhensko nije udvaralo bljaaakkk,ma mala misli shto mi tepamo jedna drugoj i shto se zajebavamo to je too,zjb se pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

e shta mene nece snaci bozhe,danas odem u hitnu sluzhbu kod koleginice na kafu,zvoni tel.i ona kazhe javi se...chim sam progovorila poche tip,,jaaooj kako mi se digo,ja bih malo...ja u shoku,ja neznam sjhta me je snashlo,choveche poludeli ljudi skroz,zovu hitnu za tako neshto,KATASTROFAAA
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mikalja napisao:Ona ne trazi objashnjenje nit upute ona hoce malo sexa haahaahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma shto se jadna nije izjasnila,pa ima onih koje i to hoce ali ne ovde,neka potrazhi negde drugo,pa gde nas nadje,pozdravljam vas,moje drage damicee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Jesy drzim fige da bude mnogo bolje i uspesnije na poslu. Glavu gore, kez na usta i svet je tvoj :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

tako je sara,necu dozvoliti da me neki bolesnici isteraju iz takta,ljubi tvoju ceru,mamino zlato,i nemoj da ostanesh samo na nju ljubim te,ja sam jedinica i nikom nebih preporuchila da ostane na jedno dete,vidish kako mika cerka u blom svetu a ona tuguje za njom,radjaj dok god mozhesh,pozzz
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

e moja jesy ja sam zelela 2 - 3 dece a; se zivot potrudio drugacije ... u braku sam ove godine 11 godina. 2001 sam imala mised - nije bilo srcane radnje ploda do 3 mseca. 2005. u novembru mi je beba umrla u stomaku od infarkta posteljice u 8. mesecu trudnoce i tako bila da nisam ni znala 7 - 10 dana .... A izmedju se lecili, lecili i lecili od bakterija, najduze eserihije ... a nikad nisam bila promiskuitetna ..... :cry: :cry: :cry:
A tek sta se sestri dogodilo .... otisla sa prebacenim terminom sa drugim detetom na patologiju u porodiliste .... porodjaj nije krenuo i beba umrla u njoj. Tacno godinu dana pre mene. I obe smo radjale mrtvu decu :cry: :cry: :cry:

Tata mi je inace bio jedinac i znam da je tugovao ceo zivot zbog toga. A i moja baba, njegova mati je u ratu rodila mrtvo dete u 6. mesecu trudnoce .....

A ja imam ove godine 39. godina i toliko sam se bojala za moje sunce :D :D :D i moj zivot ovaj put da sam bogu zahvalna na njoj i nemam vise snage .... Koliko smo nas dve samo i kakvih pretraga prosle u trudnoci .....
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ajd Mikalja, pa priznaj da ti krivoooo :wink: Sta ima veze sto ti je krivooo? Pa sve je to ljudski,..bem mu, sto bi ti rekla...ha ha ha :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ej, ja mislim da je TA namerno nama svima poslala, a tebi nije...da bi ti bila ljubomorna :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma ja sam ljubomornaaa,zashto se nije javila i sari i mikalji pa nije fer,zashto da one budu ljubiomorne na nas,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:e shta mene nece snaci bozhe,danas odem u hitnu sluzhbu kod koleginice na kafu,zvoni tel.i ona kazhe javi se...chim sam progovorila poche tip,,jaaooj kako mi se digo,ja bih malo...ja u shoku,ja neznam sjhta me je snashlo,choveche poludeli ljudi skroz,zovu hitnu za tako neshto,KATASTROFAAA
:o :o :o :o Shta radish ti bre :o :o :o Sram te bilo :oops: :oops: :oops:
Nisi mi vishe djug :P :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ajd Mikalja, pa priznaj da ti krivoooo :wink: Sta ima veze sto ti je krivooo? Pa sve je to ljudski,..bem mu, sto bi ti rekla...ha ha ha :wink:
Ahhhhhhhh da dragaaaa ,kako neee pogotovu lezbo ahhhhhh oh uh hm
hahaahahah
jesy sam juche poslala ko meni pishe pp al mi bilo zao da stavim na javni jer je klinjo (dete )bash ,pa da ga ne blamiram .Ali za ovom paaatim qq :cry: :cry: :cry: iko ivo ili ko si vec poshalji i meni pp bwaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ne sme vishe da se javlja, silovacemo je :wink: :D :P :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član