ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bash sam sad pratila malo profil od te spodobe,i mislim da je lezbacha neka.Ako nije neko od Vas?Onda je neko ko prati nashe postove i grazza se voli zezati a ova pomislila da bi se mogla ogrebati za jedan sex .Jaoj i dok pishem muka mi je jer ne mogu reci da mrzim lezbache ,ljudi kao i svi drugi i njohovo opredeljenje!Samo shto se ja gnusham tog opredeljenja fujjj !Recimo :Secam se dok sam bila mala nisam volela ni sa majkom spavati.Secam se jednom dodirne me nogom u snu ja sam kao dete skochila i pobegla u sobu gde se tad nije grejalo i legla!Gadilo mi se dodir zenske noge nage makar i majchina bila!Tako i dan danas!Jezim se na lez!Volem mushko pa to ti je

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Dodjoh sa kupanja u najnajnajlepshoj vodi u Evropi i shire!

Ej Miko, ja volim da se zezam, a pri tome vodim rachuna o pravoj meri. Elem, i meni i Jesy je stigla ista poruka, kao sto je Grazza napisala, tako da sam zato pitala da li je i tebi stigla...ili je lezbacha, a pre ce biti da je glupacha

A pogledaj tek u Pitanjima i odgovorima neku temu otprilike glasi'ume li neko psiholoski da objasni'... Simptomaticno je da se tamo pojavljuje ivamatic, a na PP se pojavljuje ikamitic he he he mozda hoce ratttt????

Grazzo, ne daj se! Sutra smo uz tebe!

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Nisam ja dobila pp od dotichne ,mozda je videla ako je sve u redu i ja sam ali ako me neko pokusha pod*ebavati i dirati tamo gde nikako nesme onda se
ne krstim i hebem sve i svakoga i nashla bi je da se u mishijoj rupi sakrije!Ali chitala sam ovu shto je grazzi pisala !Mislimm da je lezbacha
samo ono kao da ne bude providna napisala je da ima duzu vezu!Dodushe mozda i ima neku ljigavitzu.A Vama je ova druga poslala pp ,nije ista kao i grazzi?Pa shto niste izbacile na javni ?Da joj malo majku majchinu?Hahahha jesy ima ribu qq
!Oce ona da je brije kao i njene komshije ,mozda je prochitala onoo zezanje pa poletela seljanchura da se oglasi ,mozda misli ma fujjjjj
!Necete verovati ali po ovoj vrucini kuvam sarmu sa junecim mesom.Chachkala po zamrzivachu i nadjem zamotanih jupi reko
!I stavim 15-AK da se kuva !Shto volim kad tako ostavim u zamrzivach i onda kad nadjem?Obradujem se uh.Ali upeklo u pm. Pa sam stavila buraniju onu shiroku pa cu sa kajmakom napraviti.sarmu skuvati i nek chuchi i frizideru!Bash je upeklo! 

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Mi smo dobile od ikamitic, kao i Grazza!mikalja napisao:Nisam ja dobila pp od dotichne ,mozda je videla ako je sve u redu i ja sam ali ako me neko pokusha pod*ebavati i dirati tamo gde nikako nesme onda sene krstim i hebem sve i svakoga i nashla bi je da se u mishijoj rupi sakrije!Ali chitala sam ovu shto je grazzi pisala !Mislimm da je lezbacha
samo ono kao da ne bude providna napisala je da ima duzu vezu!Dodushe mozda i ima neku ljigavitzu.A Vama je ova druga poslala pp ,nije ista kao i grazzi?Pa shto niste izbacile na javni ?Da joj malo majku majchinu?Hahahha jesy ima ribu qq
![]()
![]()
!Oce ona da je brije kao i njene komshije ,mozda je prochitala onoo zezanje pa poletela seljanchura da se oglasi ,mozda misli ma fujjjjj
!Necete verovati ali po ovoj vrucini kuvam sarmu sa junecim mesom.Chachkala po zamrzivachu i nadjem zamotanih jupi reko
!I stavim 15-AK da se kuva !Shto volim kad tako ostavim u zamrzivach i onda kad nadjem?Obradujem se uh.Ali upeklo u pm. Pa sam stavila buraniju onu shiroku pa cu sa kajmakom napraviti.sarmu skuvati i nek chuchi i frizideru!Bash je upeklo!