ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za alapicherose,ja doshla sposla odmorila pa da vidim shta radite,a ono...nigde nikoooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Dobro vece, alapichice! :D
Divnooo vecheeee, dobro je da ste napolju! Odoh i ja! :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja bila sa komshinicomdo poslastichare...odavno sam se vratila,nego sam pravila jedno testo kiflica,blizhi mi se slava pa malo pomalo spremam...da radim i ja neshto pametnoo
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

nema nikoga od alapachica,odoh i jaaa,martat da nisi neshto ljuta pa nam se nejavljash,pozdrav za sve alaribetineee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Juhuuu devojke. Eto me, mrtve umorne al kuckam. Valjda cu makar nesto imati vise vremena sutra. A o spavanju mogu samo da sanjam jos tako dugo vremene .....

Poljubac
Sara
PS Valjda se nisam zabrojala sa pirincem
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Jesy, da li je i Mikalja dobila PP od glupachice? :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

zene iz koje price je ova spodoba??
Od: ikamitic
Za: grazza
Poslao: Sub Jul 19, 2008 12:33 am
Naslov: ;-) Citiraj privatnu poruku
Jel glupo ako pitam sta vas najvise pali kad ste s momkom u krevetu i inace, sta volite da vam radi
Mene pali poljubac na stomak
Dobila sam na pp
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

zaboravih da kazem dobro jutro, drzite mi pesnice sutra, cujemo se krajem nedelje, sve vas ljubim :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Jesy, da li je i Mikalja dobila PP od glupachice? :lol: :lol: :lol:
Ne, nisam!Da to nije ova ista shto je grazzi pisala ?Da to nisi ti sanyalice :roll: khm
Ali nisam dobila pp i odkud bi jesy znala od kog ja dobijam pp? :roll: hhhhhm :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bash sam sad pratila malo profil od te spodobe,i mislim da je lezbacha neka.Ako nije neko od Vas?Onda je neko ko prati nashe postove i grazza se voli zezati a ova pomislila da bi se mogla ogrebati za jedan sex .Jaoj i dok pishem muka mi je jer ne mogu reci da mrzim lezbache ,ljudi kao i svi drugi i njohovo opredeljenje!Samo shto se ja gnusham tog opredeljenja fujjj !Recimo :Secam se dok sam bila mala nisam volela ni sa majkom spavati.Secam se jednom dodirne me nogom u snu ja sam kao dete skochila i pobegla u sobu gde se tad nije grejalo i legla!Gadilo mi se dodir zenske noge nage makar i majchina bila!Tako i dan danas!Jezim se na lez!Volem mushko pa to ti je :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:D Dobar dan! :D
Dodjoh sa kupanja u najnajnajlepshoj vodi u Evropi i shire! :D
Ej Miko, ja volim da se zezam, a pri tome vodim rachuna o pravoj meri. Elem, i meni i Jesy je stigla ista poruka, kao sto je Grazza napisala, tako da sam zato pitala da li je i tebi stigla...ili je lezbacha, a pre ce biti da je glupacha :-? Fazon joj je u p.m.
A pogledaj tek u Pitanjima i odgovorima neku temu otprilike glasi'ume li neko psiholoski da objasni'... Simptomaticno je da se tamo pojavljuje ivamatic, a na PP se pojavljuje ikamitic he he he mozda hoce ratttt???? :evil: Jupiiiii!!!! :evil:
Grazzo, ne daj se! Sutra smo uz tebe! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nisam ja dobila pp od dotichne ,mozda je videla ako je sve u redu i ja sam ali ako me neko pokusha pod*ebavati i dirati tamo gde nikako nesme onda se :evil: ne krstim i hebem sve i svakoga i nashla bi je da se u mishijoj rupi sakrije!Ali chitala sam ovu shto je grazzi pisala !Mislimm da je lezbacha :x samo ono kao da ne bude providna napisala je da ima duzu vezu!Dodushe mozda i ima neku ljigavitzu.A Vama je ova druga poslala pp ,nije ista kao i grazzi?Pa shto niste izbacile na javni ?Da joj malo majku majchinu?Hahahha jesy ima ribu qq :D :D :D !Oce ona da je brije kao i njene komshije ,mozda je prochitala onoo zezanje pa poletela seljanchura da se oglasi ,mozda misli ma fujjjjj :x !Necete verovati ali po ovoj vrucini kuvam sarmu sa junecim mesom.Chachkala po zamrzivachu i nadjem zamotanih jupi reko :wink: !I stavim 15-AK da se kuva !Shto volim kad tako ostavim u zamrzivach i onda kad nadjem?Obradujem se uh.Ali upeklo u pm. Pa sam stavila buraniju onu shiroku pa cu sa kajmakom napraviti.sarmu skuvati i nek chuchi i frizideru!Bash je upeklo! :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sad sam ishla da prochitam ono o persiranju penisa ?Ma vidish da oce da nadje nekog slichnog sebi!Srodnu dushu :D ..Budala bre :oops:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

o dotichnoj ivimatic cu kasnije,nemam tolko vremena,moram prvo da rucham,videla malecka da se nas tri zezale one vecheri,pa mozhda misli ove opicheneee,daj da ih pitam mozhda mi odgovore...hocu ali kasnije,bozhe bozhe
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

mikalja napisao:Nisam ja dobila pp od dotichne ,mozda je videla ako je sve u redu i ja sam ali ako me neko pokusha pod*ebavati i dirati tamo gde nikako nesme onda se :evil: ne krstim i hebem sve i svakoga i nashla bi je da se u mishijoj rupi sakrije!Ali chitala sam ovu shto je grazzi pisala !Mislimm da je lezbacha :x samo ono kao da ne bude providna napisala je da ima duzu vezu!Dodushe mozda i ima neku ljigavitzu.A Vama je ova druga poslala pp ,nije ista kao i grazzi?Pa shto niste izbacile na javni ?Da joj malo majku majchinu?Hahahha jesy ima ribu qq :D :D :D !Oce ona da je brije kao i njene komshije ,mozda je prochitala onoo zezanje pa poletela seljanchura da se oglasi ,mozda misli ma fujjjjj :x !Necete verovati ali po ovoj vrucini kuvam sarmu sa junecim mesom.Chachkala po zamrzivachu i nadjem zamotanih jupi reko :wink: !I stavim 15-AK da se kuva !Shto volim kad tako ostavim u zamrzivach i onda kad nadjem?Obradujem se uh.Ali upeklo u pm. Pa sam stavila buraniju onu shiroku pa cu sa kajmakom napraviti.sarmu skuvati i nek chuchi i frizideru!Bash je upeklo! :oops:
Mi smo dobile od ikamitic, kao i Grazza! :D Ali rekoh vam da pogledate postove i od ove imamatic sto se potpisuje...zar nije chudno ikamitic, ivamatic...he he he...bolesnici ochigledno, treba ih premestiti u zakljuchanu 'neuropsihijatriju' :lol:
Zaključana tema